Goz kanatiyor demeseydin is hic birsey olmadan devam ederdi. Sen nasil yorum yaptigini once dusun. Lafi soyle sonra kusura bakma dedinmi is olmuyor. Neyse geldi gecti, klavyeden yazinca hersey *** oluyor.herkesin carsisi pazar olsun
Printable View
kimin koyduğu, kimin arabası olduğu hiç umrum da değil, dikkatimi de çekmedi kimin olduğu ama örnek teşkil etmeyecek bi konuda arabanın öncesi sonrasını görünce aklıma gelen direk buydu. Açıkçası tartışmaya sürüklenen konuları gördükçe atlayarak okuyorum merağımı bastımak için. Yazmayayım dedim, ama bu tip konuların gereksiz uzadığını gördükçe cidden üzülüyorum, forum için. Gündelik hayatımızda zaten yeterince kavgamız gürültümüz var, biz burada ortak paydayı bulup paylaşabilen insanlar idik, öyle kalalım bozulmadan. Kalınlaştırdığım yere imzamı bende atarım ama bu konuda açıklamaya gerek yok, eski konuları hepimiz özlüyoruz zaten ha kezadüşüncem bir önceki cümlemde ki gibi. Sidik yarıştırmak derken son cümlende kıskançlık olarak anlamışsın galiba. Öyle bir şey düşünmeni istemem, sadece böyle bir konuya böyle bir fotoğraf dediğim gibi kalmış, benim için. Bu durum senin konunda sana yapılsa yine aynısını düşünürdüm. Ama onunda açıklamasını yapmışsın, gerek var mıydı ? bana göre gülüp geçilecek konular.
Forum amacı normalde paylaşımdır. Ben çok konuda gördüm "nasıl yaptığım bana kalsın" yazan arkadaş.
Forumda son 1-2 senedir tek amaç
bi konuda mevzu çıksada üstüne üşüşüp laf soksak boklasak mevzu çıksa t.şk geçsek diye uğraşan bir güruhun elinde kaldı.
Kimse alınmasın gücenmesin. Ne Selçuğu sert tepkisinde haklı bulurum nede acımsızca yorum yapanı haklı bulurum.
Sorun ikili diyaloglar. Amaç didişmek olmuş.
Kimse bilgi paylaşımı için konu açmıyor yada cevap yazmıyor...
Konunun muhattapları hariç bi tayfa var onlar elleri sklerinde whatsapp gruplarında “bu akşam kime salça olsak yeaa” modunda takılıyorlar. İnsanlar tartışabilir, kavga edebilir araya girip ortalığı skiştirmenin maksatı nedir ? Yeni eğlence tarzı bu mu eğer öyleyse bizde sinirimizi stresimizi sağa sola vurarak çıkartmak yerine bu yoldan atalım.
Diğer araç konularında görmedim pek böyle
Hatta rocco yerden yere vuruldu
Çocuk eyvallah dedi
Selçuğun biraz sakinleşmesi veya bu tarz mesajları görmemek için konu açmaması daha iyi olur kendi adına
İyiye iyi kötüye kötü der bu forum
Selçuğun iyi arabasıda oldu kötü arabasıda
Kendine göre hepsi biblo olabilir
Ama forumda binlerce üye binlerce göz varken
Herkes araç sahibinin gözüyle bakamaz
Buraya konu açıyorsan iyide kötüyede eyvallah demeli konu sahibi
Ben bir sürü araba aldım sattım
3,5 arabadır açtığım onlarda özeldir herkesin hoşuna gidecek türdedir diye açtım
Böyle linçde yemedim
Yaşlandıkça huysuz adamlar yerine daha hoşgörülü olmak
Mesajları yazarkende tartmak gerekli
Aksi durumda cümleyi adam yazarken hiç acımıyor :):)
Yahu hepimiz bir gece masaya otursak, güler eğleniriz lan deriz ne saçma sapan işlerle uğraşmışız ne gerek varmış hepimiz güzel insanlarmışız deriz bundan eminim. Yazı yazmak ve yazı okumak bir anda çok yanlış anlaşılmalara gidebiliyor. Ben eminim otursak masaya ben desem STP ye bu ne yahu difüzör tırpan gibi olmuş, oda sen daha güzelini yap o zaman a.@ der bende gülerim o da güler. Ama mimik ifade yüz görmeden boka sarıyor işler o yüzden karşı tarafın uzatmasına diğer tarafında alınmasına hiç gerek yok. Kapansın konu uzamasın beyler yazık hepimiz aynı düşüncelerle buradayız hepimiz iyi insanlarız buna eminim.
Jantlar, coilover şahane ama o kamuran lastikleri değiştir :)
Ben olsam canardları, difüzörü, taksici logolarını, farlardaki folyoyu vs de sökerdim araba zımba gibi olurdu.
Sorun zaten sende değil, biz sizin yaşınızda hocadan dayak yerdik sonra eve gelirdik bir de evde dayak yerdik,kimbilir ne halt ettin de hoca seni dövdü diye.Şimdi çocuklar hocadan dayak değil laf yese ailesi hemen şikayet ediyor. o yüzden saygı kavramınız yok.ayrıca tırnak içine aldığın " ben bunu beğenmedim" cümlesi güzel bir viraj alış şekli değil. fail. uçuruma uçtun ve öldün. o tırnak içine aldığını söyleseniz kimse size birşey demezdi. siz 3-4 sayfa adamla eğlendiniz.yaşının küçük olmasını senin bilgisizliğin için yazmadım. belki arabalar konusunda bizden de çok bilgili olabilirsin.Ama adam turbo arabaya binerken siz okul servisine biniyordunuz dediğimde,siz bu adamla eğlenemezsiniz demek istedim.
Burası tech.. facebook'taki grup sayfaları gibi pek sohbet yapmak doğru değil.
Ama araban hakkaten berbat.
Konu bilgi vs değil. Ben okul servisine binerken, sizin araba yapıyor oluşunuzda benim hatam değil.Bunun yanı sıra zamanında iyi birşeyler yapılmış olabilir, buna kimsenin birşey dediği yok. Ancak zamanında yapılan güzel bir aracın, bugün "beğenilmeyen" diye tabir edilen bir araç yapılmasını kapatmaz. Kimse "ya bu adam vakti zamanında güzel araba yapmış, hatrına bunada güzel diyelim" demez.
Ben herhangi bir şekilde saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum. Ama güzele güzel, çirkine çirkin demeyi görecek/ayırt edecek kadar zevkim olduğunu düşünüyorum. Tabi en nihateyinde zevkin kavgası olmaz, saçma:).
Sizin berbat yorumunuza gelirsek, dediğim gibi kendi görüşünüz. Bir kere belirttiniz zaten, anlayabiliyorum tek seferde denilince:).
Selçuk Maşallah değişik olmuş :)
Wagonu sattığıma pişman oldum :(
Hayır tamam usluplar yanlış da şu yaş konusunu anlamıyorum hala.
Selcuk abi araba turbolarken 12 yaşında mıydı?
Abisiyle kardeşiyle bi toplum var burada. Ve konunun altında herkese acık bir cevap verme alanı var. Herkesin gozleri bayram edecek diye bişe yok, keza aynı sekilde herkesin gozleri de kanamayabilir. Bayram etse de kanasa da ikisi de abartılı tabir ama ben bunlarda saygısızlık gormuyorum.
Gözler bayram edince şakşakcı,
Kanayınca dünki bebe oluyoruz.
Selcuk abi gule gule keyifle binmek nasip olsun. Yaptıgın benim tarzıma zevkime uygun degil ama sen mutluysan da sorun yok.
Araç sahibine üsluplu yorum yazılsa belki bu kadar gerginlik olmazdı. hiç bir yorumda berbat ,gözlerim kanadı , aracı katletmişsin yazmadım yazmam, en fazla benim tarzıma uygun değil derim , yada hiç demem. Herkesin tarzı zevki bakış açısı farklı , insanlar aracını kendi keyfine göre yaptı etti ve buraya koydu diye itin bi tarafına sokmaya gerek yok , adam da kişisele çevirip saldırabilir ki bu konuda böyle olmuş , Canlı görmediğim araç için kazasız belasız sürüşler diler geçerim , Eğer paylaşan Siz ne önerirsiniz dememişse fikrimi de söylemem,
vagonları seviyorum , bu aracıda beğendim , Sarılar göz tırmalar gibi dursada belki canlıda daha iyi duruyordur. Canlı da görebilseydim gördüğüm üzerinden yorum yapardım. Hatta araç sahibi ile de sohbet ederdim.
Allah kaza bela göstermesin , gerginliğide uzatmaya gerek yok , Kocaman insanlarız özür dilemek ile insan küçülmez.. Zayıf göstermez Siz'i ...( Genel olarak yazdım.)
Klasik STP konusu ve tarzı.
Yine 12 sayfaya ulaşmış :D
10 yıldır tarzı değişmedi adamın. Bi tane vti ne yapmıştı onun da bir farı air flow jantlar bbs arka difüzör vs. Her bir yanı ayrı çalıyordu ama zamanının dikkat çeken arabalarından biriydi.
Bayi için bence de dikkat çekme açısından uygun ama bu şekilde ben satın alsam etiketleri, farları ve difüzörü sökerdim.
Selçuk ben de çok beğenmedim eklentileri.
Jant, coil ve spacer kesinlikle tamam.
Bodykit de kurtarır.
Ama diğerleri fazla geldi bana.
İşin özünde senin araban. Sen sevdiysen böyle mutluysan zaten hiç problem yok.
@STP Selçuk Abi’ye eğlence derecesinde yüklenmenin yanlış olduğu gibi, @Boost Up Arda’ya da foto koyduğunda ne emek var ki, berbat vs tarzında bir kaç post üst üste yüklenilmesi bana göre yanlış. İki tarafın da uslubu sert ve birbirlerini tetikleyecek şeyler demişler. Belki yüz yüze olsalar olay bu kadar uzamazdı. Fakat “Yapsınlar Wagon görelim†denildiğinde, biri çivi çaktığını düşünüp, yakıştırıyorsa paylaşır. Foto atan da zaten olumlu-olumsuz yorumlara hazır olur. Ki Arda beğenmeyenlerin yorumlarını da eleştirilerin aksine saygılı bir şekilde karşılamış.
İlkokul servisi muhabbeti yerine de, eğlencenin ve tşk muhabbetin fazla ve yersiz olduğu vurgulansa ve de önerildiği gibi ben bunu beğenmedim tarzında söylense bence daha şık bir viraj alma şekli olurdu. Eleştirilen usluptan bir farkı yok benim gözümde.