gerçekten muazzam bir araç keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum. Vites topusu gerçekten çok değiştirmiş iç görüntüyü
gerçekten muazzam bir araç keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum. Vites topusu gerçekten çok değiştirmiş iç görüntüyü
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Araca maşallah.
Vites topuzu montajı yaparken topuzun içine geçen beyaz plastiği ısıtıp mı çevirdiniz?
Maşallah. Eline emeğine sağlık. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Bende 3.0 dizel motor kullancısı olarak az çok ne kadar keyif aldığınızı tahmin edebiliyorum. Benimde ilk tercihlerimin arasındaydı fakat temizi veya o zamanlar ilanda yoktu. Tekrardan güzel bir seçim yapmışsınız. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Golf Comfortline - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan
Çok temiz duruyor gerçekten çoğu 2.7tdi ve 3.0tdi coupeler turşu iken sizinki ilk günkü kondisyonda.
Maaşallah.
Hayırlı olsun, temiz a5 3.0 tdi görmek mutlu etti. Bende 4 sene önce aldım ve halen kullanmaktayım. Temizini ve orjinal olanını bulmak gerçekten zor... Güle güle kullanın..
US Performance
Gerçekten maşallahı var, vites topuzu çok yerinde olmuş, jant olarak bbs speedline çok yakışıyor.
Bu arada kcg plakalı mini arkadaşımda plakası hala aynı.
Valla buluşmamızda sağolsun Deniz bir kısa tur attırdı, sağolsun arabamdan %10000 kat soğudum torkun lineer gelişi turbo benzin hissiyatı ve sesi ile büyüledi. Arıyorum ama yok temiz malesef![]()
Çok sevdiğim araç ilk nesil a5, 1.8 ve 2.0 benzinli kullanmıştım çok keyifliydi hatta 6-7 sene önce almak çok istyordum o zamanlar temizide bolca vardı ama kısmet olmamıştı.. Kazasız belasız sürüşler..
Konu kendiliğinden güncellenmişken ben de arada bir iki ekleme yapayım.
Frenler hakkında yaptığım iyileştirmelerden ilk sayfada bahsetmiştim fakat bir türlü istediğim noktaya gelmedi fren konusu. Uzun zamandır almayı planladığım Q5/Macan 4 piston brembo kaliperleri bulunca alıverdim.
Bu iyileştirmenin örneği yabancı forumlarda çok olduğundan gönül rahatlığıyla uygulanabilir oldu. Diskleri daha iyi soğutabilmek için Macan'ın fren toz sacı ve alt hava kanalını da sipariş ettim.
Kaliperler kırmızı boyanmıştı bembeyaz bir arabada çok fazla buradayım diyeceği için piano black boyattırmaya karar verdim. Brembo yazısını da Audi S yazısı ile değiştirdik.
Son olarak çelik fren hortumları, Hawk balatalar, geçici olarak Pagid diskler ile montajını yaptık.
Şu an deneyimleyebildiğim kadarıyla gelişme çok güzel. Pedal hissiyatı çelik fren hortumu etkisiyle de çok fark etti. Bir miktar bu şekilde kullanıp ilerde bir çift daha iyi bir disk balata kombinasyonu ile noktalarım diye umuyorum...
![]()
Fren modifiyesi çok iyi olmuş.
Ben de bir ara araştırmıştım, senin aldığın kaliperler cuk oturduğu için büyük avantajlı.
6 piston q7 kaliperi almıştım sonra takmaktan vazgeçtim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)