Maşallah rengi çok güzelmiş öne cupra lip yakışır gibi![]()
Renk cok iyiymiş, basıklık ve jant kombinide cok guzel olmus. Arabamı zamanında satamadım yoksa audin için rahatsız edecektim seni. Kazasız belasız surusler.
Maşallah,bundan sonra da station gelir herhalde rahatlığa alıştıktan sonraŞu ön cama 50 serisi filme bi cesaret edemedim,aşırı hoş duruyor ama biz air80 le devam
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Forumdan Mert Can' a araç bakarken ilanlarda denk gelmiştim, hayırlı olsun. Lincancabur jantlar gerçekten çok yakışıyor 308 ve 307' lere. Keşke Premium paket olsaymış dedirtti. Kazasız belasız.
Yakın zamanda 407 wagonumu sattım, Pug' un düzgün ellerde kullanılmışı keyiften verir insanaİnsanlar şu 'fransız arabası sorunludur' mottosundan ne zaman vazgeçiçek merakla bekliyorum.
Maşallah renk kombinasyonu ve Lincabur jantlar ile çok güzel duruyor307 SW ilk çıktığında amcam almıştı cam tavanı görünce uzay mekiği gibi gelmişti o yaşta
![]()
çok teşekkür ederimama diğer aracı büyük ihtimalle daha ufak bir araç olarak düşünüyorum
hanım biraz zor sürüyor bu aracı epeyce uzun
air 80 serisi valla hiç ön camda film yokmuş gibi duruyor sadece ufak bi yansıtma yapıyor. 50 serisi aslında bu kadar koyu durmuyor hava kapalıydı o yüzden biraz daha koyu durmuş.
Renk şahane güle güle keyifli günlerde bininmaşallah
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
maşallah renk duruş efsane. tam bir f/p aracı.
eğer imkan olursa yalıtım yaptır hiç yoktan kapılara. Pejonun kapılar biraz hafif ve kötü kapanıyor. Ben kendi aracıma (3008 2011) kendim yaptım ve inanılmaz fark etti. Audiden sonra daha bu işleme çok ihtiyacın var![]()
Maşallah A3 ten sonra yakışır bir otomobil olmuş. A3 kadar güzel duruyor.
Allah kaza bela göstermesin. İyi günlerde kullanman dileğiyle.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)