Merhabalar, başlıktan anlaşılacağı üzere kürkçü dükkanım olan e46 coupe ile birlikteyiz yine.
Askere gideceğim için diğer '03 Siyah 3.30Ci'mi ilansız 2 Nisan'da satışını verdim, 20 günlük ağır bir COVID-19 karantinası geçirdim.
TSK 16 Nisanda gideceğim yeri açıkladı ( Gaziantep 5. Zırhlı Tugay ) velhasıl kelam karantinadan sonra yine işe gitme durumu oldu 1-2 gün otobüs yağmur vs derken duramadım arabasızlığının da böyle işinde diye söve söve bir hal oldum birde ne hikmetse askerden gelince araba alamayacakmışım gibi bir his oluştu içimde korktum, tam kapanma süreci başlamadan ilanda gözüme kestirdiğim topaz mavisi bir 3.30Cİ'ye gittim ama klasik telefonda ve ilandaki ile alakasız bir araç ile karşılaştık motor kötü durumda iç trim parçalarında kırıklar var bagaj döşemesi muşamba.. ( diğer 3.30ci konularımdan bagaj takıntım olduğunu anlayabilirsiniz ) .
Şuanki sahip olduğum aracı yine bir araba arayışında görmüş sahibi arkadaş ile tanışmıştım tabi o zamanlar bütçem ile arasında dağlar fark vardı bir ara bu araç ilana girdi kalktı, arkadaşı aradım o sırada mersine yola çıktık bile ( Mavi 330'a baktığımız aynı gün çünki maviyi bir ustaya götürüp getirmemiz vs derken 30DK kadar konya'da kaldık sonra mersine bastık.
Hızlı bir test sürüşü expertiz derken son dakka notere yetiştik plaka bastıramadık, plakasız otobanda araç almaya beraber gittiğimiz '159' ile gazlayarak Kayseri'ye geldik.
Diğer konularımı okuyanlar bilir asıl olay yine burada başlıyor.
Şöyle ufaktan dışından 2 poz alalım.
Başlıyoruz.
Far camları sıfır olarak değiştirmişler ancak içlerini silmeden taktıkları için hep leke leke duruyordu ve far aydınlatmıyordu ( halen aydınlatmıyor ) yukardaki resimlerde temizlenmiş hali ile çekildi, farları söküp camları ayırıp içlerini temizledik, 9005 led xeonon takmışlar far bana ben fara baktım la havle çekip güzelce d2s orjinal sisteme dönük malesef orijinal beyinler nakavt dönüştürücü ile kurulumu yaptık.
-
Direksiyon kötü durumda idi ben topaz 330 u alırım diye önceden M direksiyon almıştım fazladan elimde kaldı ama araç üstündekini restore ettim güzelce
Çeyizlik ve arabada hatalı kusurlu olan bir kaç parça bende zaten mevcuttu
Şu fotoğrafıda koyayım aldığım direksiyonu takmıştım burda ama araç içinin kirini vs belirtsin before after için)
Kirli fotoğrafları atıyorum arkadaşın detailing dükkanı var kapanma vs derken bizede uğraş olsun diye sökebildiğimiz kadar söktük yani ben bugüne kadar böyle kirli bir araba sahibi olmadım 10 kova simsiyah su döktük..
Sigara içmem içeni sevmem hep söylerim, gel gelelim arabadan çıkan çakmak sayısı
.
Temizlenen orta konsol rengi orjinalmiş kirden ben yağlı boya ile falan boyadıklarını sanmıştım,
Arka döşeme her zaman ki bildiğimiz gibi.. ben montumu vs herşeyi koyduğum için hatasız temizlikte olmak zorunda
Temizliği biten kapı döşememiz
Temizliği biten taban halımız
e46'nın iç trimlerinde soft bir boya var tırnak vs değdiğinde pert oluyor bizden önce boyamışlar pekte sevmedim sökmüşten tekrardan mat siyah olacak
Arka difizörün eksoz kısmı kırılmış tamir edilmiş ama boyanmamış onuda söküp boyacımıza verdik salı günü takacağız inşallah yine mat siyah..
Şimdilik bu kadar.. eksik olarak şöför kısmı cam kaldırma tuşu kırık yenisini aldım kargoda bekliyorum arabanın içini taktım ama çerçeveyi vs takmadım.
Sol ızgara yönlendirmesi kırıktı yenisini aldım henüz kargoda
Kapıdaki airbag kapaklarını japonla yapıştırmışlar ve gri aliminyum renk olacak yer füme boyanmış airbag kapağı gelsin söküp oralarda boyanacak.
Arka küllük kapağı kırıktı yenisini aldım halen kargoda bekliyorum.
Toplanmış halini bi kaç güne atarım inşallah.