Volkan hayırlı olsun çok güzel dokunuşlar :)
Printable View
Volkan hayırlı olsun çok güzel dokunuşlar :)
Hayırlısı olsun,güle güle iyi günlerde kullanın aracınızı.sizinle birlikte daha da güzelleşeceğinden şüphem yok.
Mert elektronik/Bostancı sanayi sitesi iyidir ama tuzludur.
................................
gule gule kullan, 3.0 olani vardi bacanakta sıfır almisti, cok memnun kalmamisti, umarim onun yasadigi tarzda sikintilar çıkarmadan binersin, cok rahat arabaydı cok yol yapmiştim o arabayla Marmaris kas arası :)
bu arada görselleri nereye yüklüyorsan yurtdisinda gozukmuyor :)
Katiliyorum, gecen hafta su arkadaşı alacaktım, (e60 530i msport) guzeldi falan ama gereksiz sert geldi acikcasi bana, onun yerine gittim daha pahalıya cls aldim, daha az sert ama cok daha konforlu geldi bana.
https://live.staticflickr.com/65535/...9e366b58_k.jpg
A6da kesinlikle tam bir uzun yol arabası, kullanması da seyahat etmesi de cok zevkli içerisinde, cok keyifli olacağına eminim senin icin.
Çok basıklık konusuna harfiyen katılıyorum
Maşallah, güzel günlerde kullanın
Çok güzel dokunuşlar devam.
Jantlar efsane olmuş kesene bereket ayrıca arabayı düzene sokma hızına hayranım
Maşallah son sürat kafandakiler uygulamaya geçirdin gayet güzel gidiyor.Yay tercihi yerinde olmuş aracın eski o çok basık hali yorgun gösteriyordu.Jantlar hayırlı olsun güzel durmuş ama ben öncekileri de beğenmiştim açıkcası.Bilmiyorum emin olamadım ama bu akşam benim sokakta gördüm jantlar çok hoşuma gitti.
[IMG]https://i.hizliresim.com/e2z2vsr.jpeg[/IMG]
jantlar güzel durmuş, eklemeler de şahane ...
Emeğinize sağlık,kesenize bereket..Bir insan bir işi severek yapıyorsa sonucunun kötü olması olanaksız derim.Araç tam tadına olmuş bu haliyle.Hangi aracı alıyorsanız kendimi o aracın ilanlarında buluyorum :)
Bu arada Deniz bey'in de eline sağlık..Yaptığı işleri severek takipteyim.Kendi aracının torpido+ekran ekleme sonuçlarını merakla bekliyorum :)
Dolar gibi araba gittikçe yükseliyor :D
Eibach pro kit e göre bence yine iyi düşmüş. Bana sorarsan tam kararında olmuş. Eski hali biraz yıkık duruyordu basıklıktan dolayı
Hayırlı olsun tekrar, her araban çok güzel değişimler geçiriyor elinde.
5 mi a6 mı peki ? bi ara güzel bi karşılaştırma yapsan fena olmaz :)
arabadan ziyade sizin semti çok beğeniyorum ben evlatlık kabul ediyormusunuz günlük arabanızı yıkarım :o
elinize sağlık tekrardan :)
yazılımı nerede ve kaça yaptırdınız acaba? Bende düşünüyorum da.(DM'de atabilirsiniz :) )
Tam bir arabacı anlatımı olmuş,tebrikler.:)Söylediklerine ek m pkt olmayan rft lastiksiz premium bir e60 520d konfor ve donanım olarak a6'ya yaklaşabilir.Bendeki e60da tam elektrikli-hafızalı koltuk,uzun far asistanı,6lı cd changer,koltuk ısıtma,ele.bel desteği vb.özellikler vardı,donanım olarak yetiyordu.Her halükarda iki araçta e sınıf araç olup,zevk ve beğeniye göre kişileri yeterince tatmin edecektir.
Aracın önü göz yanılmasından dolayımı daha kalkık duruyor acaba yoksa gerçektede öylemi?
Yıllar önce civic için eibach yay almıştım aynı durum olmuştu.
Kasa kodu olarak yay doğru olabilir. Motor kodu olarak kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ön aks ağırlığı daha fazla olan (genelde büyük motor hacimli olur) A6 yayı takmış olabilirsiniz.
Ya da arka yayların üzerinde yer alan kauçuk malzemeleri tornacıda daha kalın yaptırıp ön arka seviyeyi eşitleyebilirsiniz. Bu yöntemi KW bile uyguluyor :)
Harika güncellemeler elinize sağlık :)
Bilgi vermek amaçlı yazdım istediğin gibi kullanabilirsin :)
Volkan senelerdir yay jant takarım buraya çok fotoğraf eklemiyorum. Ama bana denk gelen ataçlarda sonradan düşmedi hiçbirzaman. Arka gerçekten daha düşük sen memnunsan problem yok. Sanayide arkadaşlarım bir parça yaptırıyordu yayın altına aliminyum. Hayırlı olsun aracın kazasız belasız kullan gayet güzel temiz duruyor.
volkan , keyifle okudum , güzel günlerde kullan.Özellikle sade dokunuş kafanı seviyorum.Bmw de sinanla yaptığın videoyu izlemiştim.Ordaki krom böbrek te görüntü olarak kaderini değiştirmişti aracın.Bundada s panjur.
Bu ara bende araç alma arifesindeyim.159u biliyodumda , giuliettayı şimdi gördüm.Benzer bi arayıştayım.
160k lara kadar güzel görünen , baş ağrıtmayan , gönül isterki arkadan itiş olsun ama o fiyatlara bulacağım herhangi bi bmw beni üzeceğini düşündüğüm için önden çekiş bi araba bakınıyorum.
tek kişiyim ama büyük sedan da seviyorum.300C , 560SEL gibi enteresan deneyimlerim oldu.Bi ara beetle aldım , nispeten piyasada az olup fiyat aralığı dahili güzel tasarımlı arabaları seviyorum.Şu anda da 159 a hafif göz kırpmakla birlikte giu lara bayaa yakınım(gözümdeki tek handikap düz vites olması)
öncelikle a6yla 159 u kıyaslamanı , sonrasında da giulietta hakkında fikirlerini rica edicem.