User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
136 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 34 vof 80 - mk7 golf r - 3k

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseyin başı sağlık kardeşim öncelik bu olduğu için yaptıkların takdire şayan
    Annen için acil şifalar dilerim Allah dan sonradan da arabanın başına gelenlere de her işte bir hayır vardır deyip geçmiş olsun diyorum
    Belkide hızlı arabayla gazlarken daha kötü ve daha elim bir kaza gecirebilirdin canina bişey olacaktı onun için her şerde bir hayır vardır diyoruz
    Allah daha kötü olaylardan kurusun
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah tekrarını yaşatmasın keyifle huzurla kullan kankam rodajın bitsin de sapliiiim sana dişimin kovuguna yetmen ama olsun
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

GökhanÖzkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herseyin başı sağlık kardeşim öncelik bu olduğu için yaptıkların takdire şayan
    Annen için acil şifalar dilerim Allah dan sonradan da arabanın başına gelenlere de her işte bir hayır vardır deyip geçmiş olsun diyorum
    Belkide hızlı arabayla gazlarken daha kötü ve daha elim bir kaza gecirebilirdin canina bişey olacaktı onun için her şerde bir hayır vardır diyoruz
    Allah daha kötü olaylardan kurusun
    Arabaya olanlar üzdü ama bir yandan da bütçe varsa çözümü var dedirtti zaten abi.. Çok teşekkür ederim.
    Bakalım biraz daha fazla çalışacağız arayı kapatmak için

Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah tekrarını yaşatmasın keyifle huzurla kullan kankam rodajın bitsin de sapliiiim sana dişimin kovuguna yetmen ama olsun
    İki coupe bir araya gelmemeliydik şarkısı çaldıracam sana merak etme sen
    2014 - VW GOLF MK7 R 3K
    2002 - BMW X5 4.6is
    2013 VW BEETLE

hobi instagram @thegarageoffical_

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun Gökhan öncelikle annenin rahatsızlığı için tabi.Allah şifa versin eskisinden daha da sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatsın inşallah.Araba içinde tekrardan güle güle kullan.Sonuçta halledilecek şeyler.Maddi manevi kısmı zor olsa da yerine geliyor.Yeterki Allah sağlık versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun Gökhan öncelikle annenin rahatsızlığı için tabi.Allah şifa versin eskisinden daha da sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatsın inşallah.Araba içinde tekrardan güle güle kullan.Sonuçta halledilecek şeyler.Maddi manevi kısmı zor olsa da yerine geliyor.Yeterki Allah sağlık versin.
    Çok teşekkür ederim Can.. Elimizden geleni yapıyoruz inşallah iyi olacak... Saol..
    2014 - VW GOLF MK7 R 3K
    2002 - BMW X5 4.6is
    2013 VW BEETLE

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sağlık olmadan gerisi boş, anneye acil şifalar çok geçmiş olsun. Eşimle 1 sene önce geride bıraktığımız bir süreç, hiç kolay değil.

Arabanın dönüşü de şahane olmuş moral motivasyon çok önemli.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başta güzel annemize, sonra sana çok geçmiş olsun abi

Bizimde eşimle bi süredir mücadele ettiğimiz bir süreç, ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyor ve hâlen daha yaşıyoruz. Hepsine şifalar diliyorum.

Aracın tekrar aramıza yollara muhteşem dönüşüde harika olmuş. Sağlıklı, güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, Maaşallah
    - Bize Her Yer TRABZON

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah sifa versin kardesim. Seni cok iyi anliyorum. Bu iki sureci de kismen yasamis biri olarak uzuntunu sevincini degerlerini anlyabiliyorum. Herseyin basi saglik evet.

Arabada deli taylar gibi duruyor masallah. Bir ara üstünden atlarim. Tekerin düz bassin
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki süreç içinde çok çok geçmiş olsun.

Yeni işlem içinde hayırlı uğurlu olsun.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anneye çok geçmiş olsun, araba geçmiş zaten.

Biraz da kafa dağılsın diye soruyorum; kolun, abi benlik bir şey yoksa çıkıyorum demesinin sebebi neydi?

R53 sonrası kafamda alternatifsiz tek bir araç var çünkü o da 7R.

Sizi de tebrik ederim; aman aracım kırıldı, sağda solda dedikodusu olur mu dememiş, paylaşımda bulunmuşsunuz, o yüzden detaylandırabilirseniz diye sormaya yüz buldum.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Biraz da kafa dağılsın diye soruyorum; kolun, abi benlik bir şey yoksa çıkıyorum demesinin sebebi neydi?

Sizi de tebrik ederim; aman aracım kırıldı, sağda solda dedikodusu olur mu dememiş, paylaşımda bulunmuşsunuz, o yüzden detaylandırabilirseniz diye sormaya yüz buldum.
    Detaylı açıklamayı Gökhan yapar beraber kırdık da piyasadaki R ların kırık olanlarının sayısı olmayandan fazladır
    benim aracımda 1 sene önce komple doğuşta sandıklandı yapıldı
    Esasında kök neden hiç kimse bayiden çıktığı hali ile binmiyor aftermarket parçalar yazılım vsne kadar kaliteli olsa da yakıt vs derken sürekli kırbaçlanan at bunlar. Düzgün kullanınca öyle bir şey olmuyor. Eski 7'Rının km si 230küsür binlerdeydi mesela..
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlık olmadan gerisi boş, anneye acil şifalar çok geçmiş olsun. Eşimle 1 sene önce geride bıraktığımız bir süreç, hiç kolay değil.

Arabanın dönüşü de şahane olmuş moral motivasyon çok önemli.
    Size de çok geçmiş olsun... Umarım şifa olur.... çok teşekkür ederim.

Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başta güzel annemize, sonra sana çok geçmiş olsun abi

Bizimde eşimle bi süredir mücadele ettiğimiz bir süreç, ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyor ve hâlen daha yaşıyoruz. Hepsine şifalar diliyorum.

Aracın tekrar aramıza yollara muhteşem dönüşüde harika olmuş. Sağlıklı, güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, Maaşallah
    Çok geçmiş olsun.. Umarım sizlerde sağlığınıza kavuşursunuz... Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah sifa versin kardesim. Seni cok iyi anliyorum. Bu iki sureci de kismen yasamis biri olarak uzuntunu sevincini degerlerini anlyabiliyorum. Herseyin basi saglik evet.

Arabada deli taylar gibi duruyor masallah. Bir ara üstünden atlarim. Tekerin düz bassin
    Canımın nasıl yandığını az çok biliyorsun abi gruptan da zaman zaman yansıtıyorumdur. İnşallah. Hobimizle mutlu olmayı özledik..

Alıntı GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her iki süreç içinde çok çok geçmiş olsun.

Yeni işlem içinde hayırlı uğurlu olsun.
    Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Otomobil 50.000 km civarında forged yapılmıştı. Araç şuan 104.000 kmde.. Bu arada yapılan km hep her çıktığımızda kırbaçla roll vs olmasa da hep tempolu kullanım. keyfi gazlama eğlence.. Ara ara açsam mı artık 50.0000 km oldu forged yapılalı diye aklımdan da geçirirdim ama sorunsuz çalışanı da ellemeye gerek var mı düşüncesi biraz mantıklı gelip ellemedim. Sonrasında da APR nin stage3 EFR7163 Turbo kitini taktım. Yazılım yine APR Stage3 ve bu turbo için yapılmış bir yazıldım. basınç 2.4 avans haritası ona göre, twinscrool bir turbo, ön arka yakıt pompaları büyük vs vs. Ben de araba sorunsuz 2.4 bar ratatata ratata yapınca dedim ki bu kadar agresif basınca gerek yok arabayı kısayım. Her an telefon çalsa ben ya da eşim arabaya binip gidebilelim diye wg yayından bir miktar kıstım visicandan da baktım 1.6 falan basıyor. EE iyi basınç nispeten safe oldu diye kafamda okeyledim. Sonrasında da araba uzun süredir yatıyor, hem teker dönsün hem de lastiklere hava basayım turlarım bi havam değişir dedim, retard-missfire vs hiç bir şey yok 3. vites sabit giderken 2 ye düştüm gaza oturdum 2 bitti, 3ün yarısında baaam gümmm '' abi ben çıkıyorum '' diye sesleri duydum ve sağa çektim.. Cidden modum accayip değişmiş oldu..
    Uzun lafın kısası forged motorla 50.000 km ye her yıl tatil her çıkışımda gazlama, eğlence sığdırdım..
    g.t kısmetten çıkınca y..*..k bağdattan geliyor diyelim
    biraz zamanı gelmiş, birazda kendi aramızdaki istişare ile şu sonuca vardık; 2.4 basınca göre ayarlı olan tüm yakıt, zamanlamayı kısıp 1.5 - 1.6 lara manuel çektim orda film koptu...

Konunun son cümlesine gelirsek saklamak istesem araba İstanbul'da yapılmadı, 3. gün de marş basıldı bakım yaptırdım desem kimse fark etmezdi. Ama ne gerek var, ayrıca kötü bir şey değil üstünden çıkanı çöpe attık, üstündeki parçalar hepsi sıfır, gayet beklentimin de üstünde bir setupla toplandı. 4,5 yıldır araba bende bu arabanın başına bu geldi diye dedikodu çıkaran da daha iyisini alsın gerçekten ilgimi çekmiyor.
    Otomotiv sektöründe çalışıyorum, bir şeyler saklamak vs hele hele bu tarz arabalarda bana komik geliyor. Ben aksine buraya eklerim ki 6ay 1 sene sonra satarken bak kardeşim o tarihte bile kalem kalem yazmışım aç oradan oku derim.. Zaten bu arabaları kullanan meraklısı olan bir avuç insanız illaki de duyulur. Ben kayıt altında olsun yeter ki onu taktım deyip içinde başka bir şey çıkmasın.. Umarım sorunuza cevap olabilmişimdir.
    2014 - VW GOLF MK7 R 3K
    2002 - BMW X5 4.6is
    2013 VW BEETLE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Detaylı açıklamayı Gökhan yapar beraber kırdık da piyasadaki R ların kırık olanlarının sayısı olmayandan fazladır
    benim aracımda 1 sene önce komple doğuşta sandıklandı yapıldı
    Esasında kök neden hiç kimse bayiden çıktığı hali ile binmiyor aftermarket parçalar yazılım vsne kadar kaliteli olsa da yakıt vs derken sürekli kırbaçlanan at bunlar. Düzgün kullanınca öyle bir şey olmuyor. Eski 7'Rının km si 230küsür binlerdeydi mesela..
    Hatta güncel km'si şuan 260.000 kmde hala 200.000 de yapılan motorla büyük turbo ile kullanıyorlar.
    Sorunlu araba değiller. Gariban sahip ya da işgüzar ustanın eline düştün mü eyvahlar olsun..
    Birileri bu arabalara arada bir iyi paralar harcıyor. Küsüp satarsa ondan sonraki keyfini sürüyor. Bakıma ilgiye devam edildiği sürece km saatinde yazan rakam bakım saatidir.
    2014 - VW GOLF MK7 R 3K
    2002 - BMW X5 4.6is
    2013 VW BEETLE

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanÖzkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatta güncel km'si şuan 260.000 kmde hala 200.000 de yapılan motorla büyük turbo ile kullanıyorlar.
    Sorunlu araba değiller. Gariban sahip ya da işgüzar ustanın eline düştün mü eyvahlar olsun..
    Birileri bu arabalara arada bir iyi paralar harcıyor. Küsüp satarsa ondan sonraki keyfini sürüyor. Bakıma ilgiye devam edildiği sürece km saatinde yazan rakam bakım saatidir.
    Güzel günlerde kullanın, şanslı bir 7R

Darısı bize 5 kapılısına

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gecmis olsun,
    Arac maddi olarak basta uzmus ama sonuc sevindirici olmus
    Acil sifalar dilerim koybolan saglik olmasin hic umarim gerisi bos..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel günlerde kullanın, şanslı bir 7R

Darısı bize 5 kapılısına
    İnşallah içinize sinen bir otomobil ile anılar biriktirirsiniz..

Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok gecmis olsun,
    Arac maddi olarak basta uzmus ama sonuc sevindirici olmus
    Acil sifalar dilerim koybolan saglik olmasin hic umarim gerisi bos..
    Çok teşekkür ederim.. Biraz acıttı ama bakalım kullandıkça arayı kapatırız diye düşünüyorum.
    2014 - VW GOLF MK7 R 3K
    2002 - BMW X5 4.6is
    2013 VW BEETLE

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun hemşerim. Tekrarı yaşanmasın inşallah.

Anneye de acil şifalar.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun hemşerim. Tekrarı yaşanmasın inşallah.

Anneye de acil şifalar.
    Saolasın kankam.. Bir araya gelelim be özleştik.
    2014 - VW GOLF MK7 R 3K
    2002 - BMW X5 4.6is
    2013 VW BEETLE

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanÖzkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saolasın kankam.. Bir araya gelelim be özleştik.
    1-2 kere sizin garajın oralara işim düştü amma velakin vaktim kısıtlıydı ve çalışıyor olacağından ötürü hiç aramadım bile.
    Instagram: mutusgarage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler