@deeperblack Sağol başkanım. Wh dan yazıyorum bu gün ist geliyorum sana da bir uğrayayım :)
Printable View
@deeperblack Sağol başkanım. Wh dan yazıyorum bu gün ist geliyorum sana da bir uğrayayım :)
Hayırlı olsun yeni araç, maşallah :)
bayağı bayağı kendine gelmiş,eline sağlık ve hayırlı olsun abi iyi günlerde
aldığın her araca yorulmadan sıkılmadan şu işleri yapıyorsun ya helal olsun kaan abi ne diyeyim her seferinde zevkle okuyor/takip ediyorum , kesene bereket allah kaza bela vermesin devam
Teşekkür ederim, maşallah hepimizin aracına.
Far stop ve temizlik sonrası baya değişti araba.
Yoruldum vallahi :) yalan yok bi uyumuşum sorma. Kısa zamanda baya iş hallettim. Bundan sonrası daha keyfi işler için sallana sallana yaparız :)
Bu gün bi istanbul riva - sakarya yaptım, araba şaşırtıcı derecede konforlu. Bu kadarını beklemiyordum. Yol sesi oldukça az ama 150+ hızlarda roof sesi var maalesef.
Bi ara 170+ hızlar ile 3 şerit kapsayan değişimler yaptım bi tepkileri göreyim diye, oldukça şaşırttı açıkçası.
Ara hızlanmalar kötü ama ben eco modda bırakmışım, S moduna alınca biraz daha iyileşti.
Güzel kısmı otobanda gazlamalı - hafif yoğun ist trafiğinde dur kalklı, dönüşte de son 30 km ekonomi modunda gelerek 5.5 LT / 100 km ortalama ile 370 KM yi tamamladım.
Cüssesine ve sıkıştırmama göre tüketim müthiş gerçekten. Şanzımanı kararsız değil, geçmişte de yarı oto tecrübem olduğu için adapte olmam çok kısa sürdü. Tam oto kıvamında vites geçişleri ile sol ayak pert olmadan güzel km yaptık geldik.
Koltukları gerçekten rahat, full deri olsa bu kadar konforlu olmazdı sanırım. Sadece eski c5 imdeki elektrikli koltuk özelliğini arattı, bu dolulukta o elektrikli koltuk olmalıydı açıkçası.
Bir de std ses sistemi hayal ettiğimden çok daha iyi çalıyor şaşırdım memnun oldum.
Dün temizlerken araçtan ortası delik paspas çıkarınca rizline de 3d iç ve havuz paspası aldım bakalım uyum nasıl olacak.
bi k20 swap crx konusu kadar ilgi ve heyecanla okudum :D o derece yani :D
sen bize standart araba konusunu sevdiren abisin,sen bize bakım ve mekanik önemini sevdiren abisin ,sen bize ufak şeylerle mutlu olmayı ögreten abisin ,sonuç sen başkasın :D
yine yeni yeniden hayırlı olsun kasazız belasız günlerde kullan kardeşim
Abi hayırlı uğurlu olsun.Bi kaç defa kullanma fırsatım olmuştu.Gerçekten konforlu ve sessiz olması çok hoşuma gitmişti.Güzel tercih olmuş gerçekten.
Geçen aylarda iş yerinden bir arkadaşıma aldık aynısından executive donanım değil ama çok konforlu araba gerçekten iç hacim inanılmaz büyük.
Alırken benimde kullanma imkanım olmuştu. Hantal diyorsun ama megane RS ve DS e kıyasla hantal gelmiştir.
Benim 308 de yazılım yoktu bu arabayı arkadaşıma aldığımızda benim arabadan daha seri gelmişti şaşırmıştım hatta gidişine :)
Kazasız belasız sürüşler keyifle takipteyiz.
Hahaha süper mesaj :) ufak şeylerle mutlu olmaya çalışıyoruz, yapabildiğimiz kadarı bu işte. Eyvallah daha güzeli sana nasip olsun.
Teşekkür ederim, baya sınıf atlattı rs ve ds den sonra. D Sedan = Konfor resmen. Otomatik araba da can mış.
:) Tabi şimdi hothatch den ve nothatch(ds) den inince insana bi yavaş geliyor araba. Kendi sınıfında makul olabilir.
Arabanın hakkı 2.0 hdi 163 lük olan ama dedim daha önce de onda tam oto şanzıman var o yüzden satın almam.
Buna da bir dp + remap + cooler yaparak biraz canlandırmayı düşünüyorum. Henüz çok yeni o yüzden azıcık alışalım birbirimize.
Yaş aldık diye mi bilmiyorum ama banada artık böyle büyük arabalar çok daha yakın geliyor. Ne yalan söyliyim QQ' dansa bunu almana bende çok sevindim :)
Ve alet elinde 1 günde bile can bulmuş :)
Devamını merakla bekliyorum, hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun çok beğendiğim arabalardan ama air yok bir tek sanırım 2.0 Hdi'larda oluyordu. 5 Yıldır 1.6 e-hdi c4 kullanıyoruz aile aracı olarak dpf iptali ve yazılımla çok keyifli ve fazlasıyla yeterli oluyor :)
Sağ olasın :) Valla 1 günde baya evrim geçirttim arabaya. Bu akşam plakalıkları falan değiştiririm. Cam filmim var deneme yapacağım başarırsam ben, başaramazsam prof bir uygulama yaptıracağım.
Dp için rakam aldım şimdi, bayram sonrası yaptıracağım. Remap için de kime gitsem diye araştırıyorum.
Sizin aracı yazan kim, memun musunuz ?
Kara duman olmasın lütfen Kaan :D
Ben normalde tüm arabalarımda Bekir Abi (Paşaoğlu) veya Eyüp (Ecutuned) ile hallediyorum bu işleri. Fakat C4 için aracın yapıldığı serviste başka bir arkadaştan destek almıştım şuan Neptune olarak devam ediyor Gökhan iletişim bilgilerini iletebilirim özelden isterseniz. 2 seneyi aşkındır sorunsuz dumansız kullanıyoruz fazla da açık değil zaten araç genellikle Anne kullandığı için.
Teşekkür ettim uzak kalıyor bu firmalar bana, git gel hem zaman hem yakıt baya külfet olacak.
Bende böyle düşünüyorum açıkçası. DPF iptal + Egr iptal + Remap için daha önce c1 ve c5 i yaptırdığım yer ile anlaştım.
Firmayı duydum 1-2 de videolarını izledim. Ama yaptıracağım yeri buldum :)