User Tag List

Sayfa 47/72 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
1353 sonuçtan 875 ile 893 arası

Konu: Otomobiller & DIY

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @deeperblack Sağol başkanım. Wh dan yazıyorum bu gün ist geliyorum sana da bir uğrayayım
    Konu KÖROĞLU tarafından (09-06-2024 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun yeni araç, maşallah
    Barış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayağı bayağı kendine gelmiş,eline sağlık ve hayırlı olsun abi iyi günlerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aldığın her araca yorulmadan sıkılmadan şu işleri yapıyorsun ya helal olsun kaan abi ne diyeyim her seferinde zevkle okuyor/takip ediyorum , kesene bereket allah kaza bela vermesin devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barakuda26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun yeni araç, maşallah
    Teşekkür ederim, maşallah hepimizin aracına.

Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayağı bayağı kendine gelmiş,eline sağlık ve hayırlı olsun abi iyi günlerde
    Far stop ve temizlik sonrası baya değişti araba.

Alıntı GÖKTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldığın her araca yorulmadan sıkılmadan şu işleri yapıyorsun ya helal olsun kaan abi ne diyeyim her seferinde zevkle okuyor/takip ediyorum , kesene bereket allah kaza bela vermesin devam
    Yoruldum vallahi yalan yok bi uyumuşum sorma. Kısa zamanda baya iş hallettim. Bundan sonrası daha keyfi işler için sallana sallana yaparız

Bu gün bi istanbul riva - sakarya yaptım, araba şaşırtıcı derecede konforlu. Bu kadarını beklemiyordum. Yol sesi oldukça az ama 150+ hızlarda roof sesi var maalesef.

Bi ara 170+ hızlar ile 3 şerit kapsayan değişimler yaptım bi tepkileri göreyim diye, oldukça şaşırttı açıkçası.

Ara hızlanmalar kötü ama ben eco modda bırakmışım, S moduna alınca biraz daha iyileşti.

Güzel kısmı otobanda gazlamalı - hafif yoğun ist trafiğinde dur kalklı, dönüşte de son 30 km ekonomi modunda gelerek 5.5 LT / 100 km ortalama ile 370 KM yi tamamladım.

Cüssesine ve sıkıştırmama göre tüketim müthiş gerçekten. Şanzımanı kararsız değil, geçmişte de yarı oto tecrübem olduğu için adapte olmam çok kısa sürdü. Tam oto kıvamında vites geçişleri ile sol ayak pert olmadan güzel km yaptık geldik.

Koltukları gerçekten rahat, full deri olsa bu kadar konforlu olmazdı sanırım. Sadece eski c5 imdeki elektrikli koltuk özelliğini arattı, bu dolulukta o elektrikli koltuk olmalıydı açıkçası.

Bir de std ses sistemi hayal ettiğimden çok daha iyi çalıyor şaşırdım memnun oldum.

Dün temizlerken araçtan ortası delik paspas çıkarınca rizline de 3d iç ve havuz paspası aldım bakalım uyum nasıl olacak.
    Konu KÖROĞLU tarafından (10-06-2024 Saat 09:04 ) değiştirilmiştir.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi k20 swap crx konusu kadar ilgi ve heyecanla okudum o derece yani
    sen bize standart araba konusunu sevdiren abisin,sen bize bakım ve mekanik önemini sevdiren abisin ,sen bize ufak şeylerle mutlu olmayı ögreten abisin ,sonuç sen başkasın
    yine yeni yeniden hayırlı olsun kasazız belasız günlerde kullan kardeşim
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hayırlı uğurlu olsun.Bi kaç defa kullanma fırsatım olmuştu.Gerçekten konforlu ve sessiz olması çok hoşuma gitmişti.Güzel tercih olmuş gerçekten.
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen aylarda iş yerinden bir arkadaşıma aldık aynısından executive donanım değil ama çok konforlu araba gerçekten iç hacim inanılmaz büyük.

Alırken benimde kullanma imkanım olmuştu. Hantal diyorsun ama megane RS ve DS e kıyasla hantal gelmiştir.

Benim 308 de yazılım yoktu bu arabayı arkadaşıma aldığımızda benim arabadan daha seri gelmişti şaşırmıştım hatta gidişine

Kazasız belasız sürüşler keyifle takipteyiz.
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi k20 swap crx konusu kadar ilgi ve heyecanla okudum o derece yani
    sen bize standart araba konusunu sevdiren abisin,sen bize bakım ve mekanik önemini sevdiren abisin ,sen bize ufak şeylerle mutlu olmayı ögreten abisin ,sonuç sen başkasın
    yine yeni yeniden hayırlı olsun kasazız belasız günlerde kullan kardeşim
    Hahaha süper mesaj ufak şeylerle mutlu olmaya çalışıyoruz, yapabildiğimiz kadarı bu işte. Eyvallah daha güzeli sana nasip olsun.

Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hayırlı uğurlu olsun.Bi kaç defa kullanma fırsatım olmuştu.Gerçekten konforlu ve sessiz olması çok hoşuma gitmişti.Güzel tercih olmuş gerçekten.
    Teşekkür ederim, baya sınıf atlattı rs ve ds den sonra. D Sedan = Konfor resmen. Otomatik araba da can mış.

Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen aylarda iş yerinden bir arkadaşıma aldık aynısından executive donanım değil ama çok konforlu araba gerçekten iç hacim inanılmaz büyük.

Alırken benimde kullanma imkanım olmuştu. Hantal diyorsun ama megane RS ve DS e kıyasla hantal gelmiştir.

Benim 308 de yazılım yoktu bu arabayı arkadaşıma aldığımızda benim arabadan daha seri gelmişti şaşırmıştım hatta gidişine

Kazasız belasız sürüşler keyifle takipteyiz.
    Tabi şimdi hothatch den ve nothatch(ds) den inince insana bi yavaş geliyor araba. Kendi sınıfında makul olabilir.

Arabanın hakkı 2.0 hdi 163 lük olan ama dedim daha önce de onda tam oto şanzıman var o yüzden satın almam.

Buna da bir dp + remap + cooler yaparak biraz canlandırmayı düşünüyorum. Henüz çok yeni o yüzden azıcık alışalım birbirimize.
    Konu KÖROĞLU tarafından (10-06-2024 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaş aldık diye mi bilmiyorum ama banada artık böyle büyük arabalar çok daha yakın geliyor. Ne yalan söyliyim QQ' dansa bunu almana bende çok sevindim

Ve alet elinde 1 günde bile can bulmuş

Devamını merakla bekliyorum, hayırlı uğurlu olsun.

CüneytIşıkkent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun çok beğendiğim arabalardan ama air yok bir tek sanırım 2.0 Hdi'larda oluyordu. 5 Yıldır 1.6 e-hdi c4 kullanıyoruz aile aracı olarak dpf iptali ve yazılımla çok keyifli ve fazlasıyla yeterli oluyor
    Umbrella Corporation

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaş aldık diye mi bilmiyorum ama banada artık böyle büyük arabalar çok daha yakın geliyor. Ne yalan söyliyim QQ' dansa bunu almana bende çok sevindim

Ve alet elinde 1 günde bile can bulmuş

Devamını merakla bekliyorum, hayırlı uğurlu olsun.
    Sağ olasın Valla 1 günde baya evrim geçirttim arabaya. Bu akşam plakalıkları falan değiştiririm. Cam filmim var deneme yapacağım başarırsam ben, başaramazsam prof bir uygulama yaptıracağım.

Alıntı CüneytIşıkkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun çok beğendiğim arabalardan ama air yok bir tek sanırım 2.0 Hdi'larda oluyordu. 5 Yıldır 1.6 e-hdi c4 kullanıyoruz aile aracı olarak dpf iptali ve yazılımla çok keyifli ve fazlasıyla yeterli oluyor
    Dp için rakam aldım şimdi, bayram sonrası yaptıracağım. Remap için de kime gitsem diye araştırıyorum.

Sizin aracı yazan kim, memun musunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kara duman olmasın lütfen Kaan
    21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kara duman olmasın lütfen Kaan
    yok abi duman işi bize ters asla yapmam öyle bir şey. Soft şekilde bir ayar için görüşüyorum c1 ve c5 i yazdırdığım arkadaş ile bakalım dönecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağ olasın Valla 1 günde baya evrim geçirttim arabaya. Bu akşam plakalıkları falan değiştiririm. Cam filmim var deneme yapacağım başarırsam ben, başaramazsam prof bir uygulama yaptıracağım.

Dp için rakam aldım şimdi, bayram sonrası yaptıracağım. Remap için de kime gitsem diye araştırıyorum.

Ben normalde tüm arabalarımda Bekir Abi (Paşaoğlu) veya Eyüp (Ecutuned) ile hallediyorum bu işleri. Fakat C4 için aracın yapıldığı serviste başka bir arkadaştan destek almıştım şuan Neptune olarak devam ediyor Gökhan iletişim bilgilerini iletebilirim özelden isterseniz. 2 seneyi aşkındır sorunsuz dumansız kullanıyoruz fazla da açık değil zaten araç genellikle Anne kullandığı için.
    Umbrella Corporation

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Stage 1 için firma çok farketmez abi bilindik firmalarının tümünün Stage 1 dosyası aynıdır zaten.

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben olsam böyle bir çiçeği 2CR de yaptırırım.
    MSPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CüneytIşıkkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben normalde tüm arabalarımda Bekir Abi (Paşaoğlu) veya Eyüp (Ecutuned) ile hallediyorum bu işleri. Fakat C4 için aracın yapıldığı serviste başka bir arkadaştan destek almıştım şuan Neptune olarak devam ediyor Gökhan iletişim bilgilerini iletebilirim özelden isterseniz. 2 seneyi aşkındır sorunsuz dumansız kullanıyoruz fazla da açık değil zaten araç genellikle Anne kullandığı için.
    Teşekkür ettim uzak kalıyor bu firmalar bana, git gel hem zaman hem yakıt baya külfet olacak.

Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stage 1 için firma çok farketmez abi bilindik firmalarının tümünün Stage 1 dosyası aynıdır zaten.
    Bende böyle düşünüyorum açıkçası. DPF iptal + Egr iptal + Remap için daha önce c1 ve c5 i yaptırdığım yer ile anlaştım.

Alıntı Deepblue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben olsam böyle bir çiçeği 2CR de yaptırırım.
    Firmayı duydum 1-2 de videolarını izledim. Ama yaptıracağım yeri buldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ettim uzak kalıyor bu firmalar bana, git gel hem zaman hem yakıt baya külfet olacak.
    Evet haklısınız zaten çok kullanılan ve bilinen bir motor olduğu için üstüne soft bir yazılım olacak herhangi bir problem olacağını sanmıyorum yaptıracağınız yerde
    Umbrella Corporation

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler