aynen öyle, liste fıyatına gelen zam, bayiler pek bağlamıyor maalesef
Printable View
Bulunabilme durumu nedir ?
bu aracın fabrika çıkıştan sonra ki ektraları ne oluyor ki bazı ilanlarda yazıyo 150 bin tl ektra var diye ?
Merhaba Arkadaşlar dün ilk defa i20N kullandım.
i20N kaporta işçiliği, koltukları, multimedyası, iç göstergeleriyle çok özel bir otomobil.
Bizim gibi 90'ları yaşamış nesli etkilemesinin yolu kesinlikle manuel vitesi ve kilidi. Vag gurubu ibiza cupra ve polo gti gibi oyun konsolu hissi yok. Otomobil sürdüğünüzü anlıyorsunuz :)
Tek renk seçeneği biraz can sıkıcı ve jant modelini beğenemedim.
Logolar dahil siyah kaplama, Siyah OZ Ultraleggera, büyük fren ve coilover ile çok güzel bir otomobil olur :)
Daha önce aynı sınıftan kullandığım performans odaklı otomobillerden yola çıkarak tarif etmek istiyorum.
Otomobil düz gitmek için yapılmamış. Potansiyel gücünün altında yapıldığı belli patinaj vs durumlar engellemek için.
Polo gti ve ibiza cuprada olan viraj korkusu bu otomobilde yok. Sürekli girdiğim bir viraja bilerek hızlı girdim. Kaymaya başlayınca gaz verdim kendini toparladı.
Biraz sert şerit değiştirmeyi seviyorum. Lastik ebadı günlük kullanım için çok ince kopma eğilimi gösteriyor. 17 jant ve kalın yanaklı michelin daha güvende hissettirir.
Toplam 30 KM kullandım :)
Ben tasarım olarak FK2 Typer'a çok benzettim zaten onun kardeşi gibi duruyor. Malzeme kalitesi trim plastik vs MK8 Golf'e yakın.
Zaten çok premium bir araç almıyorsanız. 2023 model BMW ile KIA arasında çok kalite farkı göremiyosunuz. 90lar ve 2000lerdeki kalite farkı şuan yok. Hepsi aynı.
En büyük özelliği kilit ve manuel olması. N tuşu var vites düşürürken aragazı veriyor. N modunda egzoz klepesini açıp pop bang yapıyor :) Vag grubu gibi yapay ses yok :D
Ben bizim kesimden kullanıp beğenmeyecek biri olacağını düşünmüyorum. Hyundai dersine çalışmış :D Aynı hamleyi Golf 7 çıktığında i30la yapmıştı.
Ek olarak,
Bu fiyata alacağınız başka bir eğlenceli otomobil yok.
Yerli üretim olduğu için parça piyasası geri dönüşüme giden otomobillerden dolayı çıkma olarak ta kolay olacak.
Yazılım ve parçalar geldikçe dahada güçlü hale gelecekler ama ben sürekli patinaj çeken dengesini bozan bir otomobil istemezdim.
2024 model makyajlı versiyonu getirmemezlik yapmazlar umarım. Burada üretilen bu aracın daha çok kotayla türkiye pazarına sunulması lazım...
Siyah ve makyajlı.. Benim nazarımda kafa karıştırıcı :)
niye bu rengi misal almazmısın :D
Makyajlı Hyundai i20'nin resmi gorselleri paylaşıldı | DonanımHaber
İleride daha çok değerleneceğini düşünüyorum. Hyundai çok iyi iş çıkarttı bu aracı üretmekle.
Sizin aracınız da çok güzel, O.Z ile daha güzel ve hırçın. Yoldan sapıp direk tırmanma rallisine katılmalık duruyor :) Kazasız, belasız sürüşler.
Yazılım ile ilgili bir çıkmaz duydum, çözüldü mü nedir son durum, bu arada maşallah aracına Emin kazasız belasız günlerde kullan :icon_wave
hyundai i20N bu zamana kadar yazılım olayının çözülmemesi çok garip üzüldüm açıkcası.Gerçi Renault 1.3TCE'ler içinde aynı durum geçerli kaç senedir bir gelişme yok.