Kadran değilde gps üzerinden görmek lazım
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo specs, 0-60, quarter mile, lap times - FastestLaps.com
25.7 diyor mesela örnek, polo gti'a 26 diyor vs vs
Printable View
Kadran değilde gps üzerinden görmek lazım
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo specs, 0-60, quarter mile, lap times - FastestLaps.com
25.7 diyor mesela örnek, polo gti'a 26 diyor vs vs
Hocam iki arac ayni degil ha ne kadar fark olur bilmiyorum ama turbo uniteleri dahil farkli.
Ama cok daha onemlisi gonderdiginiz yayinevi acik bir ifade ile EST demis emin olmamakla beraber bu herhalde Estimated yani tahminen demek yani adamlar gercek hayatda hic test bile etmemisler.
7.3sn 0-100 koşan arac 400mt dragi 17.1snde koşarmi hic adam arada teyp ile oynamadiysa bu degerin dusuk 15snler olmasi gerekirdi yani sundugunuzu pek ciddiye almayin derim sacma sapan veriler
Octavia gibi bir canavar bile 1000cc motorla 17.6sn 400mt koşuyor siz dusunun ne derece hata payi var sizin paylastiginizda be hocam
"Hyperactive Fiesta ST rival was much shorter-lived than expected - and than it deserved"
Hyundai i20N | PH Used Buying Guide - PistonHeads UK
Civicler stok 270+ yapıyordu zaten forumda i20N fln dinlemez içinden geçer. Yavru Taypar. hey yavrum hey
Aracınız bir aile arabası kadar bile gitmiyor Emin BEY bir de hot heç olucak tü size.
Sanmıyorum Civic'in i20N kadar gideceğini ama Bursa'da stock i20n varsa keyfine denemek isterim :) (Civic 1.5t manuel)
Güç, tork, kg her türlü üstün i20n
benide çagırın laa deneme olursa ,i20n i canlı görmek istiyom nası gittigini,bayılıyom o çaff çuff sesine ,hernekadar harama karşı olsamda :D
bu arada bursada var bi tane i20n gördüm geçen şehir içinde paşa çiftliginden mudanya yoluna dıgru çaff çuff makas ataa ata gazlıyodu :D haa stock mu degilmi onu bilmiyom
bursada çok i20'n var fsmde hergün görüyorum genelde deneyen çıkar illaki
hepsi mavi mi bunların?
biri de çıkıp beyazlı siyahlı bi kaplama vs yapmadı mı yaris gr gibi?
Avrupa'daki Hyundai çalışanından aldığım bilgiyi aktarıyorum, Mart 2024'te sipariş almayı tamamen kapatacaklar, fakat fabrika teslim edilmemiş araçları ulaştırmak için üretime devam edecek. Şu anda planlanan bu. Euro 7 regülasyonları ertelenirse Albert Biermann'ın isteği üzerine i20N'in makyajlısı 'gelebilir'. Euro 7'nin ertelenmesi VW'in gücüne bağlı. Onlar da istemiyor çünkü.
VW tarafıyla alakalı bir sorum var, 2.0 TSI (EA888 EVO4) motorlar Euro 7 normlarını karşılıyor mu? Hiçbir bilgi bulamadım.
VW, Euro 7 normlarına gecişin ertelenmesini istiyor
The first of the 2.0 TSIs produces 140 kW (190 PS) and the other, fitted in the KODIAQ RS, generates 180 kW (245 PS). Both come with all-wheel drive and DSG. All engines fulfil the Euro 6d emissions standard.
Engines: advanced EVO generation with lower fuel consumption and emissions - Škoda Storyboard
skoda kodiaq RS sitesiinde euro 6d bilgisi var.
i20N'de de mild hibrit yapmak istemiyorlar, maliyet artınca satış fiyatı artacak ve satışlar düşecek diye bir dedikodu var.
marka olarakta komple elektriğe dönmeye çalışıyorlar zaten...