sonunda muradına erdin mutu
kazasız,belasız,cezasız günlerde bin kardeşim
sonunda muradına erdin mutu
kazasız,belasız,cezasız günlerde bin kardeşim
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
hayırlı olsun, galeri plakalıkları da değişse iyi olur
group b ___
Hayırlısı olsun,Allah kaza bela vermesin..Hedefinize ulaşmış olmanız sevindirici.
Kendimi ilanlara bakarken buldumMuhtemelen çoğu arkadaşta ilanları açıyordur benzer şekilde.
Maşallah murat, güzel zamanlarına eşlik etsin.
OEM+
Hayırlı olsun, güle güle kullanın, gerçekten çok tarz çok güzel
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
Hayırlı Olsun Murat,
Kazasız belasız sürüşler dilerim. Kendim almış kadar sevindim çok istiyordun nasip oldu.
Maşallah.
![]()
Gerçekten çok güzel,güle güle güzel günlerde kullanın![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
cok güzel duruyor masallah
maşALLAH mutucum kazasız belasız. şu ülke şartlarında zor olsada rabbim hepimize hayallerimize kavuşmayı nasip etsin![]()
@aliburakbatmaz_
@brkhobbygarage
Araç zaten standart keyif paketli, sizi üzmeyecek uzun kilometreleri olsun (:
Hayırlı olsun maaşallah.Boyumdan ötürü hep çekinceli davrandım. Kısmetse bir gün buluşup rahatsız edeyim sizi inceleyeyim sizler içinde uygun olursa. Kahveler benden.
dinamomotorsport.net
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim, spesifik olarak soru ya da öneri yapmayanlara toptan cevap vermek istedim. Cümlemize kazasız belasız sürüşler, Umarım her biriniz birgün ulan şu arabaya da binebilecek miyiz dediğiniz araca binebilirsiniz.![]()
-Bugün 50bin/5.yıl bakımına girdik. Şansıma bakıma gitmeden gelen yayların da montajını serviste yaptırıldı. 1 sene/10bin km daha aracın keyfini çıkarmaya devam.
Biliyorum biliyorum, konşudaki aracı alabileyim diye rezerv etme çabandan biliyorum.Cümlemize kazasız belasız.
Sana beğendirebildiysek olmuştur konu tamamdır. Ben şuan herkesle iyi geçiniyorum, sana özel değil.![]()
Amin teşekkür ederim brocum.
İnşallah, eylül gibi iş yoğunluğum da rahatlayacak havalar da biraz daha serinler, o zaman başlayacağız keyfini çıkarmaya.
Sen o zaman demiştin zaten tam senin araban diye. Yanılmamışsın abi. Her direksiyonuna oturduğunda sırıtarak iniyorum. Bugün merserde takıldı abi yaylar. Yay konusunda da daha önce kullananlardan yorum aldım, eibach ve vogtland arasında çok bir fark olmadığı söylendiği için vogtland tercih ettim. Bugün 150km kadar yaptım, konfor kaybı yok denecek kadar az, ciddi fark yarattı. Çok severek kullandım kilometrelerce.
Amin brom. Noterden çıkıp içine bindiğimdeki mutluluğumu keşke aktarabileceğim cümleleri bulabilsem.![]()
Teşekkürler.
Amin sağolasın, hepimize kazasız belasız ve özellikle CEZASIZ sürüşler.![]()
Görsel olarak cazibesi dışında sürüş keyfi de o görselin keyfini artırıyor. Teşekkürler.
Bu kombinasyonla mutluyum ilerde belki jant renk değişikliği düşünebilirim. Göreceğiz.
haha ihtiyacımız olursa aklımda.Teşekkürler brocum.
Teşekkürler abi.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim, hepimize kazasız belasız sürüşler.
Gönderdim.
Hahaha ya tamam yapacağım sırf senin merağın gitsin diye yapacağım.
Kesinlikle öyle teşekkkür ettim Sergin.
Amin abi sağolasın iyi dileklerin için teşekkürler.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için, hepimize kazasız belasız sürüşler.
Is it love plakalık istiyorum aracın bana ettiği anlamdan ötürü, ama bir başka modelle özdeşleşmesinden ötürü daha yaratıcı bir şeyler bakacağım o vakte kadar üstündekiler duracaktır.![]()
Pazar günü araç ilandan kalkmıştı ben daha sözü kesemeden o gün 5 saat ilan bakıp 1 tane dahi fiyatı ve 20 üstüne muadilini ya da benzer heyecanları yaşatacak model bulamamıştım. Teşekkürler.
Amin abi sağolasın.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.![]()
Teşekkürler brocum o konuda hiç şüphem yok. İyi ki varsınız grupça.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Biz de ***** tek ikna etmemiz gereken bir tek sağ el, ondan rahatça bu kararları ŞİMDİLİK alabiliyoruz. Alabiliyorken bineyim dedim.
![]()
![]()
Teşekkürler abi iyi dileklerin için.
Teşekkürler.
Teşekkürler..
132 hp, 1000kg araç. Ayarında keyifli. Beni çok mutlu ediyor, kimisine az gelebilir. Kullanırken sürekli her vakit güç olması, direksiyon ve gaz tepkileri, sürüş pozisyonu keyif almak için gücün çok yüksek olması gerektiği tabusunu yıkıyor. Ben ilk kullandığımda bu hisler çok hoşuma gittiği için zaten 3 senedir bu aracı almak için çabalıyorum. Her kullandığımda da ne kadar doğru karar verdiğim konusunda seviniyorum.
Amin inşallah, Allah hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin. Dün baktım, bunu satsam almanya'da 2 tane aynısından alıyorum.Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Kesinlikle öyle.Teşekkürler.
Tabiki inceleyebilirsiniz., hatta şuan bayilerde de show araçları mevcut, ağustos gibi 2021 sıfırlar da gelecekmiş, eğer bütçenize uyuyorsa, şu karaborsa piyasasındansa onlar da mantıklı olabilir.Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Teşekkürler abi, hepimize kazasız belasız.![]()
Instagram: mutusgarage
Yıllardır hayalini kuruyordun sonunda kavustun kardeşim. Çok mutlu oldum. İnşallah bir gün içerisinde gezmek nasip olur bize de .
Allah kaza bela vermesin
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)