User Tag List

Sayfa 10/13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
237 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: R53 Mini Cooper S

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Martini şeritleri benim konu da yazdığınızda bi acaba olmuştu ama fotoğrafları görünce epey beğendim beyazda çok güzel durmuş.
    Kasko aldığım gün yaptırdım, motosiklet harici ruhsata adım yazan bir araç olmayınca teklif alırken bir korku vardı ama trafik sigortası +%50 gibi bir rakam çıkınca gönder gelsin demiştim
    Teşekkürler

Bende ön logo deliklerini kapasın diye metal çok ufak bir martini logo var, bahsettiğim oydu aslında

Bu arada, sizin araca tavsiye ettiğim LCI logonun parlak siyah versiyonu da var.

Ha bu arada tel maşa dandik değiller, gayette metal, kaliteli ürünler.

Eğer yaparsanız logo değişimini, üstünden çıkanları atmayın, çok pahalı

Örnek link:

https://tr.aliexpress.com/item/10050...Cquery_from%3A

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler

Bende ön logo deliklerini kapasın diye metal çok ufak bir martini logo var, bahsettiğim oydu aslında

Bu arada, sizin araca tavsiye ettiğim LCI logonun parlak siyah versiyonu da var.

Ha bu arada tel maşa dandik değiller, gayette metal, kaliteli ürünler.

Eğer yaparsanız logo değişimini, üstünden çıkanları atmayın, çok pahalı

Örnek link:

https://tr.aliexpress.com/item/10050...Cquery_from%3A
    Aldım listeye (:
    Yok yok taşı toprağı değerli,bakıma girince anladım. Motor soğutucuya giden 2 hortum var 20cm civarında olan tekli girişlide yırtık vardı orjinal ile değiştirdim 5bin, alt motor muhafaza da benzer fiyata geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldım listeye (:
    Yok yok taşı toprağı değerli,bakıma girince anladım. Motor soğutucuya giden 2 hortum var 20cm civarında olan tekli girişlide yırtık vardı orjinal ile değiştirdim 5bin, alt motor muhafaza da benzer fiyata geldi
    Bunlarla geçmiş olsun, en azından b38 gibi saatli bomba değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şeritler çok güzel olmuş gerçekten,

Tamponun sıcak olduğunu nasıl fark ettiniz, yanından geçerken bacak ısıtacak kadar mı sıcaktı merak ettim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şeritler çok güzel olmuş gerçekten,

Tamponun sıcak olduğunu nasıl fark ettiniz, yanından geçerken bacak ısıtacak kadar mı sıcaktı merak ettim?
    Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim

Bagajı düzenlerken bir elim tampona değdi, o vesileyle fark ettim. Hatta sıcağın sebebi olarak önce aküden şüphelendim bagajda olması sebebiyle, fakat akü buz gibi olunca ve tampon alt trim de biraz gözüme yamuk görününce egzozla alakalı olduğunu anladım.

Sol davlumbazı bir parça eritmiş zaten :/

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, R53'E yapılabilecek en büyük iyilik egzoz sistemini rahatlatmak. Ama headersın orijinaline iyi demenize şaşırdım, aslında çok basit ve aracı sıkan bir hali var. özellikle RMW long tipi headers takınca aracın baya kaderi değişiyor. Bence siz onu da listeye alırsınız. Ama ses olarak tabii ki beklentinizi aşabilir. Orijinal son susturucusunun akışı iyi, o açıdan sıkıntı da olmaz. Denenebilir

Bir de eğer denk gelirseniz GP1 arka tampon altlatını tavsiye ederim, küçük ama çok etkili bir değişiklik oluyor.

Kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, R53'E yapılabilecek en büyük iyilik egzoz sistemini rahatlatmak. Ama headersın orijinaline iyi demenize şaşırdım, aslında çok basit ve aracı sıkan bir hali var. özellikle RMW long tipi headers takınca aracın baya kaderi değişiyor. Bence siz onu da listeye alırsınız. Ama ses olarak tabii ki beklentinizi aşabilir. Orijinal son susturucusunun akışı iyi, o açıdan sıkıntı da olmaz. Denenebilir

Bir de eğer denk gelirseniz GP1 arka tampon altlatını tavsiye ederim, küçük ama çok etkili bir değişiklik oluyor.

Kazasız belasız
    Teşekkürler Tarık,

Şöyle aslında, tabii ki manifold için tüm seçenekleri deneyimleme şansım olmadı. Fakat denenmiş senaryolardan yola çıkarak benimkisi biraz teorik çıkarım oluyor:

R53 headersta aslında sıkan precattan önce daralan venturi boğazı, ve sonrasındaki precat, zaten bu 2sini yok edince 8 hp gibi bir şey almışlar. Milltek ile de +4 hp daha almışlar. Ama RMW çapından dolayı değil de uzunluğundan ötürü farklı bir fayda sağlıyorsa onu da araştırayım tabii

Orjinal susturucu pres yerinden ayrıldığı için artık ona elveda dedik, orta kattan itibaren komple krom olarak devam edecek hayatına

GP1 trimler aklımda hatta arka tampon ventleri ile birlikte, sadece merak ettiğim arka trim 3lü olarak mı değişmesi gerekiyor, yoksa sadece orta değişiyor mu?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Keşke GP olsaydı
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke GP olsaydı
    Olsaydı iyiydi tabi de, GP'den fazlamız da var eksiğimiz de var şu an müdürüm

GP de alsak frenlere, egzoza el atacaktık, ön farları değişecektik, jantları değişecektik, ilave far takacaktık, çocuk için koltuksuz üretilmiş arabaya koltuk takacaktık

E sana alalım GP?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    500e alıcam ben napayım fosil yakıtlı tukaka arabayı sanayide dükkan kirası mı ödeyim
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Airfryer’ın var zaten, ben seni mangala davet ediyorum

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler Tarık,

Şöyle aslında, tabii ki manifold için tüm seçenekleri deneyimleme şansım olmadı. Fakat denenmiş senaryolardan yola çıkarak benimkisi biraz teorik çıkarım oluyor:

R53 headersta aslında sıkan precattan önce daralan venturi boğazı, ve sonrasındaki precat, zaten bu 2sini yok edince 8 hp gibi bir şey almışlar. Milltek ile de +4 hp daha almışlar. Ama RMW çapından dolayı değil de uzunluğundan ötürü farklı bir fayda sağlıyorsa onu da araştırayım tabii

Orjinal susturucu pres yerinden ayrıldığı için artık ona elveda dedik, orta kattan itibaren komple krom olarak devam edecek hayatına

GP1 trimler aklımda hatta arka tampon ventleri ile birlikte, sadece merak ettiğim arka trim 3lü olarak mı değişmesi gerekiyor, yoksa sadece orta değişiyor mu?
    3'ünün de değişmesi lazım tampon ızgaraları "must" değil ama "nice to have" diyelim

Orijinal:

GP1

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç siznkiyle aynı mı
    Just a moment...
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araç siznkiyle aynı mı
    Just a moment...
    Abi bu JCW tuning kit, jcw de değil ama fabrikasyon olarak tüne edilmiş, benimkinin şu anki halinden değil belki ama fabrikasyon olarak 30 hp daha güçlü, benimkisi düz S, ama evet aynı renk

Bu kasada otomatik pek tavsiye edilmiyor abi aklında olsun

Bir de bu aracın dilinden anlayan bir kullanıcıdan almanı tavsiye ederim. Ya kupası düzgün ama bakımsız olsun sen yavaş yavaş yap, ya da yapılacak her şeyi yapılmış olsun ama aradaki farkı gözden çıkartasın.

İlanlarda sondaki tanıma uyar gibi duran 2 tane araç var, ben olsam onlara yönelirdim

Edit: Gizli kaynaktan edinilen bilgiye göre 2 değil 1miş
    Konu drago tarafından (05-12-2024 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulann bunasi bişey biz ilanı sorduk sana araba satıldı ��
    PROSTOCK GARAGE

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulann bunasi bişey biz ilanı sorduk sana araba satıldı ��
    Satıldıgına emin miyiz abi ? Mala kotu demiyorum bilmiyorum da arabayi yanlıs anlasılmayayım da ben bu arabayi aldigimda da o araba ilandaydi
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanı uçmuş ��
    PROSTOCK GARAGE

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler Tarık,

Hayırlı olsun, takipteyim konuyu çok güzel ve zevkli oluyor ellerinize sağlık.

Headers için evet dediğiniz gibi ilk kat çok sıkıyor arabayı fakat kapak yapısı ve port çapı da çok dar olduğu için tahliye hep bir sıkıntı. RMW tipi long headers ile runner boylarını oldukça uzun tutarak, kolektör kısmını alt bükümün de bitimine alarak ciddi bir fark elde edebilirsiniz. Yanlış kalmadıysa aklımda orjinal port genişliği 42 mm ve runner çapı, bunu biraz daha genişleterek (45mm) ve boyunu uzatarak daha verimli hale getirebilirsiniz. İskender ustada daha öncesinde kalıbını çıkartmıştık, bi görüşüp bilgi alabilirsiniz.
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, takipteyim konuyu çok güzel ve zevkli oluyor ellerinize sağlık.

Headers için evet dediğiniz gibi ilk kat çok sıkıyor arabayı fakat kapak yapısı ve port çapı da çok dar olduğu için tahliye hep bir sıkıntı. RMW tipi long headers ile runner boylarını oldukça uzun tutarak, kolektör kısmını alt bükümün de bitimine alarak ciddi bir fark elde edebilirsiniz. Yanlış kalmadıysa aklımda orjinal port genişliği 42 mm ve runner çapı, bunu biraz daha genişleterek (45mm) ve boyunu uzatarak daha verimli hale getirebilirsiniz. İskender ustada daha öncesinde kalıbını çıkartmıştık, bi görüşüp bilgi alabilirsiniz.
    Çok teşekkür ederim, gerçekten sizler gibi eski r53 kullanıcılarının da beğenisini almak mutlu ediyor

RMW ya da replika RMW orta vadeli plana aldım, aslında Forge cooler almasam onu yapabilirdim ama onu almasam içimde kalırdı.

RMW 4-2-1 galiba değil mi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler