................................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.
Postu okurken "yay-jant" diyordum, ayni tepkiler sizden de gelmis. Ben sahsen siyah olsun 3 kurus fazla olsun kafasindayim, o yuzden siyah olmasina da ayri sevindim. Kazasiz belasiz![]()
öyle işte.
Maşallah.Hayırlı olsun kazasız belasız.Geçenlerde bana da takas teklifi geldiğinde incelemiştim.Baya dolu araba umarım keyif alırsın.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Güzel günlerde kullan Volkan buradan da ileteyim.Cupra Leon güzel araba.Ben ilk inst.postunda gördüğümde beyaz aldın sanmıştım siyah ters köşe yaptı![]()
Hayırlı uğurlu olsun, sıfır aracın yeri hep başka, kazasız belasız.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Plaka güzelmişHayırlı olsun kazasız belasız.
Akılda formentor kaldığını anlıyorum ben, çok buna masraf yapmadan gidecek gibiFormentor'un alçağı gibi buda aslında
Bucket seat li formentor u bekleyelim bakalım![]()
Hayırlı olsun. kazasız belasız çiziksiz kullanın. yeni yenidir. ama sanki sonra hisli araba arayışına gireceksin gibi geliyor![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
İlk leonun plaka yabancı gelmedi.
Abi hayırlı olsun, vallahi sıfır araba senden beklemezdim ne yalan söyleyeyim ama demek ki insan bir süre sonra senin de dediğin gibi o uğraşma işlerinden bıkıyor.
1.5 Tatlı, keyifli bi motor uzun süreler keyifle kazasız belasız kullanırsın inşallah. Formentor bana göre gereksiz sert bi araba (Arkadaş çevremde 2 tane var) sen işini bilirsin ya da mutlaka denemişsindir ama bence çok da aman aman bir araba değil abi naçizane
Maşallah.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)