Hangi jant takılı sizin araçta bilmiyorum, ama düşündüğüm janta eğer 16 inç ve 8 kilo jantlara sahipsiniz
Style 380 yani one edition jantı 17 olmasına rağmen 8 kiloortalama oem 17 jant ağırlığı 9-10.5 kg arasında olduğunu varsayarsak gayet iyi değer
Kontrol için link:
BMW F22 wheel style numbers, specs - BIMMERtips.com
Ailenin yeni üyesi Corsa ile uğraşmaktan uzun zamandır F20 ile ilgilenememiştim. Corsa'nın işlerinin tamamlanmasıyla yıkamayla başladık.
İç kısımda havalandırmaların etrafındaki küçük trimler aldığımdan beri eksikti. Yeniside komple ızgara ile geldiğinden çok yüksek fiyatları vardı. En uygun çzöüm 3D yazıcı olacaktı. Bu sebeple ölçülendirip tasarladım. Baskı için destek alıp boyadım. İç kısım siyah trimlerle birlikte güzel bir noktaya geldi. İç kısımda yapacağım bir sonraki işlem hız sabitleyici olacaktır. Onun içinde tuş takımı fiyatları gereksiz yüksek geliyor. Belki ilerleyen dönemde tuşa vereceğim paraya biraz daha ekleyip M direksiyona geçebilirim. Şuanlık bu şekilde devam.
Bakımımız yaklaşıyordu. Bayramda uzun yol yapacağımdan onuda aradan çıkarmak istedim. Yağ Liqui Molly Long Time, filtrlerde de Mann kullandım.
Son zamanlarda çukura girdiğimde bir ses duyuyordum. Hazır kaldırmışken ön takıma baktığımızda sağ salıncak burcunun dağıldığını tespit ettik. Sağ-sol salıncaklarımızda değişti.
Rot- balans ayarlarımızda yapıldı.
Sanayi tozunu attık üstünden. Standart bir F20'yle denk gelinde birkaç poz aldım. Aradaki fark harcanan emeğe değiyor.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)