User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: F56 1.5d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Techturkey masraf Team online

Kendi konuma güncelleme atmıyorum masrafa girerim diye

Artı olur mu bilinmez ama eksi olmadan toparlarsa amenna.

Ama eibach ve eibachın da 30 mm versiyonu önemli detay, diğer marka denk gelinip alınırsa böbrek taşı düşürtebilir
    ilk yorumda ataşehir garage arkadaşım demiştim, eibach getiriyo ona bi danışırım ama gel gel diyecektir direk
    googleda 13-14binlerde görünüyo yaylar,gelecek ay motor takozu, nisana da yay masrafı neden olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Güzel günlerde binmeniz dileğiyle.

Bu başlık altında ben de hem sizden hem de diğer bilen arkadaşlardan öğrenmek amacıyla sorayım, 3 silindir mini - bmw grup dizeli nasıl bilirsiniz, ortalama motor ömrü ne kadar, absürt bir sorunu var mıdır, soft yazılımla gideri nasıldır diye bir sorayım istedim.
    Teşekkürler.3ay,yaklaşık 2.000km oldu benim. Yorum yapmak için çok erken benim için ama duydugum bildiğimi söyleyim.
    3 silindir kaynaklı titreşim yaşanıyor motor takozlarında sorun olabiliyor, ki bende oldu takozları değiştiricem.
    Benzin pompasında kronik var, şu an sorun yok ancak düzenli kontrol edilmesi tavsiye ediliyor.
    Motor ömrü konusu ne kadar bakımla ve ne şartlarda binildiği ile alakalı, buna genel bir cevap vermek zor.
    Benim aracımda soft yazılım var, fabrika 9.2-9.4 gösteriyo. tahmini 130-135hp civarlarında şu anda alt devirlerdeki kayıp epey azaldı

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel görünüyor maşallah, performans olarak nasıldır dizel motoru bu araçların ?
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel görünüyor maşallah, performans olarak nasıldır dizel motoru bu araçların ?
    Bmw 116d ile aynı motor, daha önce denk geldiyseniz fikir sahibi olabilir,1225 kg mini 1serisi 1400+ diye biliyorum, 200 kilo fark 1saniye gibi 0-100de etkisi var.
    Önceki yorumlarda da yazmıştım bende soft bir yazılım var, sport modea alındığında özellikle fark yaratıyo. 3 silindir 1.5 motordan ne kadar beklenti olur,olmalı o tabi ayrı konu

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel maşallah bende de Clubman var F54 , çok severek kullanıyoruz. ANcak geniş olmasından dolayı ne panjur ne de tampon hiçbirşey bulamadım... Sarı renk özellikle bu kasada harika, geçen ay da kuzenime F56 aldık sarı çok istemiştik ancak kemik rengi gibi olan krem nasip oldu Hala fiyat performans ve prestij olarak alınabilecek en iyi araçlardan biri, özellikle iç mekan kalitesi, donanımı ve sürüş hissi çok çok iyi kemikli hissi ve dinamik sürüş karakteriyle oldukça keyifli bir araç. Performans manasında 136 hp de çoğu kullanıcı için oldukça yeterli, en azından üzmüyor hızlanmaları ve özellikle otoban süratleri yeterli sayılabilir. Güzel günlerde kullanınız.

Union jack'leri nereden aldınız ve montajı kim yaptı acaba? Ben de Clubman'e aldım ancak orjinal stopları bir türlü çalıştıramadık. Kimse de yeltenmiyor bu işe elektrik tesisatı gerek vs deniyor da belki siz biliyorsunuzdur. Sizinki yan sanayi bir ürün mü? Yan sanayilerde kodlama vs. gerekmiyor deniyor da
    Konu .::EmrE::. tarafından (18-02-2025 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel maşallah bende de Clubman var F54 , çok severek kullanıyoruz. ANcak geniş olmasından dolayı ne panjur ne de tampon hiçbirşey bulamadım... Sarı renk özellikle bu kasada harika, geçen ay da kuzenime F56 aldık sarı çok istemiştik ancak kemik rengi gibi olan krem nasip oldu Hala fiyat performans ve prestij olarak alınabilecek en iyi araçlardan biri, özellikle iç mekan kalitesi, donanımı ve sürüş hissi çok çok iyi kemikli hissi ve dinamik sürüş karakteriyle oldukça keyifli bir araç. Performans manasında 136 hp de çoğu kullanıcı için oldukça yeterli, en azından üzmüyor hızlanmaları ve özellikle otoban süratleri yeterli sayılabilir. Güzel günlerde kullanınız.

Union jack'leri nereden aldınız ve montajı kim yaptı acaba? Ben de Clubman'e aldım ancak orjinal stopları bir türlü çalıştıramadık. Kimse de yeltenmiyor bu işe elektrik tesisatı gerek vs deniyor da belki siz biliyorsunuzdur. Sizinki yan sanayi bir ürün mü? Yan sanayilerde kodlama vs. gerekmiyor deniyor da
    Çok teşekkürler, Sarı ben de özellikle aramıştım almadan. Hatta 10.gün filandı sanırım avm otoparkında park ederken biri geldi yanıma satar mısın diye,kartı duruyo hala

Kavacık-Mini Garajdan aldım, 530 0675341 numarası, sahibinden üzerinde de ilanları var. Ben de ilk defa tanıştım ama oldukça fazla ürün var ellerinde. Youtubeda videoda direk set görüp cam çıtalarını sormuştum, koda vs baktı ama saç kurutma makinesi ile tek tek sök kendin yap bu paraya değmez de demişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Devamını atlamışım..
    Yan sanayi bendeki, orjinallerde evet direk tak çalıştır durumu var. Orjinal için Maslakta bir yer vardı ilk aldığımda bakmıştım ama isim hatırlamıyorum. verdiğim numarayla bir görüşün isterseniz, elinde varsa yapar diye tahmin ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neler yaptık..
    Son zamanlarda özellikle dur kalkta titreşim artmıştı, 3silindirli dizellerde kronik olan motor kulağından şüpheleniyordum ki kaput altına bakınca da gözle görülen yırtık bariz şekilde ortadaydı.. Altta da kanıtını ekledim. Değişim ile ciddi bir rahatlama yaşadım.
    [IMG][/IMG]

Aracın önünün arkadan daha yüksek duruşu, konfora etkisi ile ilgili biraz da @drago nun gazıyla Eibach Prokitlere hoşgeldin dedik.
    Perşembe günü yayları taktırdıktan hemen sonra İzmire gittim, şehiriçinde ufak çukur ve tümseklerde evet konfora artı etkisi oldu, hgs düşmanı otobanımızdaki salınımlarda ise sertliği fazlasıyla hissettirdi

Yay öncesi-sonrası ile bir kaç kare:
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hah şöyle yahu

Çok çok iyi olmuş yükseklik, maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hah şöyle yahu

Çok çok iyi olmuş yükseklik, maşallah
    Beğendim açıkçası ben de, otobanda biraz fazla böcek katili olduk
    Hsonu bisiklet yarışı varmış, Güzelbahçeden çıkmak için köy yollarına girdim ama altı bi kere sürtmesi harici sıkıntı olmadı çok şükür.bana çok çok yeterli şu an
    [IMG][/IMG]

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun rengi dokunuşlar hele de eibach'tan sonraki durusu çok çok güzel ama jantlar, jantlar bence olmamış abi ya.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun rengi dokunuşlar hele de eibach'tan sonraki durusu çok çok güzel ama jantlar, jantlar bence olmamış abi ya.
    Kafamda farklı jant model-leri vardı açıkçası benim de, dur bir bakayım diye çıktığım bir gün 3-4 yer gezdim ya stok yok yada ölçüye takılmıştım. Son Maslakta gittiğim yerdeki kişinin tezgahtarlığı diyim sattırdı Yeni bir gaza geliş ve çokomel eğrisi doğrulana kadar devam üstündekilerle

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafamda farklı jant model-leri vardı açıkçası benim de, dur bir bakayım diye çıktığım bir gün 3-4 yer gezdim ya stok yok yada ölçüye takılmıştım. Son Maslakta gittiğim yerdeki kişinin tezgahtarlığı diyim sattırdı Yeni bir gaza geliş ve çokomel eğrisi doğrulana kadar devam üstündekilerle
    Abi bunları dobloya bile taktıkları için ikinci elde hemenncik satarsın yaahu öyle bakmaa.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bunları dobloya bile taktıkları için ikinci elde hemenncik satarsın yaahu öyle bakmaa.
    Yazdı,tatildi,gezmelerdi bi geçirelim bir gece ansızın...neden olmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler