Teşekkürler.3ay,yaklaşık 2.000km oldu benim. Yorum yapmak için çok erken benim için ama duydugum bildiğimi söyleyim.
3 silindir kaynaklı titreşim yaşanıyor motor takozlarında sorun olabiliyor, ki bende oldu takozları değiştiricem.
Benzin pompasında kronik var, şu an sorun yok ancak düzenli kontrol edilmesi tavsiye ediliyor.
Motor ömrü konusu ne kadar bakımla ve ne şartlarda binildiği ile alakalı, buna genel bir cevap vermek zor.
Benim aracımda soft yazılım var, fabrika 9.2-9.4 gösteriyo. tahmini 130-135hp civarlarında şu anda alt devirlerdeki kayıp epey azaldı
Çok güzel görünüyor maşallah, performans olarak nasıldır dizel motoru bu araçların ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Bmw 116d ile aynı motor, daha önce denk geldiyseniz fikir sahibi olabilir,1225 kg mini 1serisi 1400+ diye biliyorum, 200 kilo fark 1saniye gibi 0-100de etkisi var.
Önceki yorumlarda da yazmıştım bende soft bir yazılım var, sport modea alındığında özellikle fark yaratıyo. 3 silindir 1.5 motordan ne kadar beklenti olur,olmalı o tabi ayrı konu![]()
Çok güzel maşallah bende de Clubman var F54 , çok severek kullanıyoruz. ANcak geniş olmasından dolayı ne panjur ne de tampon hiçbirşey bulamadım... Sarı renk özellikle bu kasada harika, geçen ay da kuzenime F56 aldık sarı çok istemiştik ancak kemik rengi gibi olan krem nasip olduHala fiyat performans ve prestij olarak alınabilecek en iyi araçlardan biri, özellikle iç mekan kalitesi, donanımı ve sürüş hissi çok çok iyi kemikli hissi ve dinamik sürüş karakteriyle oldukça keyifli bir araç. Performans manasında 136 hp de çoğu kullanıcı için oldukça yeterli, en azından üzmüyor hızlanmaları ve özellikle otoban süratleri yeterli sayılabilir. Güzel günlerde kullanınız.
Union jack'leri nereden aldınız ve montajı kim yaptı acaba? Ben de Clubman'e aldım ancak orjinal stopları bir türlü çalıştıramadık. Kimse de yeltenmiyor bu işe elektrik tesisatı gerek vs deniyor da belki siz biliyorsunuzdur. Sizinki yan sanayi bir ürün mü? Yan sanayilerde kodlama vs. gerekmiyor deniyor da
Konu .::EmrE::. tarafından (18-02-2025 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
Çok teşekkürler, Sarı ben de özellikle aramıştım almadan. Hatta 10.gün filandı sanırım avm otoparkında park ederken biri geldi yanıma satar mısın diye,kartı duruyo hala
Kavacık-Mini Garajdan aldım, 530 0675341 numarası, sahibinden üzerinde de ilanları var. Ben de ilk defa tanıştım ama oldukça fazla ürün var ellerinde. Youtubeda videoda direk set görüp cam çıtalarını sormuştum, koda vs baktı ama saç kurutma makinesi ile tek tek sök kendin yap bu paraya değmez de demişti![]()
Neler yaptık..
Son zamanlarda özellikle dur kalkta titreşim artmıştı, 3silindirli dizellerde kronik olan motor kulağından şüpheleniyordum ki kaput altına bakınca da gözle görülen yırtık bariz şekilde ortadaydı.. Altta da kanıtını ekledim. Değişim ile ciddi bir rahatlama yaşadım.
[IMG][/IMG]
Aracın önünün arkadan daha yüksek duruşu, konfora etkisi ile ilgili biraz da @drago nun gazıyla Eibach Prokitlere hoşgeldin dedik.
Perşembe günü yayları taktırdıktan hemen sonra İzmire gittim, şehiriçinde ufak çukur ve tümseklerde evet konfora artı etkisi oldu, hgs düşmanı otobanımızdaki salınımlarda ise sertliği fazlasıyla hissettirdi
Yay öncesi-sonrası ile bir kaç kare:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
![]()
Kafamda farklı jant model-leri vardı açıkçası benim de, dur bir bakayım diye çıktığım bir gün 3-4 yer gezdim ya stok yok yada ölçüye takılmıştım. Son Maslakta gittiğim yerdeki kişinin tezgahtarlığı diyim sattırdıYeni bir gaza geliş ve çokomel eğrisi doğrulana kadar devam üstündekilerle
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)