User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: CRT A3'e Kardeş Geldi : A5 Quattro 45 TFSI

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Üstündekiler de 20 aslında. olursa şu olur muhtemelen
    benzer fiyat seviyesi önerilere açığım elbette
    Bbs Cc-r Graphite Diamondcut velgen aanbod - WheelPoint.nl

Çok teşekkürler
    şahsi görüşüm bu kasalarda çok girinti çıkıntı var bu jant göz yorar bunun yerine orijinal daha iyi.

BBS CI-R 10.00X20 5X112 ET25 NB82 satin black | A-kwaliteit velgen bestellen - Wheelpoint.nl

böyle daha sade ve koyu renk bir modelin çok daha fazla yakışacağı görüşündeyim.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahsi görüşüm bu kasalarda çok girinti çıkıntı var bu jant göz yorar bunun yerine orijinal daha iyi.

BBS CI-R 10.00X20 5X112 ET25 NB82 satin black | A-kwaliteit velgen bestellen - Wheelpoint.nl

böyle daha sade ve koyu renk bir modelin çok daha fazla yakışacağı görüşündeyim.
    Bu da tam olarak aklımdaki diğer janttı, hatta öne de çıkmıştı bugün. Ama black değil satin platinum

Shop - Produkte online bestellen
    Konu Evrenoz tarafından (22-05-2025 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu da tam olarak aklımdaki diğer janttı, hatta öne de çıkmıştı bugün. Ama black değil satin platinum

Shop - Produkte online bestellen
    her koyu renk inanılmaz yakışır. aksi olarak da bronz bile bir başka durur. bbs kafaya koyulduysa bu araca başka jant bakmazdım şahsen.

BBS FI-R 9.50X20 5X120 ET22 NB72.5 satin black | A-kwaliteit velgen bestellen - Wheelpoint.nl

gönül ister ki bu model olsun ama jant başına 4 kg, jant başına neredeyse 2.000 avro yapıyor
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    her koyu renk inanılmaz yakışır. aksi olarak da bronz bile bir başka durur. bbs kafaya koyulduysa bu araca başka jant bakmazdım şahsen.

BBS FI-R 9.50X20 5X120 ET22 NB72.5 satin black | A-kwaliteit velgen bestellen - Wheelpoint.nl

gönül ister ki bu model olsun ama jant başına 4 kg, jant başına neredeyse 2.000 avro yapıyor
    Adile naşit styla on
    Öküz alırız o paraya ))
    Adile naşit styla off

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Burada bu paraya orta sınıf araba alıyoruz. orada fabrika veriyorlardır.

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkürler, egsos sistemine noname bir ürün takmak istemiyorum. Registered markalar öğrendiğim kadarıyla muayenede de sorun çıkarmıyor. Miltek’e baktım, benim araca ürün önermiyor. Supersprint’te 1e1 ürün var ama çok pahalı. Son susturucuların 2’si 1800 euro. Cat - son arası ise 1000 euro. Tr’de olsam iskenderde veya dizayn’da uyguna yapılır belki ama Hollanda’da böyle bir imkan yok. 2800 de gözümde çok büyüyor. BBS CI-R satin platinum ise 1800’e geliyor. Bakalım, coiloverlar gelsin de hele sonrası kısmet.

Sağolasın, çevre gerçekten huzur. 2-3 yere sordum ppf, hepsi gyeon için 5k fiyat verdi. Gelir Yaparım dersen yol - konaklama - mangal karşılarım )
    Yeşil pasaport bekliyorum Gelsin, haberleşelim
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeşil pasaport bekliyorum Gelsin, haberleşelim
    Davet yollarım

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş, böyle yerlere fotoğraf çekmek için gidilir, insanın kapısının önü olmaz böyle

Yeni yaşamında başarılar öncelikle, umarım senin ve ailen için güzel bir gelecek sizi bekler.

Araç konusunda jantlar bence harika, önce alçaltılmış halini görmek gerekir, sonra H&R Spacer belki arkalara ihtiyaç olur. Diğer önceliklerle devam etme kararı bence de doğru gibi. Araç onun dışında eksiksiz resmen, tam donanım. Vag grubu böyle olmaz normalde illaki Retrofit ister

Jant tarafında da bu site bana çok yardımcı olmuştu Passat Variant'a jant bakarken. Boş vakitlerinde model ve gerçek lisanslı jantlar ile görünebilir.

MSW 50 gloss black | velonity.com

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah. Gelişmeleri takipteyim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah. Gelişmeleri takipteyim
    Çok teşekkürler

Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay arkadaş, böyle yerlere fotoğraf çekmek için gidilir, insanın kapısının önü olmaz böyle

Yeni yaşamında başarılar öncelikle, umarım senin ve ailen için güzel bir gelecek sizi bekler.

Araç konusunda jantlar bence harika, önce alçaltılmış halini görmek gerekir, sonra H&R Spacer belki arkalara ihtiyaç olur. Diğer önceliklerle devam etme kararı bence de doğru gibi. Araç onun dışında eksiksiz resmen, tam donanım. Vag grubu böyle olmaz normalde illaki Retrofit ister

Jant tarafında da bu site bana çok yardımcı olmuştu Passat Variant'a jant bakarken. Boş vakitlerinde model ve gerçek lisanslı jantlar ile görünebilir.

MSW 50 gloss black | velonity.com
    Çok teşekkürler, valla ortam gerçekten huzurlu. Darısı isteyen herkesin başına.
    Haklısın, önce bir alçaltılmış halini göreyim. Spacer kolay, belki dediğin gibi arkaya 10-12
    Aslında Hollanda'daki araçlar daha boş. Üzerine gelen her eklenti vergiyi arttırdığından burdakiler boş almayı tercih ediyor. Ama Almanya'dan vakti zamanında import edilenler dolu.
    Ben de araç ararken Hayalet, koltuk ısıtma gibi donanımları özellikle istedim. Olmayanları almadım.

Site efsaneymiş, arabayı bile alçaltabiliyorsun. Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O mu bu mu derken dayanamadım, bilip kullandığımdan şaşmadım

Araç sıfır olmadığından ön takım kontrolü de yaptırmak istiyordum. Amortisör kolları kopukmuş, onları da değiştirdim. Fren balata uyarısı alıyordum, balatalar iyi olmasına rağmen bu uyarı çıkıyordu. Sensördenmiş, hazır sökük iken onları da yeniledim. Şanzıman bu araçların yumuşak karnı olduğundan şanzıman yağını da değiştirdim.

Aldığımdan beri aracı yıkamadım. Bir sürü yağmur gördü ama burdaki yağmurlar nispeten temiz. Fazla toz toprak da olmayıp aracın rengi de kiri göstermeyince yıkamayı beklemeden fotoğraf çekeyim dedim.

8-10 mm spacer ister sanki

İşlem sonrası adaptive light error uyarısı aldım. Zira stok amortisörler üzerinde bir sensör varken bunlarda yok. Anladığım kadarıyla bu sensör vasıtasıyla farlar aracın durumunu algılayıp ona göre farı ayarlıyormuş. Yanıltıcı ile düzeltilir dediler, ilgili parçanın siparişini verdiler. Haftaya çözüleceğini umuyorum. Ayrıca lane assist de çalışmıyor, coilover montajı sonrası onun da re-kalibrasyonu lazımmış, o da haftaya.

Next ne? Jant diyordum ama bunlar da fena değil sanki. Ebat zaten değişmeyecek, üstünde 20” var. Bu durumda supersprint catback olur gibi duruyor sıradaki işlem. Sonrasında intake ve ilk fırsatta büyük intercooler. Zira stock olan cücük kadar. Evin yakınında da maxton design buldum, onu da araya sıkıştırabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın hakkı verilmiş besbelli.
    Güle güle kullanın
    21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem araban hem de yeni hayatın hayırlı olsun Evren abi.Makine tam senlik kazasız belasız kullan inşallah.Kaldırımda olmayan bir fotosunu da eklemeni bekliyorum coil ile can alıcı durmuş jantlar.Spacer şart...Kaliperleri boyatmanı tavsiye ederim şık durur.Hatta öne rs3 fren kaliperleri kırmızı yakışır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın hakkı verilmiş besbelli.
    Güle güle kullanın
    Çok teşekkürler, verdik valla

Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem araban hem de yeni hayatın hayırlı olsun Evren abi.Makine tam senlik kazasız belasız kullan inşallah.Kaldırımda olmayan bir fotosunu da eklemeni bekliyorum coil ile can alıcı durmuş jantlar.Spacer şart...Kaliperleri boyatmanı tavsiye ederim şık durur.Hatta öne rs3 fren kaliperleri kırmızı yakışır
    Sağolasın kardeşim. Burda herşeyi yapacak yer var ama sıra çok. Yavaş yavaş artık. Kırmızı değil de açık sarı gibi bir niyetim var logolu şekilde. Ama disk / kaliper değiştirmem. Yani belki sadece delikli disk alır orjinal kaliperi boyarım. Standartta s3 kaliperi gibi bunun önler, o yüzden ellemeye gerek yok.
    Yeni malların siparişini verdim geçen hafta, bakalım ne zaman gelecek

Kaldırımsız

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu resimle ÇOK ÇOK iyi olmuş kaliper boyama işini öncelik ver kesinlikle abi.Arabanın rengi zaten benimde a3 de kullandığım daytona grisi.Jantlara bence hiç değiştirme masrafına girme audi de jantlar arabaya göre çok güzel seçiliyor.Buna da çok yakışmış.

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş bu kasaya sadece bu renk diyorum
    şayet foto çekilen mekanları görmezden gelebilirsek (ki bu biraz zor) , a5 bu kombin ile çok yakışıklı duruyor
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ne güzelmiş yav, yeni bakabildim. Güle güle kullan kazasız belasız..

Next ne diye soruyorsun, izinde arabayla gelip Tr yollarında bilimum kuralsızlıklarla hareket etmek olacak, bi de Eminönü meydanda röportaj vereceksin, ülke cennet cennet, ekonomi mükemmel, işsizlik yok iş beğenmeme var, gençler çalışmıyor, bahhh her yer dolu, yollar gafeler, Hollanda'da biz ekmeği 50 Euro'ya alıyoz diyeceksin

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yakışmış güle güle kullanın. araçlar nedense avrupada daha bir güzel duruyor fotoğraflarda. yolların temizliğinden sanırım. bizde çöp kutularından yola sızıp kararmış lekeler. araçlardan akıp kurumuş yap damlaları vs şu avrupada tek kapağı atmak istediğim ülke hollanda ve isviçre. hiç bir engelim de yok. ama sıfırdan başlayıp dil öğrenmek çok zor geliyor. yaş da 40. 45-50 de herşeyi oturtunca geç olacakmış hissiyatım yüksek. çocuk da yok. gitksekmi acaba... detailing işinde açık varmı ppf de falan iş yaparmıyız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu resimle ÇOK ÇOK iyi olmuş kaliper boyama işini öncelik ver kesinlikle abi.Arabanın rengi zaten benimde a3 de kullandığım daytona grisi.Jantlara bence hiç değiştirme masrafına girme audi de jantlar arabaya göre çok güzel seçiliyor.Buna da çok yakışmış.
    Onun için arabanın kalması lazım, vakit bulmak lazım, eve yakın garage bulmak lazıım. lazım da lazım. Hayırlısı Coiloverlaarın Daha indirme payı var ama böyle tam tadında. Fazlası eziyet.

Bu arada genel bilgi olsun; B14 ile B16 arasında serlik anlamında epey fark var. B16 ayar seviyesi 2'de iken B14'ten daha sert. Açıkçası bu beklemediğim bir durumdu.
    Ancak bu sertlik rahatsız ediyor mu? Çok detaya takılınmaz ise etmiyor.

Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş bu kasaya sadece bu renk diyorum
    şayet foto çekilen mekanları görmezden gelebilirsek (ki bu biraz zor) , a5 bu kombin ile çok yakışıklı duruyor
    Aslında bir gri tonu daha var o da baya güzel ama benim kasada yok. Bir sonraki sene geliyor sanırım.
    Foto çekilen yerde birşey yok yahu, tavukçunun önü

Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne güzelmiş yav, yeni bakabildim. Güle güle kullan kazasız belasız..

Next ne diye soruyorsun, izinde arabayla gelip Tr yollarında bilimum kuralsızlıklarla hareket etmek olacak, bi de Eminönü meydanda röportaj vereceksin, ülke cennet cennet, ekonomi mükemmel, işsizlik yok iş beğenmeme var, gençler çalışmıyor, bahhh her yer dolu, yollar gafeler, Hollanda'da biz ekmeği 50 Euro'ya alıyoz diyeceksin
    Çok sağolasın
    O next seneye, bu sene uçakla geliyoruz ailecek. Seneye gelip her tür gurbetçiliği yapıcam

Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok yakışmış güle güle kullanın. araçlar nedense avrupada daha bir güzel duruyor fotoğraflarda. yolların temizliğinden sanırım. bizde çöp kutularından yola sızıp kararmış lekeler. araçlardan akıp kurumuş yap damlaları vs şu avrupada tek kapağı atmak istediğim ülke hollanda ve isviçre. hiç bir engelim de yok. ama sıfırdan başlayıp dil öğrenmek çok zor geliyor. yaş da 40. 45-50 de herşeyi oturtunca geç olacakmış hissiyatım yüksek. çocuk da yok. gitksekmi acaba... detailing işinde açık varmı ppf de falan iş yaparmıyız
    Sağolasın. Valla ben 44 yaşımda geldim. Hem de çoluk çocukla. Daha 1 sene olmadı işte geleli.
    Sen çocuksuz 40 yaşında isen geç kalmış sayılmazsın.
    PPF burda full araba 5k euro'dan kapı açılıyor. Arabasına, malzemesine göre fiyat artıyor. Bugün "yaptırıcam" desem en erken 5-6 hafta sonraya yer bulurum muhtemelen.
    Konu Evrenoz tarafından (22-06-2025 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler