User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: CRT A3'e Kardeş Geldi : A5 Quattro 45 TFSI

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle mükemmel olmuş valla, oyna devam Belki kaliper boyaması şık olur. Egzoza para kaldıysa tamam ne ala

Güle güle kullan

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sağolasın. Valla ben 44 yaşımda geldim. Hem de çoluk çocukla. Daha 1 sene olmadı işte geleli.
    Sen çocuksuz 40 yaşında isen geç kalmış sayılmazsın.
    PPF burda full araba 5k euro'dan kapı açılıyor. Arabasına, malzemesine göre fiyat artıyor. Bugün "yaptırıcam" desem en erken 5-6 hafta sonraya yer bulurum muhtemelen.

Randevular da dolu desene abi... İyiymiş. bu yaz bi hollanda turu yapmak şart oldu. bi bakalım ortam nasıl. ah şu aptallığım. bir yabancı dil öğrenemedik tam anlamıyla...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle mükemmel olmuş valla, oyna devam Belki kaliper boyaması şık olur. Egzoza para kaldıysa tamam ne ala

Güle güle kullan
    Sağolasın ) kaliper için aracın kalması gerekiyor. Temmuzda TR’ye gelicem, döndüğümde artık. Egsos önemli ya, egsossuz araba mı olur ))

Bknz : mesaj sonu

Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Randevular da dolu desene abi... İyiymiş. bu yaz bi hollanda turu yapmak şart oldu. bi bakalım ortam nasıl. ah şu aptallığım. bir yabancı dil öğrenemedik tam anlamıyla...
    Hazır elin değmişken ilk müşterin olurum Tr fiyatlarından
    Çat pat ingilizce varsa yeter, dutch öğrenmek uzun iş.

Eveeet hızlı başladık umarım b0kumuz seyrek düşmez. Coiloverları taktıktan sonra jant idi egsos idi jant idi egsos idi jant idi egsos idi derken verdik siparişi. Aslında BBS’te %20 indirim vardı, CI-R gözüme hoş gelmeye başlamıştı ki bi baktım egsoscumdan mesaj. “Abi Supersprint de %20 indirim yaptı, hemi de mallar stok. Cıncık”

Tabi bunu dutchca söyledi, muhtemelen daha kibar yazmıştır.

“Öyle mi” dedim, verdim siparişi. 3 günde İtalya’dan kapıma geldi 2 güzel kutu. İstanbul’daki A3’te downpipe - stok orta - act iptal - supersprint kullanıyoruö ve neredeyse hiç ses çıkmıyor. Hafif bir homurtu yapıyor, hem ***** kıllar kadayıf kıvamında hem de hanım / çocuk olduğundan bana yetiyor. Downpipe yerine ojinal katı koyduğumda ise act’yi koymama gerek kalmadan supersprint ile muayeneden bile geçiyor. Dolayısıyla sessiz olduğunu bile bile seçtim bu markayı. Ha alternatifim de yoktu arabaya 1e1 kit yapmış başka marka. Custom made’lere gitmem gerekecekti onu da burada yapmazdım.

Neyse kafalar hariç ( ulan böyle yazınca da bi garip oldu ama tek çıkış 2 kafa sonra gelecek ne yapayım. Kafası hariç işte ) buyrunuz efenim.

Aslında alacağım herşeyi alıp 1 kerede monte ettirmek ve montaja pickup üstüne kutularla gitmek vardı ama alıp kenara koymak yapacağım iş değil.

Next? Şimdilik yok next. Eylülde başlarız.
    Intake, intercooler, spacer, jant, kaliper, maxton gibi gibi şeyler var listede.
    Konu Evrenoz tarafından (28-06-2025 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi kaldırıma araba çekilir mi hiç hem de avrupa da milleti de alıştırmışsın koca sokakta.Şakası bi yana coiller patlamasın bir süre sonra böyle sürekli bir tarafa yük binerek.Supersprintler hayırlı olsun sen Eylül'e kadar beklemezsin de araya Tr'ye geliş gidiş giriyor diye belli.

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hazır elin değmişken ilk müşterin olurum Tr fiyatlarından
    Çat pat ingilizce varsa yeter, dutch öğrenmek uzun iş.

çat pat ingilizce var abi. yeterki malzeme ve kapalı mekan olsun. folyo işi kolay inşallah...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler