Böyle mükemmel olmuş valla, oyna devamBelki kaliper boyaması şık olur. Egzoza para kaldıysa tamam ne ala
Güle güle kullan
Böyle mükemmel olmuş valla, oyna devamBelki kaliper boyaması şık olur. Egzoza para kaldıysa tamam ne ala
Güle güle kullan
Sağolasın) kaliper için aracın kalması gerekiyor. Temmuzda TR’ye gelicem, döndüğümde artık. Egsos önemli ya, egsossuz araba mı olur
))
Bknz : mesaj sonu
Hazır elin değmişken ilk müşterin olurum Tr fiyatlarından
Çat pat ingilizce varsa yeter, dutch öğrenmek uzun iş.
Eveeet hızlı başladık umarım b0kumuz seyrek düşmez. Coiloverları taktıktan sonra jant idi egsos idi jant idi egsos idi jant idi egsos idi derken verdik siparişi. Aslında BBS’te %20 indirim vardı, CI-R gözüme hoş gelmeye başlamıştı ki bi baktım egsoscumdan mesaj. “Abi Supersprint de %20 indirim yaptı, hemi de mallar stok. Cıncık”
Tabi bunu dutchca söyledi, muhtemelen daha kibar yazmıştır.
“Öyle mi” dedim, verdim siparişi. 3 günde İtalya’dan kapıma geldi 2 güzel kutu. İstanbul’daki A3’te downpipe - stok orta - act iptal - supersprint kullanıyoruö ve neredeyse hiç ses çıkmıyor. Hafif bir homurtu yapıyor, hem ***** kıllar kadayıf kıvamında hem de hanım / çocuk olduğundan bana yetiyor. Downpipe yerine ojinal katı koyduğumda ise act’yi koymama gerek kalmadan supersprint ile muayeneden bile geçiyor. Dolayısıyla sessiz olduğunu bile bile seçtim bu markayı. Ha alternatifim de yoktu arabaya 1e1 kit yapmış başka marka. Custom made’lere gitmem gerekecekti onu da burada yapmazdım.
Neyse kafalar hariç ( ulan böyle yazınca da bi garip oldu ama tek çıkış 2 kafa sonra gelecek ne yapayım. Kafası hariç işte ) buyrunuz efenim.
Aslında alacağım herşeyi alıp 1 kerede monte ettirmek ve montaja pickup üstüne kutularla gitmek vardı ama alıp kenara koymak yapacağım iş değil.
Next? Şimdilik yok next. Eylülde başlarız.
Intake, intercooler, spacer, jant, kaliper, maxton gibi gibi şeyler var listede.
Konu Evrenoz tarafından (28-06-2025 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.
Abi kaldırıma araba çekilir mi hiç hem de avrupa damilleti de alıştırmışsın koca sokakta.Şakası bi yana coiller patlamasın bir süre sonra böyle sürekli bir tarafa yük binerek.Supersprintler hayırlı olsun sen Eylül'e kadar beklemezsin de araya Tr'ye geliş gidiş giriyor diye belli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)