Selamlar,
Hatırlayanlar vardır belki, daha önce de w204, c180 düz amg paket aracım vardı 2012 model. O ara satıp, passat highline almıştım. Neden yaptığımı bilmiyorum ama yaptıktan sonra pişman olmuştum
Yakın çevrem iyi bilir, w204 hep iç - dış siyah kombinasyon istiyordum. Aracı Mart ayında aldım, alacağım zaman da çok aradım, donanım paketi farketmeksizin fakat içi hep bej döşemeydi, passatta bej döşemeden nefret edince, araçlar ne kadar düzgün ve temiz olsa da bakmaya bile gitmemiştim.
Bu kombinasyonu bulamadığım için, F30 grubuna yönelmiştim, benzinli modellerinde ki bilinir problemler korkutsa da gözümü karartmıştım. Bir sabah eşim ve kızım ile Anadolu yakasına geçtik, kahvaltı yaparken bu araç düştü ilana. Satıcıyı aradım, kahvaltıdan sonra ailecek gittik, gördük.
Araç belki de daha önce hiç pasta vs. işlem görmemiş gibiydi. Uzaktan gördüğümüzde, eşim biz alırız bunu dedi ama yanına gidince çok yüzü düşmüştü
Arabayı inceledik vs. tabi araç selection plus bir de; koltuk ısıtma, elektrikli arka makam perde, şerit takip, comand büyük ekran vs. ve en önemlisi iç dış siyah olunca benim kafamda noter vardı
Pazarlık esnasında abiyle pek anlaşamadık, aslında kendisi de çok dürüst bir adamdı, aracın detaylı işleme ihtiyacı olduğunu ve en az 30 bin lira istendiğini biliyordu o da. İlan rakamından pazarlık yaptık fakat bu detaylı temizlik rakamını da düşmesini istemiştim (kendisi bırakmaya zamanı olmadığı için yaptıramadığını söylemişti) Neyse bu rakamda anlaşamayınca, biz düşünelim dedik çıktık. Eşim de çok beğendi bindiğinde araç sıfır mercedes derisi kokuyordu hala.
Akşamında Bakırköy' de siyah bir F30 3.18i 2018 model (w204 ile aynı paraydı) o da 130 bin km'di. her şey fabrikasyon ellenmemiş bir otomobildi, bu aracın sahibiyle telefondu konuşup ertesi sabah için anlaşmıştık.
Sabahında gözlerimi açtığımda w204 sahibi abimiz, istediğim indirimi yapmış (w212 e kasa alacağı arabayı bulmuş akşam) ve mesaj atmıştı bana. Ben de f30 sahibini arayıp, gelemeyeceğimi söyledim.
Bu şekilde w204 ü almış bulundum.
Mart ayında aldığımda 122 bin KM'di ve bakımı yapılalı 500 km olmuştu. (güncel 130 bin km)
Araç 2013 Model
Haziran 2013 üretim, Eylül 2013 trafik çıkışlı
Aldığım kişi ikinci sahibiydi. İlk sahibi Eskişehir'de, ilk ruhsat ikinci nüshası durmaktadır.
Selection Plus + AMG donanım (krem rengi direksiyonlular düz selection oluyor)
Aldığımda ofise uğrayıp, Salih abiye gitmiştim. Aldığım hali;
Ofisten sonra TokyoGaraj Salih abiye teslim edip, iç dış detaylı temizlik + dış Gtechniq Serum Ultra uygulaması yapıldı(noterden eve götürmeden)
Bagajdaki 53 stickerı ve spoiler söktük
Plakayı aldığım an değişme imkanım olmadı, zamanım yoktu. 53 kaldı (yakın çevrem söver bana bu yüzden)
Eve gelip, yine servisten aldığım AMG logosunu montajladım. Garaj sayılabilecek evimin yanındaki park yerine park ettim.
İki gün yoğunluktan dokunamadım ve üçüncü gün gittiğimde, patili arkadaşlar sağolsun ki; kaput ve bagajın içinden geçmişlerdi... Onca emek, Gtechniq seramiğe ödenen ücret, benim için hiç olmuştu..kayganlıktan dolayı tırnaklarıyla hep kılcal oluşturmuşlardı.
1-2 hafta bu şekilde binip, Detailworks ile görüşüp, Kaput + ön iki çamurluk + bagaj kapağını Stek DynoShield ile koruma altına alıp, kafayı rahatlattık(en başında yapmamamın cezası oldu verilen nakit)
Cam filmleri de yıldan dolayı artık işlevini yitirmişti. Detailworks te müsaitlik olmadığı için; rotamız yine Tanzer Maslak oldu.
5 cam IRX 15 + ön cam AIR80 (yaz tatilinde Kaş tarafında ilk defa bu kadar rahat ettik arabada, siyah olmasına rağmen, bu cam filmi kombinasyonunu tavsiye ediyorum...)
Bu şekilde bineceğim sadece bakımlarını yapacağım derken lastikler aklıma geldi
Lastik alacakken, 18 diamond jant bakalım bare dedik ama tabi biz arayınca bulunmaz hint kumaşına döndü konu.
Bir takım vardı, istenen fiyat uçuktu. Ben de öfkeyle gidip 17 lerle devam edeceğim diyip, Goodyear Asymmetric 6 (passatta da aşırı memnundum) sıfır lastik takımını aldım (01.08.2025)
Arabayı yıkayıp, yarım branda almıştım, garaja koydum.
5 Eylül' de bakıma 6800KM varken, Birollar İstanbul serviste yıllık bakımını aradan çıkardım + ek olarak ön iki silecek ve buji seti değişti. (Citroen olduğu için zaten bu arabayla çok km yapmıyorum artık, hafta sonları veya uzun / uzun sayılabilecek yola gidiyorum ailemle)
Sonrasında evimin alt sokağında kapalı otopark olarak İSPARK' a kayıt ettirdim, zaten çok fazla km yapmıyor ve günlük binmiyorum. en azından yıkadığımda da temiz kalacak ve binerken temiz bineceğim..
Tabi diamond jantta kaldı kafa, rahat duramıyoruz. Yine başladık aramaya, İlanlara bakıyorum hepsi CNC yapıla yapıla AMG yazıları neredeyse yok olmuş ya da çemberle bütünleşmişler. Aramaya devam derken, Ankara' da Mercedes parça satan bir arkadaşımız da aradığımızı pazar sabahı bulduk. Pazarlığımızı yapıp, ambar kargo ile jantlarımızın gönderimini talep ettim.
Jantsız son hali;
Bulduğum jantlarda çok şükür hiç bir problem yoktu ve daha önce hiç boyanmamıştı. Jantmax Cem abi ile görüşüp jantları aldığım gün kendisine teslim ettim.
tabi dış CNC yapılacağı için ilanlardaki gibi krom gibi parlamasından korkuyordum sağolsun Cem abi, on numara bir işçilik ile jantları sıfır fabrikasyon konuma getirdi.
18 Diamond jantlar için herkesin çok övdüğü ve testlerde de çok başarılı sonuçlar alan Continental Sport Contact 7 lastikleri tercih ettim. (db seviyesi yüksek gözükmesine rağmen goodyear dan pek fark hissetmedim, konforu da çok güzel)
jant göbeklerini de servisten sıfır aldım.
Hep içimde olan, diamond jantları taktığımda mutlaka yapacağım dediğim Elegance panjur + kaput yıldızı kombinasyonunu gerçekleştirdim. Ben çok beğendim, umarım siz de beğenirsiniz.
Yurt dışında birebir bu şekilde fabrikadan çıkan kombinasyon mevcut. (elegance panjur + kaput yıldızı + diamond jant kombini olarak)
AMG panjur ile son fotoğraf;
Ve final fotoğrafları....
Zaman ayırıp, okuduğunuz ve yorum yaptığınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin..