Öncelikle hayırlı olsun çok güzel bir proje olmuş anlatımda öyleCem abinin söylediği Ankarada sohc yapan biziz sorunsuz bir şekilde biniyoruz çok sükür Allah en kısa sürede sanada nasip etsin çok keyifli bir makina oluyo inana bana AT side öyle olacaktır kuşkum yok ben artık etraftaki laflardan araçla ilgili ne konu açmayı düşünüyorum nede birşey yazmayı çok sükür abilerimiz sayesinde yaptık bitirdik keyifle biniyoruz sende tavsiyem kimseye kulak asmadan sabırla bitir cihazı ve alacağın keyfe bak beyin konusuna gelince aynı durumdan bende mağdur oldum obd2a ve obd2b diye 2 tip giriş var hatıladığım kadarıyla, sürekli kullanılan obd2b diye hatırlıyorum senin harness obd2a ya dönüştürüyo olması gerekiyo yoksa olmuyor. Aynı yıl çıkan seriler içerisinde 2 farklı tesisat kullanılmış bu yüzdende obd2b ye dönüştüren harness lar bize olmuyor. Umarım doğru hatırlıyorumdur. yine araştırırım iyce bu konuyu özelden yazarım gerekirse farklı bir şey varsa tekrar kolay gelsin Allah nazarlardan korusun kaza içinde geçmiş olsun.