dedim yadaha boyanmadı boyansın güzel olcak :P
dedim yadaha boyanmadı boyansın güzel olcak :P
Ey başkasının gözünde kötü bir ben gören! Gördüğün kendi beninin aksidir; ondan nefret etme...
Ön tampon dışında bence okeyÖn tamponu kurtarmak için mertcandaki ekten takman lazım ali ... birleşme yerlerini ön tarafta birleştirince çok basit durmuş olmamış bence
ön tampon çok basit kalmış fiberdenmi yaptırdınız yoksa orj 2 tamponu birleştirdinizmi..ön ve arkada tampona el attığınız zaman müthiş bir araç çıkıcak maş.. kazasız belasız
proje ve araç güzel fkat bazı düzeltmler şart bence de, arkadaşların dediği gibi ön arka tampon eklerle birleştirince hiç olmamış, jantlar da bu renk de sırıtmış onlara da bi el atılması lazım, onun dışında güzel kazasız belasız güle güle kullan arkadaşım...
Jantlar gövde rengi ile aynı tonda beyaz olcakaklımı çelmeye çalışmayın
)
Ey başkasının gözünde kötü bir ben gören! Gördüğün kendi beninin aksidir; ondan nefret etme...
Jantlara bronz yada bordonun koyusu diyorum.![]()
bide triopodu werik sana gece gecebidaha foto cekme sen
ama araba guzel oldu resimlerde o yuzden kurtario
allah kaza bela wermesn kanka cok emegn war arabada.
jantlar degisip yere yaklasinca mukemmel olacak bence
Allah kaza bela vermesin..
amin kanka inş. =) elimden geleni yapmaya çalıştım nan alla alla başlatma tripoduna)
Doğukan beyaz yapcam taktım kafaya![]()
Araç biraz havada doğru, sanayide rahat hareket etsin diye oyle yaptım =) işler tam bitsin sonra sürüngen moda gircek :Z
çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim, komple renk değişimide büyük cesaret
[SIGPIC][/SIGPIC]
maşallah güzel olmus ama keşke ön tampon makyajlı orj.şekilde kalsaymış...kazasız belasız sürüşler...
kazaszı belasız kullan kardesım![]()
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)