Demiştim zevkli adamsın vesselam..
Eline sağlık kazasız belasız
Demiştim zevkli adamsın vesselam..
Eline sağlık kazasız belasız
tesekkurler, zevk dıyelım yorumların ıcın :)
saolasın kardesım :)
saolasın tarık. jantların rengını klasık olmaması adına sıyah yada rac rengı yapmadım :)
eheh eywallah kanka valla :D
Sedan civice şuda yapılsa keşke dediğim çoğu şeyi yaptınız valla,maşallah gerçekten:)
Tek eleştirimde arka stoplar, çok janjanlı durmuş arka tarafın tarzına bakıldığında.. zevktir tabi,bişey diyemem:)
Maşallah. :)
Herşey on numara benim gözümde. ;)
Stoplar Clear/Red olanlarıyla değiştirilebilir sadece, yoksa herşeyi tamam.
Onun Arabası vaaar Güzelmi Güzel :D BBS'Leride Var Özelmi Özel :D :surucu:
selcuk tebrik ederim bu kadar başarılı bi TB beklemiyordum öncelikle o arka bagajdan kurtulman çok iyi olmuş jantlar ve bijonların çok iyidi ... arkalarda kamber ayarı varmıydı o kafama takıldı açık duruyordu... allah kaza bela vermesin maşallah
maşallah dışı içi herşeyi yine güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle
abi bu arada kaputun üstteki kaklıklık o an açık olmasından dolayımıydı yoksa süreklimi öyle??
normalde çok haşırneşir deilim hondalarla , ilk baktığımda kaputları tersmi açılıyo acaba dedim kendi kendime:D
maşallah maşallah, sen bu işi biliyomusun ne :D
süper olmuş maşallah :)
Kazasız belasız abi jantlar yakmış, güzel makine farklı olmuş :) maşallah...
Bi beyaz O.Z lu hali bi turbo hali bide bu hali aklımı başımdan aldığın bölümler oldu galiba bu sefer film biticek kararlı gibi görünüyosun abi:)Yeni bi film başlicak galiba:)
sen bızden selamı esırgedın bugun kose bucak ama ben masallah allah kaza bela vermesın demeye erınmem stp project super olmus
Masallah gayet guzel olmus. Gozume batan kaput ve ondeki ceki demiri harici bir sey yok gibi.
masallahi var.güzel zevkli dösenilmis.
selçuk abicim arabanı tanıdığımda orta okul 7.sınıfa gidiyordum.bizimkentte kaldırımda branda altındaydı bazen ufakça kaldırıp bakıyordum :) kusuruma bakma, o zmanlar hit olan nfs2'deki pearlasent boyalar modaydı sen herkesten önce aracını kırmızı hatları pembe olmak üzere boyatmıştın 'gerçek modifiye'yi senin arabanda görüp sevdim.her haliyle çok güzeldi beyaz jantlı turbolu atmosferik çok çok güzel bir araba iyi günlerde kullanmanı temenni ederim