abi maşallah süper olmuş :) özellikle kaput açık olan foto sanki yurt dışından bir araçmış gibi durmuş :D maşallah tekrardan :)
abi maşallah süper olmuş :) özellikle kaput açık olan foto sanki yurt dışından bir araçmış gibi durmuş :D maşallah tekrardan :)
maşallah nazar değmesin farklı bir tarz olmuş, jantlar benimz zevkime hitap etmese bile farklı bir tarzın denenmiş olması ve yurtdışındaki araçlara çok benzemesi güzel olmuş.
bende öndeki çeki demirine takıldım biraz ekin güzelliğini biraz kapatıyor gibi ama yeniden maşallah çok emek verildiği belli araca kazasız belasız gitsin her daim
guzel olmus gule gule kullan selcuk
,ön jantlarda bijonlar neden arkadakiler gibi dısarda durmamıs spacrmi var
maşallah kardeşim kazasız belasız bol keyifli sürüşler
maşallah selçuk kazasız belasız
maşallah çok güzel olmuş sadece jantları hoşuma gitmedi oda zevk meselesi geri kalanlar 10 numara olmuş...Kazasız belasız.
maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş
maşallah selçuk.alışılmışın dışında farklı ve gayet güzel olmuş yapılan her şey yakışmış bence :icon_tup:
hakikatten 10 uzerınden 10..kazasız belasız..
Maşallah çok şık.
Allah nazrdan saklasın !! maşallah
jantlar çok yakışmış. kazasız belasız kullan selçuk ;)
arka tanpondaki delikler çok piskopat bi duruş vermiş......maşallah kendine has bi tarz olmuş....kendinden çok bahsettirecek bi araç olmuş....
çok güzel gözükmedi gözüme açıkcası ama yinede kazasız belasız binmen dileğiyle
masallah selcuk tertemiz olmus kazasiz belasiz.
Tam tarz olmuş yakışmış sanki yurt dışından foto arsiv gibi başarılı beğendim kazasız belasız kullan
STProject! yazalım oldskool :) süper olur Snin üstü kral taçlı falan xD ahahha kafamda çizdim usta yakışır :)
Yurtdışından bi araca bakıyorum sandım maşallah ;)