Güle güle kullanın, ikisi de çok şık.
Printable View
Güle güle kullanın, ikisi de çok şık.
minici arkdaşa ayıp olucak ama senin araba bozmuş miniyi walla.. bide gece çekerken flaş kullanıo musun? flaşlı çekince kötü çıkıyo flaşsız çekince görüntü kayıyo bende gece.. anca bi yere koyunca titremio.. bütün gece fotolarım yerden o yüzden :D
ya abi ööle bahtsızımki :D ( sn bnden bunu çok duydun hoş neyse :p ) tripodun bağlama kısmı folloş olmş durmuodu :) hay dedim tripoduna söktm attım elimle çekmeyi denedim..yoksa aklımda bintane şey vardı yapamadım tripod içime etti yne :(
bnde gece flaş asla kullnamam hoş gündüzde kullanmam..ışık arıyorum çekerken bulduumuda yannen yerden yapabilicek bişy yoq :rolleyes: :D
bide şu yaz gelsede şu silecekleri söksem :(
ya sökerm affım olmazda accaip çamur oluo bu arabanın camları silceksz kış geçiremem herhalde :) yoksa arabada 1 amblem 2 silecek bnden uzak :p takıntım vardr ..
bde bunun arkasna silcek yok çnkü camda yok :D
Maşallah iki aracda cok tatlı duruyor ama 306 daha talı gibime geldi 306 kullandıgımdan mıdır nedir bu arac kadar yakısıklı cok az arac var...
i_could...
way be hiç aklıma gelmemişti silecek sökmek.. şimdi aklıma takıldı kaşıntı tutar sökerim soora lazım olur.. bendeki şans :(.. buarada tripod almak farz demek napalım..
çok çok çok yakışıkLıLar maşalLah ya
kazasız beLasız. :)
walla fii tarhnde 2002de yanılmıosam 306mn arka sileceini sökmştm onla brlkte bagaj düümesnide herkes bana deli die baqmıştı :D bnle dalga geçen geçmeyen km varsa 2 ay soora silecekleri ve düğmei çıkarmştı :)
hatta buldm şmdi resmii :)
http://img124.imageshack.us/img124/9...0010imghb9.jpg
buyur krdeşm buda 206 :) ( ama ön silecekli resmleri bulamadm delircem gtmiş :( )
http://img256.imageshack.us/img256/2323/81291578fm2.jpg
yani kısaca örneklerle tavsie ederm bn seviorm ööle küçük ayrıntılarıı bahar gelnce çıkar :p
buarada arkadaşlar hepnz çok çok saolun :)
Ayberk sen kesinlikle rahat duramazsın :)
Kanka hani elini ayağını çekiyodun :)
Kardeşim süper bir Cappprio sahibi olmuşsun..
Bu arada sanırım seni bir TV programında gördüm, :)
Biz istiyoruz ki Bu pug Daha fazla yere inmesin yazık olanı var olmayaın var :)
Kazasız belasız..
yazın bende sökücem silecekleri :)