Güle güle kullanın, ikisi de çok şık.
minici arkdaşa ayıp olucak ama senin araba bozmuş miniyi walla.. bide gece çekerken flaş kullanıo musun? flaşlı çekince kötü çıkıyo flaşsız çekince görüntü kayıyo bende gece.. anca bi yere koyunca titremio.. bütün gece fotolarım yerden o yüzden![]()
ya abi ööle bahtsızımki( sn bnden bunu çok duydun hoş neyse
) tripodun bağlama kısmı folloş olmş durmuodu
hay dedim tripoduna söktm attım elimle çekmeyi denedim..yoksa aklımda bintane şey vardı yapamadım tripod içime etti yne
bnde gece flaş asla kullnamam hoş gündüzde kullanmam..ışık arıyorum çekerken bulduumuda yannen yerden yapabilicek bişy yoq![]()
![]()
AyB
www.honda-tech.com
bde bunun arkasna silcek yok çnkü camda yok![]()
AyB
Maşallah iki aracda cok tatlı duruyor ama 306 daha talı gibime geldi 306 kullandıgımdan mıdır nedir bu arac kadar yakısıklı cok az arac var...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
way be hiç aklıma gelmemişti silecek sökmek.. şimdi aklıma takıldı kaşıntı tutar sökerim soora lazım olur.. bendeki şans.. buarada tripod almak farz demek napalım..
çok çok çok yakışıkLıLar maşalLah ya
kazasız beLasız.![]()
walla fii tarhnde 2002de yanılmıosam 306mn arka sileceini sökmştm onla brlkte bagaj düümesnide herkes bana deli die baqmıştıbnle dalga geçen geçmeyen km varsa 2 ay soora silecekleri ve düğmei çıkarmştı
hatta buldm şmdi resmii
buyur krdeşm buda 206( ama ön silecekli resmleri bulamadm delircem gtmiş
)
yani kısaca örneklerle tavsie ederm bn seviorm ööle küçük ayrıntılarıı bahar gelnce çıkar![]()
AyB
Ayberk sen kesinlikle rahat duramazsın
Kanka hani elini ayağını çekiyodun
Kardeşim süper bir Cappprio sahibi olmuşsun..
Bu arada sanırım seni bir TV programında gördüm,![]()
yazın bende sökücem silecekleri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)