maşallah kazasız belasız
maşallah kazasız belasız
hayırlı olsun kazasız belasız
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
maşallah rengiyle şimşek gri opelimi hatırlattı aracınız tam tadında hiçbiryerine müdahale gerektirmiyicek tarzda Allah kaza bela vermesin
nedense compactlara isinamaim bir turlu ama bu bir baska geldi gozume..Ozellikle icine bittim...Allah kaza bela gostermesin.
Maşallah..Önyargı olmasına rağmen benimde sevdiğim bi kasa..İç donanımda harika,renkler falan..
araç istanbuldan gitti sanırım. sahibinden ilanlarına az bakmadım ama bunun gibisini görmedim. sahibi çok iddalıydı zaten resimlerden belli herşey. kazasız belasız inşallah.
çok güzelmiş gerçekten maaşallah kazasız cezasız araç sahibini bulmuş.
merak ettim ön farları düz e 46 yapılır mı bu kasaya =) ama böylede güzel.
cok guzel duruyor, masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
öncelikle maşallah diyelim Allah kaza bela vermesin,
Aracın içi ile dışı bu kadar mı zıt olur ya, içi 10 numara ama dışı maalesef çok kötü veya gözüm alışmadı compact'lara. Gerçi sizde benim gibi önyargılıymışsınız sonradan değişmiş fikriniz![]()
Maşallah kazasız belasız.
Uzun zamandır aklımda olan bir araç. Bende 2002 model üstü düşünüyorum.Motor sanırım 1600cc kasasına göre aracın gidişi nasıl? Şehir içi yakıt ortalaması vs. , biraz daha araçdan bahsedebilirsen çok memnun olucam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)