ooooo crc garajı sizde artık doğru yolu buldunuz :) kırmızı olsun bizim olsun :) selamlar ramazan kardeşim
Printable View
Maşallah maşallah ;)
Maşallah tertemiz . Kazasız belasız.
masallah kazasız belasız güzel görünüyor km side cok iyiymis :)
Maşaallah, sizde kazasız belasız cezasız kullanın.
araçınız çok şık =)
sağolun arkadaşlar cümlemizi allah kazadan beladan korusun
kıımse konuya degınmemıs ama benım dıkkatımı ceken fıltre egsoz kısayla 0-100 4 sanıye cok ıyı yanı yol yokus asagımıydı ve kısa var arabanda ve hıc sarmıo oda ılgınc benım aklım ona takıldı yanı 0-100 4 sanıye falan demek subaru evoları falan gecersın yanı ve arabanda ole onemlı bı modda yok aklıma takılan o
4 saniye sanırım biraz abartılı olur gene 5 saniyeyi buluyor.yol tam düz. yokuş aşağı veya yukarı değil.kuruçeşmedeki oba dan yukarı köprü yoluna cıkıyorsun ve ana yola ulaşıyorsun tam orda denemiştim.bikaç kez denedim en iyi sonuç buydu..lastiklerimde öle abartılı ve kaliteli değil roadstone n3000 yani tanesi 100tl sanırım koniler yere ii basıyor.nokia n96 tam direksiyon arasına sığıyor kamera kayıtta :)
0-100 KM 4 sn hadi tolerans ile 5 sn hangi setup ile elde edildi .. Valla cok merak ettim ..
0 lastik aldim , torsiyonlari gosterdigim gibi kaldirdim , burun yerde , on takim vs aktarma organlari komple 0 .. Ama sarmasinin onune gene gecemedim 0'a indirgemek gibi birsey olamaz .. Yanlis anlasilmasin 5 sn rakamlari gercekten cok ciddi .. 13-61 , timing , filtre , egzoz , chip duz boru - egzoz ile 6.5 sn'lerdeydim ..
5 saniye ve hiç sarmadan imkansız benim görüşüm ama arabanın sesi ve devirlenişi gayet ii maşALLAH.
videoyu daha fazla hızlandıramadın mı :D:D ahuzahzauhzuaha insanları kandırmayalım yaf :D gülünç duruma düşmeyelim araç iyi güzel hoşta yanından geçen tır 200 km ile geçiyor sanırım zhazuhazuhaz :D
106da saniyeyi belirden noktalarda amma hızlı atıyor :D