tırın dorsesi olmasa tamam diycem ama cidden çok hızlı gecti.hızlandırılmamış videosuda iyi gidiyodur tahminimce araba bakımlıya benziyo..
Printable View
doğrudur arkadaşlar hızlandırmışımdır haklısınız.. Araç hakkında temizliği olsun gideri olsun,şüphesi olan varsa gelip canlı canlı gaz pedalına dokunabilir...tırın hızlı gözükme sebebi direksiyon cevrilirken gecmesidir.saniye hızı aldığımdan beri aynı.araç normal gti lardan cok daha hızlı gaz pedalına tepki vermektedir.aldığımdan beride böle.sanırım ilk alındığında motoru ii açmışlar.şunuda belirteyim araç üğzerindeki kısa oranlı ayna mahrutiyi ben takmadım.hakan arkadaşımızdan aldığımda böleydi.sadece süspansiyon vs vs sistemleri ben yaptım.chip uygulamadım ama araç 8200 deviri rahatlıkla ceviriyor.lastilerin sarmaması bence tamamen süspansiyon sistemindendir.koni+yay+lastiklerin durumu. video nokia n96 ile mp4 formatında cekilmiştir.üstündeki yazıyıda imtoo mpeg encoder programıyla yazdım.o programdada hızlandırma diye bi özellik zaten yok varsada ben görmedim:)
ayrıca bu arabanın bilgilerini diğer (ismi lazım değil) pug sitelerinede koydum.ordada bazı konularda polemiğe girince millet bende tüm konuları ve üyeliğimi sildim.yanlış anlaşılmasın kimseyle bi sıkıntım yoktur.bu siteylede bi sorunum yok sadece paylaşmak istedim.
birazcık yabancı pug 106 sitelerine bakın.adres isterseniz verebilirim(ki bu adreslerde benim arabamda vardır).adamlar nelerle ne yapıyor.
Çok diri duruyor maşallah, kazasız belasız işallah ;)
kardeşim ama sölemek istemedimde sesiden bile belli rotary motor gibi ses cıkıyor videoda:)bunu nasıl açıklamayı düşünüyosun yapıcı olmaya çalışıyorum yıkıcı değil.ama cidden sesten bile anlaşılıyo ama beş saniye çok çok mükemmel bir zaman.yani soruyorum kendime bu araba nasıl böle bu specde diye ama aklımda hiç bi açıklamasını bulamıyorum yabacı sitelerde bizde takip ediyoruz ama bizim göki onlarıda gecti türkiye varken niye yabancı 106 tıları takip ediyim:)
masallah dıyelım ozaman madem bu kadar ıyısınız denemek ısterız bızde 106 sahıbıyız sadece filitre var denemek ıstersenız pm den ulasırsanız sevınırım arabaları gormus oluruz
aynen bende yapıcı olmaya çalışıyorum ve size saygı duyuyorum.gerekli açıklamayıda yaptım..her 106 ın sesi aynı değildir.ayrıca videodaki egsoz orjinal egsozdur.evvelki otto egsoz değil.hava filtresinden zaten muazzam ses bellidir...yabancı sitelerine gelince inan bana kardeşim adamların arabayla uğraşmalarına hayran kalıyoruz.ama bizim forumlarda herşey fix standart yani.hava yay egsoz bitti.tr de en modlu 106 örneği sadece ae plaka hilmi okyayın arabası.fakat dışarda kesinlikle cok daha fazla.neyse ben bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum.benim aracım bu herkesin fikrine düşüncesine sonsuz saygım vardır.fikir paylaşımı her zaman güzeldir..
bu arada bu arabayla hiç ama hiç 200 göremedik :(:(:(:(
bilmiyosun çünkü trde filtre egsozdan başka yapan yok yazmışın bknz:http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=59634
ingiltere değil TR:custom garaj:)
tartışmalardan sıyrılarak, maşallah boncuk gibi bir gti. Siyah 106 candır, canandır :) zaman zaman ne kadar nefret duygularım kabarsada vazgeçilmezdir benim gözümde. :D sunroof olayında da eminim ki orj manuel sunroof larından başarılı, ses çıkarmayan ve su almayan bir sistem olmuştur :)
8200 cevirmek birsey degil de o devri dolu dolu cevirmek muhim olan .. Redline'dan sonra bos setupsIz..
Ya şimdi güliyim mi ağlıyım mı?
Yani
1.si gülmeye gelince videonun hızlandırılması bu kadar bariz oluşunu geç yani bunu yememiz için bizi aptal yerine koyman lazım buna gülerim.Bırak n3000 gibi bişeyi full slickle mi çıktın? :D Güldürme lütfen
2.si ağlama kısmına gelince "Hayır hızlandırılmış değil" dediğinede gülmekten ağlarım.
Yani yapıcı değilsin falan dersen Allah'tan kork derim
8200 dönsen ne olur ki onu anlamadım?Bu setupla gel sen 8200 dön ben aynı setupla 7300 dönücem bak neler oluyor.Dynoya çıkmadınız hiç sanırım.Çok merak ettim aynı şekilde istten bir arkadaş sizinle buluşsun yine bir yerden sıfırdan kalkın bakalım nasıl bir görüntü oluşucak.Benim kastım yok sadece merak ettim
saatin saniye noktalarından belli onlarda hızlı
Ya o kadar barizki herşey hiçbişeyin hızlı olmasına gerek yok adam fizik kurallarına kaldırdı gibiyo :) :) :) Gülünç açıkçası.
Bence sizin kameranız hızlı çekiyor videoyu çeken olarak sizde kanmışsınız :D
Markası ne kameranın bende arabama koyucam sora Ferrari'leri 0 - 100 e çağarıcam baksana 4.5 sn alayı ile yürürüm nerdeyse.
Hiç F430 la falan denediniz mi bu kamera ile?