User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
121 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 34 u 3880 (106 gti)

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya o kadar barizki herşey hiçbişeyin hızlı olmasına gerek yok adam fizik kurallarına kaldırdı gibiyo Gülünç açıkçası.

Bence sizi kameranız hızlı çekiyor videoyu çeken olarak sizde kanmışsınız
    keşke böyle gitse 106lar

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRichieRich Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke böyle gitse 106lar
    o zaman kimse ferrariye binmezdi böle gittiklerinde rotary motor gibi sesi var aracın video hızlanmasından dolayı..ama yine tahminim kötü değerler cıkarmaz..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bende yapıcı olmaya çalışıyorum ve size saygı duyuyorum.gerekli açıklamayıda yaptım..her 106 ın sesi aynı değildir.ayrıca videodaki egsoz orjinal egsozdur.evvelki otto egsoz değil.hava filtresinden zaten muazzam ses bellidir...yabancı sitelerine gelince inan bana kardeşim adamların arabayla uğraşmalarına hayran kalıyoruz.ama bizim forumlarda herşey fix standart yani.hava yay egsoz bitti.tr de en modlu 106 örneği sadece ae plaka hilmi okyayın arabası.fakat dışarda kesinlikle cok daha fazla.neyse ben bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum.benim aracım bu herkesin fikrine düşüncesine sonsuz saygım vardır.fikir paylaşımı her zaman güzeldir..

bu arada bu arabayla hiç ama hiç 200 göremedik

doğrudur arkadaşlar hızlandırmışımdır haklısınız.. Araç hakkında temizliği olsun gideri olsun,şüphesi olan varsa gelip canlı canlı gaz pedalına dokunabilir...tırın hızlı gözükme sebebi direksiyon cevrilirken gecmesidir.saniye hızı aldığımdan beri aynı.araç normal gti lardan cok daha hızlı gaz pedalına tepki vermektedir.aldığımdan beride böle.sanırım ilk alındığında motoru ii açmışlar.şunuda belirteyim araç üğzerindeki kısa oranlı ayna mahrutiyi ben takmadım.hakan arkadaşımızdan aldığımda böleydi.sadece süspansiyon vs vs sistemleri ben yaptım.chip uygulamadım ama araç 8200 deviri rahatlıkla ceviriyor.lastilerin sarmaması bence tamamen süspansiyon sistemindendir.koni+yay+lastiklerin durumu. video nokia n96 ile mp4 formatında cekilmiştir.üstündeki yazıyıda imtoo mpeg encoder programıyla yazdım.o programdada hızlandırma diye bi özellik zaten yok varsada ben görmedim

ayrıca bu arabanın bilgilerini diğer (ismi lazım değil) pug sitelerinede koydum.ordada bazı konularda polemiğe girince millet bende tüm konuları ve üyeliğimi sildim.yanlış anlaşılmasın kimseyle bi sıkıntım yoktur.bu siteylede bi sorunum yok sadece paylaşmak istedim.
    birazcık yabancı pug 106 sitelerine bakın.adres isterseniz verebilirim(ki bu adreslerde benim arabamda vardır).adamlar nelerle ne yapıyor.
    bende 4.7 çıkarıyordum(çip-filtre-egsoz-kısa), niye yalancı diyorsunuz arkadaşa.Tebrik ederim arkadaşım..

yürü git ya kimi kandırıyorsun sen halen yapıyor o süreyi diye konusuyorsun, sen bu siteden de sildir üyeliğini burda fazla barınamazsın bu yalancılık la
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet yardırmış zaten. Bende ozaman başka bir noktaya çekeyim olayı. 5sn'de 100 km ye çıkabilecek kuvette bir aracı mükemmel bir asfaltta harika bir slick ile kaldırırsan ve hiç ama hiç sarmazsa şanzımanı parçalarsın. Heleki 106 şanzımanını.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet yardırmış zaten. Bende ozaman başka bir noktaya çekeyim olayı. 5sn'de 100 km ye çıkabilecek kuvette bir aracı mükemmel bir asfaltta harika bir slick ile kaldırırsan ve hiç ama hiç sarmazsa şanzımanı parçalarsın. Heleki 106 şanzımanını.
    Schumi ; bu tur aciklamalarindan dolayi vallahi burdan gelirken parca getiricem sana hediye hahaha bak ebay'dan
    Dogru soze ne hacet ..
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan ne güldüm şu konuya yaaaa hala yurt dışı ingiltere ora bura bilmem neden söz ediyor azuhzauzhauzuahaz bizi kamil sandı heralde arkadaş
    JoYTeaM

serti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tartışmalardan sıyrılarak, maşallah boncuk gibi bir gti. Siyah 106 candır, canandır zaman zaman ne kadar nefret duygularım kabarsada vazgeçilmezdir benim gözümde. sunroof olayında da eminim ki orj manuel sunroof larından başarılı, ses çıkarmayan ve su almayan bir sistem olmuştur

aynen arkadaşım su ve ses olayı kesinlikle olmadı...106 lara en uygun holland 300 medium modelidir tavsiye ederim..

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız sürüşler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi 106 dan bi tek siz anlıyorsunuz.siz mod yapıp gazlıyorsunuz haklısınız eyvallah demekten başka bi sözüm yok...konu sizi rahatsız etti anlaşıldı mod arkadaşlarda konuyu silmelerini rica ediyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi 106 dan bi tek siz anlıyorsunuz.siz mod yapıp gazlıyorsunuz haklısınız eyvallah demekten başka bi sözüm yok...konu sizi rahatsız etti anlaşıldı mod arkadaşlarda konuyu silmelerini rica ediyorum...
    burda yıllardır 106 gtı ile uğran üyeler var ve 106 ile artık hangi yerinde ne civatası olduğunu bilen insanlar videoda bi sapıtma olduğu oynama var yok onu bilemem kimseninde günahını almam o konuda ama 4 sn 100 km hıza çıkması büyük bi başarı bu yazdığınız speclerle. o kdr uğraşan insanlar varki arabasının iyi gitmesi için tabiri cayizse deli gibi para harçayan öğlen yemeği yemeyip arabasına yatıran kişiler hiç uğraşmasına gerek yok oznm... bi 106 stok olarak kapasatise bellidir nasıl gideceğini çoğu herkez bilir sizin araçınızı kesinlikle kötüleme gibi bi düşüncem yok bence güzel bi kamera ile tekrar çekim yapmanızda fayda olduğunu düşünüyorum

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda yıllardır 106 gtı ile uğran üyeler var ve 106 ile artık hangi yerinde ne civatası olduğunu bilen insanlar videoda bi sapıtma olduğu oynama var yok onu bilemem kimseninde günahını almam o konuda ama 4 sn 100 km hıza çıkması büyük bi başarı bu yazdığınız speclerle. o kdr uğraşan insanlar varki arabasının iyi gitmesi için tabiri cayizse deli gibi para harçayan öğlen yemeği yemeyip arabasına yatıran kişiler hiç uğraşmasına gerek yok oznm... bi 106 stok olarak kapasatise bellidir nasıl gideceğini çoğu herkez bilir sizin araçınızı kesinlikle kötüleme gibi bi düşüncem yok bence güzel bi kamera ile tekrar çekim yapmanızda fayda olduğunu düşünüyorum
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

böle konuşmaya can kurban.evet kamera değiştirlip tekrar cekilebilir.ama insanda heves bırakmıyorlar.ben 106dan tek siz anlıyorsunuz derken tabiki herkezi kast etmedim..bizimde kendimize göre bilgimiz tecrübemiz var.zaten 4 saniye diye bişe yok 5 küsür gibi bi zamanlama hadi kamera farkı falan diyelim olsun 6 saniye.araçın kilo/beygir orantısı var en başta bunlar hesaba katılmalı.ön yargılı davranmakla kimse bişleri ispat edemez..

çok küçük bir hesaplama !!!!!
    mini cooper s r56

175 beygir 1205 kg 175/1205= 1 beygire düşen 6.88kg

106 gti 1.6 16v STOCK !!

120 beygir 950kg 120/950 == 1 beygire düşen 7.91kg

bu aradaki 1.1 kg kapatmak cok ama cok basit kısacası ufak bi kaç modla 106 gti 175 beygirlik stock bir mini cooper s le kafa kafaya gelir.bide üstüne serilik için 13/59 ayna mahruti ve güzel bi timing ayarı ne oldu mini yalan oldu.

bunlar cok basit hesaplar tamam kabul kamerada sıkıntı olabilir ama bu kadar tepki ve saygı düşüklüğü cok yanlışş.. ben hayır gelmem baktırmammı dedim araca yada kalkmammı dedi.neyse konu bence dahada uzamasın kapatalım gitsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böle konuşmaya can kurban.evet kamera değiştirlip tekrar cekilebilir.ama insanda heves bırakmıyorlar.ben 106dan tek siz anlıyorsunuz derken tabiki herkezi kast etmedim..bizimde kendimize göre bilgimiz tecrübemiz var.zaten 4 saniye diye bişe yok 5 küsür gibi bi zamanlama hadi kamera farkı falan diyelim olsun 6 saniye.araçın kilo/beygir orantısı var en başta bunlar hesaba katılmalı.ön yargılı davranmakla kimse bişleri ispat edemez..

çok küçük bir hesaplama !!!!!
    mini cooper s r56

175 beygir 1205 kg 175/1205= 1 beygire düşen 6.88kg

106 gti 1.6 16v STOCK !!

120 beygir 950kg 120/950 == 1 beygire düşen 7.91kg

bu aradaki 1.1 kg kapatmak cok ama cok basit kısacası ufak bi kaç modla 106 gti 175 beygirlik stock bir mini cooper s le kafa kafaya gelir.bide üstüne serilik için 13/59 ayna mahruti ve güzel bi timing ayarı ne oldu mini yalan oldu.

bunlar cok basit hesaplar tamam kabul kamerada sıkıntı olabilir ama bu kadar tepki ve saygı düşüklüğü cok yanlışş.. ben hayır gelmem baktırmammı dedim araca yada kalkmammı dedi.neyse konu bence dahada uzamasın kapatalım gitsin.

herşeyi boşwerin bence güzel bi kamera ile video çekin yeterlidir

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yunanistandaki ulta mega hafif. 200 küsürlerde gücü olan sıralı şanzımanı olan çılgın drag setuplu 106gti videosunu incelersen o aracın sanırım 3.5-4sn de 100 km ye çıktığını görebilirsin. O videodaki araç ile kendini bir kıyasla. Arkadaşlar link koyar şimdi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akslar çevirebilrmi sarmadığı anda keser ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yunanistandaki ulta mega hafif. 200 küsürlerde gücü olan sıralı şanzımanı olan çılgın drag setuplu 106gti videosunu incelersen o aracın sanırım 3.5-4sn de 100 km ye çıktığını görebilirsin. O videodaki araç ile kendini bir kıyasla. Arkadaşlar link koyar şimdi.

hiç bir araçla kıyas yapmadım.o kadarda uzun boylu değil haddimi bilirim kısacası..bak bahsettiğin rakamları göz önüne alırsan ferrariye binmeyin ona binin

yan sanayi veya arızalı aks olmadığı sürece ben durduk yere yada ani kalkışlarda aks kıran 106 görmedim desem yalan olmaz.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk olarak kimler geldi kimler geçti diyorum sonrada...

Buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=o9aI2...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=iogmT...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=nwIY_...eature=related

Peugeot 106 Tzanetis AA1 10.5 sec 210km/h (Fwd 4 cylinder naturaly aspirated )

Engine capacity 1800cc

Ecu EFI Euro-96

Fuel Vp Racing CMP

Power 290hp + @10200 rpm

http://www.powertronic.gr/dragster.htm
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk olarak kimler geldi kimler geçti diyorum sonrada...

Buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=o9aI2...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=iogmT...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=nwIY_...eature=related

Peugeot 106 Tzanetis AA1 10.5 sec 210km/h (Fwd 4 cylinder naturaly aspirated )

Engine capacity 1800cc

Ecu EFI Euro-96

Fuel Vp Racing CMP

Power 290hp + @10200 rpm

http://www.powertronic.gr/dragster.htm

başarılı sadece başarılı.

çok çok özür dilerim..4 cü yarış demek istemis sabahın köründe baktım affola.

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başarılı sadece başarılı.süper değil bu greek drag 4 cüsünü ayıracak çok 106 var. tabi şimdi bunada bi kulp takarsınız
    o araba baya hızlı dördüncü değil karıştırıyosun sanırım
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)