kusura bakmayın artık aynı safta değiliz pis fransızlar
barnak bassam olurmu ?
Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı kusura bakmayın artık aynı safta değiliz pis fransızlar Ahmet inanmayacaksın ama bende çekik göz oldum 1 saat önce
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Bu abimiz çok hızlı yetişemiyorum artık SAygılar yaşar abim
SiMaO Nickli Üyeden Alıntı Bu abimiz çok hızlı yetişemiyorum artık SAygılar yaşar abim Sinan teşekkür ederim kardeşim hayat hızlı yapacak birşey yok
İkiside Birbirinden Güzel Kazasız Belasız...
yaşar Nickli Üyeden Alıntı Ahmet inanmayacaksın ama bende çekik göz oldum 1 saat önce hayırlı olsun ganga herkes bir gün doğru yolu bulacak
Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun ganga herkes bir gün doğru yolu bulacak Ahmet bırak bu işleri işini bitirince gel bekliyorum Uploaded with ImageShack.us
maşallah abi hayırlı olsun R lanmışın
Maşllah araçlara Öpüyorum Yaşar abim yakışır
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı maşallah abi hayırlı olsun R lanmışın Hayat kısa be kardeşim birde bunun tadına bakalım biraz
hayırlı olsun Yaşar Allah kaza bela vermesin
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Maşllah araçlara Öpüyorum Yaşar abim yakışır Cihanım sağolasın 106 ların en iyilerine bindik yeter artık dedim,inşallah hayırlısı olur
yaşar Nickli Üyeden Alıntı Hayat kısa be kardeşim birde bunun tadına bakalım biraz yakışır abi
maşallah allah kaza bela vermesin...
EcuTech
iki aracada maşallah cincik gibiler yaşar abi
Sylenecek tek sözz maşallahh
gariban 106 gti....
yasar abi jantlari beyaza boyaticam diye soz ver
kazsız belasız temiz 106 ön basık arka leylek.))
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı yasar abi jantlari beyaza boyaticam diye soz ver Yakında görürsün biraz zamana ihtiyacımız var bitirelim, net foto koyarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları