aklıma geldide ben yayları taktırdıktan sonra eibach 40mm astra jantı takmıştım deneme amaçlı lastik camurluğa oturmuştu heleki coiloverdan sonra hiç takılmaz o jant
aklıma geldide ben yayları taktırdıktan sonra eibach 40mm astra jantı takmıştım deneme amaçlı lastik camurluğa oturmuştu heleki coiloverdan sonra hiç takılmaz o jant
abartmayın abicim o kadar
döt kadar çamurluklu r9la 7-8ay dolaştım o jantlarla ben ki emre rahat rahat dolaşıyor plastik dodikte sürten yeri traşladık mı sorun kalmaz![]()
corsa b 0-100 2 kişi - Car Videos on StreetFire
cok eski video headers v.s yok alt manıfold 1.4 un bu videodan sonra cok yol katettik![]()
son halinin kadran yokmu aslan alakası yok bunlason halini kullanmış biri olarak diyorum çok zevkliydi
hazır o arabadan konuşuyoruz
löv bu sese kulak ver
Test2 - Car Videos on StreetFire
kardeşim benim jantlardan tavsiye ederim hem hafif hemde güzeldir ssw ultralight 15" white .önlere sadece flanş gerek okadar.
Renk cok ic acici.bi beyaz jantla hos olur
Zalimler için yaşasın cehennem..
yavrum hayırlı olsun parca konusunda yardımcı olurm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Herturlu opelin ürettiği herturlu 14-15-16 jantı denedim195 45 16 ve eibach yaylarla 1 kere sürtme sesi duymadım.
coiloverda önü iyice bastığı için davlumbazlara sürtüyordu. kesince düzeldi. şimdiki aklım olsaydı direk davlumbazları sökerdim. coilden sonrada arka en dipte olmasına rağmen gram sürtmedi.
astra h + standart yay
corsa d + eibach 40mm
corsa d 16 + Fk coil dibe yakın.
![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
hayırlı olsun .
ben opelin tüm arabalarını severim.![]()
10 numara araba yaparsan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)