bi arkadasımın aracında dodiklerin altını sacı spiralle yarısını kesmiştik aynı sekilde tabana gelen kısmıda ama gerçekten tecavuze giriyo gerek yok:)
Printable View
bi arkadasımın aracında dodiklerin altını sacı spiralle yarısını kesmiştik aynı sekilde tabana gelen kısmıda ama gerçekten tecavuze giriyo gerek yok:)
O kadar kesmem bende ince bir müdahale şart:)
sarı jantlarlada guzeldı bolede degısık olmus zevklı olmus masallah gulenyuzum
Kazasiz belasiz
Bu konu sabitlensin, başlığı corsa hakkında herşey olsun :D Konu çok iyi gidiyo, bu konuyu her okuduğumdan sonra corsa ilanlarına bakmaya başlıyorum :D
Özgür; şu anda km ne kadar oldu ? Çıkan arıza, sorun yada bakımlarda yaptıkların hakkında ufak bi bilgilendirme verirmisin ? :)
86bin küsür km idi ben aldığımda , şu an 98civarlarında sanırım hatırlamıyorum.
Rutin bakımları dışında pek birşey yapmadım , aldığımda trigerine kadar değiştirdim.
Klasik arızalarından beyin arızasını yaşadım tamir ile hallettik onu da.
Süper olmuş valla. Maşallah...
özgür bu camber işini nasıl yaptın öne birde arkaya da verme imkanı varmı pul vs koyarak
bir arkadasımda var dti bastık ama cıtır camber istiyo senın corsayı gosterdim kafadan durusu vegendi coilin hikmetimidir o baska bir işlem yaptın mı sen
Aynen , coilover kamber ayarlı.Allahtan kamber ayarı var yoksa bu kadar basmanın imkanı yok..
Çok güzel gerçekten Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inş..
Maşallah Özgür.
Son hali can yakıcı.
Aynalar jant rengi olmalı bencede. Öneri sunan arkadaşın fikrine sağlık.
Bambinom, Maşallah :)
Özellikle akşamüstü araç içine doğru bakıldığında , araba 100.000 lira duruyor navigasyondan sonra :)
cok guzel olmus özgur bu arada c kasa corsaların klıması fecı sogutur :)
jant katalog çekimi gibi olmuş. maşallah.
Teşekkürler Rasim bey , beni şımartıyorsunuz:)
Aynen kliması çok iyi de gaz bastırmam lazım:D
Marşpiye deme ya:(Orjinali çok pahalı 700-800liraları buluyor.
Yorumunu esirgemeyen herkese teşekkürler , allah razı olsun allah daha iyilerini nasip etsin.