maşallah nazar değmesin nazar boncuğu gibi
Printable View
maşallah nazar değmesin nazar boncuğu gibi
özgür hakikaten araban tamam bu sefer oldu derken hopp bir şey yapıyosun eski hali gözüme bir garip geliyor :D
hakikaten güzel olmuş.:D
Cok guzel kardeşim egzozda iyi olmuş ama daha basma şu anda tam tadına bana kalırsa.Akvaryum gibi duruyor bide film ceksen acık ton bile olsa..
jant rengine bayıldım araç rengiyle güzel kombin olmuş maşallah :) kazasız belasız inş.
Ufak bir spoiler olsa fena olmaz gibi :)
Bugün canlı olarak gördüm gerçekten fotolarda çok daha iyiymiş :)
eyvallah beyler:D
@baran , valla film işini pek sevmiyorum ben hiç hevesim olmadı üstünde birde polis falan uğraşmak istemem
@enes_54,spoiler istiyorum ama piyasa da ki modeller güzel değil hiçbiri içime sinmedi.Dün bir araçta gördüm bulabilirsem alırım ya da aynısını yaptırırım.
http://i.imgur.com/orR7Q.jpg?1
@dıracır,sanırım basıcam:D
maaşallah gördüğüm en güzel corsalardan biri hersey yerinde tadında olmuş :)
Bu spoiler göze hoş geliyor inşallah piyasada bulursun :)
özgür son hali fena olmuş maşallah :)
driftte cektigin fotografta cok iyi duruyor la masallah :D face'te de sol arka yerden cektigin bi foto var o cok iyi
jantlarla takdirimi kazandin simdi low, gule gule kullan hauehauhahuha :D :hahaha: :hahaha:
kesene bereket bro :)
tişikkirler:D
kazasız belasız güzel günlerde kullan özgür.
bişey soracam ben ya o navigasyon orjinal opelin mi yoksa aldın ufak bi tablet vs kendin montajlattın mı?
Navigasyon şapkası Opel'in orjinal parçası , içine 6" navigasyon monte ettik Schumi ile.
Özgür maşallah,
hakikaten çok beğendim, MAŞALLAH...
çok tatlı olmuş turuncu jantlarla,
navigasyonda CUK oturmuş zaten.
Kazasız beleasız, zevkle binesin (:
Kazasız Belasız çok hoş rengi var gerçekten...
maşallah yanıyo :)