Marşpiyel siyah ama dodikler de siyah, orada ki uyum eyvallah güzelde tavanda o uyumu yakalamak zor olur mavi siyah
Printable View
Marşpiyel siyah ama dodikler de siyah, orada ki uyum eyvallah güzelde tavanda o uyumu yakalamak zor olur mavi siyah
stopları siyah yaptın mı siyah spoylerin önü açılır, tavanı falan boşver hiç karıştırma :)
http://i.imgur.com/cecW5.jpg
siyah olsun koltuk kemerlerinde mavi on olur
kazasız belasız
telefondan girdim baktım ve hatırladım ki ben dün gece 00:45 hala forumdaydım zaten görmüştüm :D
Bence araba rengine boyat sıkıldıkça farklı renklerle plastidiplersin
arabanın renginde olsun diyorum ben...
bence spoilerin alt kısmı siyah olsun tavanla birleşen yer araç rengi, örneklendirmek gerekirse ek civiclerin orj spoilerine bakabilirsin demek istediğim daha net anlaşılır.
marşpiyellerdeki işçilik çok iyi. günden güne daha da güzel olmuş corsacan. spoiler tek renk mavi olsun derim
bence spoiler siyah cok daha guzel olur...
marspiyeler cok yakışmış, camurluk dodikleriyle uyumlu olmuş, masallah :)
Sağolun beyler Allah razı olsun, biter inşallah bu haftada takarız sabırsız adamım ben:)
Jantını ne renk yapıcaksan spoileri o renk yap. Turuncu gibi. Aynalarıda yaparsın takım olur.
marşpiyelleri siyah yapmakla iyi yapmışssın , arabanın hiç bi eksiği kalmamış spoiler ile birlikte artık bitmiş maşallah çok yakışıklı :) corsa c'den nefret ediyor olsamda bu arabayı gördükce ısınıyorum yine :)
Mavi yap mavi Jdm özentisi demesinler.. :D
Arac rengi yapmalısın özgür abi ates eder ;)
Bencede gövde rengi olsun abi :)
sis farları yapan arkadaşlar düğmesini ayrı mı yaptınız
far anahtarına bağlanmıyormu sisler ?arka sise bağlansa ?