maşallah kazasız belasız araç app istiyor evet![]()
maşallah kazasız belasız araç app istiyor evet![]()
Özgür madem dip basık sertlik, konfor, sekme olayları nasıl ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sert değil hiç en azından benim için , coilover'ları aldığım aliye göre sertti ama.
r9dan sonra özellikle çok konforlu çünkü onun amortisörleri çok sertti.
Sekme falan yok gibi neredeyse , konforda çok güzel sürtme sesleri gelmese kız arkadaşım arabayı bastığımı anlamaz knfor o dereceama biraz yumuşak kalıyor yüksek hızlarda esnmelerde yada ara sokaklarda falan gidreken bozuk yolda lastik davlumbaza oturuyor direk sertleştirebilirim biraz
Maşallah corsa'yı çok beğendim ya. Ama benim tercihim beyaz jant olurdu. Maviyle beyaz jant 10 numara 10.
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
sürtmeyi engellede lastik bitirme erkenden
beyaza boyamana hiç gerek yok geçen sayfalarda muhabbeti dönmüşde. siyah çok güzel duruyor mavi spoon stickerlar filan iyi olur.
kaliper ve bijonlarıda maviye boyamanı tavsiye ederim
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bence siyah jantlar cook iyi duruyor..maşallah..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
www.honda-tech.com
canınızı yirimyavrum alican kardeşimden halletcek plaka işini,bir terslik olursa geçerik irtibata
valal benim sıkıntım yok hiç yeter ki ses gelmesin sağdan soldanr9da ki kotlukları çok sırf onun için almıştım çok istiyor diye
Jantlar şimdilik siyah böyle devam
Marşpiyel aklımda ama orjinal'i pahalı biraz , sahibindede baktığım ilanlarda kilerde pek iç açıcı değil
jantlar + basıklık çok güzel olmuş maaşallah
siyah marşpiye + app plaka istiyor aruba'n![]()
bu konuda herkese katılıyorum
bir de sol farın alt kısmında hiza problemi var , nedir?
bi ince ayar vermek lazım sanki oraya...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
özgür beyaz olabilir yaw hatta arabanın eli yüzüde açılır spoonlarlaben beyaz olsn diyenlerdenim varsa öyle birisi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)