emsallerinin en güzeli diyebilirim. Maşallah
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
orjinal navi şapkasını Schumi'ye teslim ettim,kesti biçti 6" navigasyonu içine sığdırdı.
Orjinali 4.3 " , 5" navigasyon hiç işlem yapmadan sığıyor.Biz 6" tercih ettik.
Orjinal ekran şapkası
Geriye elektroniksel işler kaldı.
Önüne bi kapak falan yaptırt Özgür, abuk sabuk bi yerde bırakmak zorunda kalırsan Navi kalk gidelim olmasın Allah korusun
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kanka güzel olmusta navi şapkasının içine yaptığınız çerçeve mdf denmi?
eğer öyleyse keşke güzel bi cnc tezgahta siyah plexi den kestirsen daha güzel olurdu
masalllah özgur
www.honda-tech.com
Compomotive'ler çok yakışsada çok sıkılmıştım gözüm alıştığı için birde çok içerde durdukları için artık güzel gelmiyordu gözüme.
Jantmax'ta laflarken yine hadi takalım deneyelim muhabbeti sonrası takmış bulundukÖnce ki jantlara göre özellikle compomotivelerden sonra çoğunluk beğenmicek belki ama hoşuma gitti içime sindi benim
Jantmax Cem abime tekrar teşekkürler
Renk konusunda yorum yapacak arkadaşlara şimdiden söyliyim , bu jantın siyahı ve beyazıda var.Siyah jant istemediğim için beyazı denedik ama çok çiğ durdu beğenmedim.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)