Dün artcar'da direksiyon deri kaplandı.Direksiyonun alt kısmını tam istediğim gibi yaptı Cem bey.
Sonradan deri yapılanlarda alt kısım kötü gözüküyor özellikle böyle yapılmamasını istemiştim.
![]()
Dün artcar'da direksiyon deri kaplandı.Direksiyonun alt kısmını tam istediğim gibi yaptı Cem bey.
Sonradan deri yapılanlarda alt kısım kötü gözüküyor özellikle böyle yapılmamasını istemiştim.
![]()
işçilik kusursuz duruyo cidden
dikişler biraz daha küçük atılsaymış daha iiymiş sanki ?
maşallah, özgürufak ufak zevkli zevkli takılıyorsn güzel bi iş cıkarmıslar cok beğendim.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
özgür navi de direksiyonda çok güzel olmuş, ayrıca körükte ciddi derecede değiştirmiş bence iç mekanın atmosferinimaşallah, güle güle kullan
![]()
benim bu aralar koca tuşlu duz digital panelli eski tarz ucuz çin malı teypler hoşuma gidio yeni kasa teypler cok uçuk yok yunus zıplar yok ağaçlar gorunur vs gereksız buluorum gordugun en klasık goruntulu teybi kullan derim yada performanstan şikayetcıysen pıoneerdan şaşma .
tekrar bi baktımda resimlere turuncu ışıklı alpine herhangi bi model güzel durur gibi
Özgür maşallah direksiyon nokta olmus işçilik cok kaliteli.
bu arada bizim bi arkadasa corsa aldık sus sisli petekten nerde buluruz fiyatı ne kadar onların
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ya ben bu teypten çok memnunum fiyatına göre çok iyi hem usb hem sd kart vama ama radyosu rezil kesiliyor devamlı ayar oldum kırıcam birgün sinirlenip
Teşekkürler
Ben Opel servisten sipariş ettim,keşke parça kodu dursaydı da verseydim.
Bu Vauxhall SRİ mı GSİ mı ne onun panjuru , birde berkay'ın arabada ki modelden var.
Berkay'ın arabada ki panjur parçacılarda yan sanayi var 25 lira falandı ama orta kısımlar dalga dalgaydı hoşuma gitmemişti.
Benim panjuru 40liraya almıştım sanırım
Sağol kardeşim![]()
valla eger kodunu bulabilirsen cok makbule gecer gösterdim bayagı hosuna gitti yeni arac hediyesi olsun alım![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
radyo sorununu nasıl cozersın bılmem ama bnde hıc memnun deılım radyomdan cok kalıtesız cekıo belkıde antenı cıkarmadıgımdandır.ama alpine guzel kalite durur bnm dusuncem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)