diğer konuyada yazdım süper olmuş.dursun bunlar degiştirme.
Çok farklı abi. Çok baktırıyo kendine. Maşalah.![]()
enough ?
sımdı tam olmuş![]()
www.honda-tech.com
Eskileri kötüydü. Bunlar iyi.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Göz alıştıkça hoş gelmeye başladı rengide maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
budan önceki jantlar çok sıradandı daha öncede yazmıştım compomotivlerin yeri çok başkaydı keşke öyle kalsaydı bunlarda fena değil sarılara göre aynalara jant renginde bişeyler yapılırsa güzel bir kombinasyon olur bence
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Allah kaza bela vermesin Güle güle kullanın.
Compomotivlerin fiyatını opel... den sormuştum hatırlarsan abi, mesajı silmişim yanlışlıklafiyatı hatırlar gibiyim acaba o fiyatlarda temin etme şansımız varmı ? Birde Jantcı arkadaşınızın yerini öğrenebilirmiyim.
Saygılar...
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Compomotive 1 adet vardı ve satıldı , tekrar bulabilmek biraz şans işi
Jantmax Eyüp sahil tarafında , gelmek istersen telefonla arayarak tarif alabilirsin.
Bugün kafayı 1-1.5cm arası birşey bastık , arka tarafta ki yükseklik ayar dalgasını çıkarttık arkada 1-2cm arası birşey indi.
Hazır arabayı yıkatmışken , kapıda hatunu beklerken hızlıca 1-2şipşak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)