Senin içine sinmediyse eğer sen gene rahat durmazsın
Maşallah çok güzel olmuş..
Fakat nacizane fikrim spoiler biraz daha stopların üzerine doğru uzatılabilirdi...
özgür abi eksik gelen şeyi söyliyim , bence etli butlu olması biraz da böyle çok az yukarı bombeli olması gerekirdi ondan dolayı sana tuhaf görünmüş , o mavilikleri kapatınca daha dolu görüncek kanımca
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
arkadan görünüşte en önemli eksik bence GSi stopları. birde temin edebilirsen paçalık demeyeyimde bendeki siyah parçalar güzel tamamlayabilir.(parçalar GM üretimi)
![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Artık taktık bitti üzerinde çalışmak zor
Aynen outsource'um
Teşekkürler
Aynen katılıyorum sana mali
Teşekkür ederim
Stopları kaplatıcam muhtemelen, paçalıklar hoşuma gidiyor muhtemelen servis getirir ama bilmiyorum kararsızım
Stoplari eğer gsi stobu alma imkânın yoksa, benim stoplar gibi folyo ile koyulastirabilirsin, paçalık bende istiyorum fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acaba?![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
bence sadece stopları yap pacalıklara gerek yok derım. sıyah kontrastı oldukca yerınde pacalıklar arkadan cok bogabılır.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
aga bence hiç elleşme, gayet güzel duruyor.bu fotoya bayıldım.![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
İşinize karısmak gibi olmasın ama paçalık ve custom bı difüzor ile eksik görünüşü tamamlayabilirsiniz.
Cok begendim masallah![]()
www.honda-tech.com
Daha uzun olmamasını ben istedim bu boy iyi bence.Teşekkürler
Teşekkürler
Olabilir kardeşim tasarımcı değiliz sonuçta
Teşekkürler, tampon vs oynamak istemiyorum
Sağol yavrum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)