Tamamlıyabilirseniz bravo derim.
Araç çok çürük ve uğraştırıcı![]()
Tamamlıyabilirseniz bravo derim.
Araç çok çürük ve uğraştırıcı![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
çok uğraştırıcı ama iyi bir işçilik ve azimle harika olacağını düşünüyorum. allah utandırmasın kolay gelsin
Zaman alacağı kesinde sabır sabır sabır emek emek emek çok gerekecek...![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
marşpiyeleri kalın sacla bastırdın inşallah. 2'lik sacla bastırsan daha uzun ömürlü oluyor. hem de şasi görevini daha rahat yerine getiriyor.![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
[QUOTE=cery;2547624]tavan dosemesi yapmak çok sıkıntı değil de tabanı nasıl hallediceksin? biz değişik bi halıflexten kestik güzel de durdu. tavanda sıkıntı yok. biz de kendimiz yapmıstık cillop gibi olmustu
QUOTE]
Selamlar bende aracımın tavan ve taban döşemesini kendim yaptım eğer imkanınız var ise yalıtımda yapın
Orta kısımı öylesine koydum fotografda kırmızı siyah kombinasyonu olsun diye.
![]()
başından sonuna kadar okudum. benimde hayalimde var bi mk1 toplamak. sizinkini çok merak ediyorum hadi hayırlısı. bu arada hangi üniversite ?
tabana yaptıgınız tam olarak ne geçiyor bass kutularını kapladıkları flexten mi? bide tavan iyimiş o ne oluyo
Allah yardımcın olsun :s masraflar çıktıkça çıkıyor, benim araçta boyaya girmek üzereydi 2 gündür gidemedim ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)