marjinal olmus, kazasız belasız inşallah
Printable View
marjinal olmus, kazasız belasız inşallah
maşallah... 620 ti bence üretildiği yıllarda çok başarılı bir araçtı.. hakettiği ilgiyi ve değeri göremedi..
teşekkürler arkadaşlar...halende yapılan ve yapılmayı bekleyen işlemler var.varsa önerileriniz onlarıda duymak isterim...
Maşallah sıradışı olmuş kazasız belasız..
kuzen şu beyni bir deneyek :D ahanda öneri sana
arabaya bayıldım sade çok şık olmuş dediğin gibi değişik araç yapılmas çok daha iyi olmuş motorda ayrıca hoş olmuş kazasız belasız kullan
Parça bulabiliyormusunuz :)
Rover çinlilere geçtikten sonra halen İngilizler parça üretiyor mu?
Çok bindim Borusanda çalışırken...
Çok klas marka idi yazık oldu....
Çinden bildiğim kadarı ile yenileri Türkiyeye gelmiyor :(
gücüne güç katılmış bir rover 620 maşallah kazasız belasız ..
Yolda giderken 2.si zor görülecek bir araç. Maşallah :)
,,parca sorunu yok komle motor yaptırdım ilk kez, hic zorlanmadım parca konusunda okadarda pahalı degil
araca öncelikle maşallah üzerinde emek oldugu belli güzel bi çalışma olmuş. allah kaza bela vermesin
parçadan yana hiçbi sıkıntımız olmadı allaha şükür gereken parçaları kolayca temin edebildik...sadece rover parçacısında istediğiniz parçanın fiyatı fazla gibi geliorsa acele etmeyip japon parçacılarına veya bi kaç araştırmayla daha uygun fiyata temin edilebiliyor...
teşekkürler dostlarım...
Kardeşim en güzel günlerde kullan çok güzel bir proje...
Nice sleeper....
teşekkürler onurcum darısı sizlere ,)
Maşallah gerçekten çok güzel bi araç olmuş hem dış görünüş hem motoruyla farklı ve bi okdarda güzel olmuş:icon_tup:
Gücü bende merak ettim en yakın zamanda dyno sonucunuda görürüz İnşalalh :)
teşekkürler arkadaşım...ankarada gerçekten dyno işini güvenilir yapan yer bilsem bende gerçek verileri gözlerimle görmeyi çok istiyorum... :beuj:
masallah gercekten guzel olmus;) kazasız belasız surusler...:)