aşağı yukarı oynasa oynasa 10 hp oynar ankara istanbul arasında bişey olmaz abi :D
Printable View
maşallah ya Allah kaza bela vermesin.
biliyorum aracı destan abinin di bu araba hatta bende niyetlenmiştim. yalış hatırlamıyosam bayandan almıştı sonrada motoru doldurmuştu. maşallah hala aynı duruyor.
şekil araba olmuş maşallah
Maşallah güzel bir çalışma olmuş kazasız belasız :)
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ...bizde çok uğraştık 620ti ile hevesini kırmak istemem ama birincisi 600 hp çıkarmaz o araba ikinciside emin ol kırılır dikkat et...
ustadım aracın lakapı olan ''600+''yı hp gücü olarak sandınız sanırım orda bi yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum;) ikincisi 600hp lerde falan yollarda gezmek olsa niyetim başka bi araba tercih ederdim (performansa daha yatkın) benim amacım gözlerde nadir olsun konforlu olsun vb isteklerdi ''kırılır'' demene gelince illaki bi gün bi yerde kırılacaktır her araba gibi, yapılıpta ebediyen kalan motor sanmıyorum yoktur...resimlerden önceki açıklamayı okumadığını tahmin ediorum...
iyi dileklerin için teşekkürler
maşallah kazasız belasız..
Hayirli ugurlu kazasiz belasiz suruslere.. Yuzyuze tanisma firsatimizda oldu. dedigim gibi her zaman alo diyebilirsin..
Safc ayarlarını yaptıktan sonra
gercekten kendıne geldı
Korkutuyor yolda gule gule kullan sado
iyisin he:) maaşallah, maaşallah
yaa varya o akşamki psikolojimi ruh halimi bi sen bi alican bilior :Deli: uykularımızdan olduk full benzin deposunun %75 ini harcadık ama oldu ohhh dedim gittim huzurluca uyudum:p
ve bunların hepsi MERTCAN kardeşimiz sayesinde oldu ellerine sağlık dostum SAFC min doktoru... ALİCAN ada bi el at ayarlayalalım bi akşamda:D en azından yemek ten sonraki tatlılarıda ona aldırırız :D:D
masallah dıyelım
Zamanında etlikteydi ve kullanan abimiz çok temiz kullanıyordu kendisi kuyumcuydu anteras avm'de iyi bir tercih yapmıssın :)
o kişi benim kuzenim o zamanda bizdeydi zaten araba sadece binilecek ilgilenecek zaman yoktu bi hayli yattı bilirsin o zaman...