aduahua adamsn sen ya =))
Printable View
Kusura bakmayın ama aşırı abartı olmuş resimlere bakarken photoshopmu bile dedim yani maalesef saygılar
arkadaslar dalga gecmek ıcın yorum yapmayın lutfen yani sonucta onun zevkı yanı begenırsın begenmessın gorusunu yazarsın ama yok ferrari amlemınden kac hp aldın yok ıgrenc yok harcanan paraya yazık.Adamın kendi arabası ıstedıgını yapar.siz begenmessınız begenmedım dıye yorum yaparsınız ama ınsanları rencide edecek sekılde yorum yapmanız hoş degil...
zamanında fuarlarda bakıyoduk ama modası geçti artık işte şimdi bek göze hitab etmiyor iyi gunlerde kullanın
iyi ve kötü yorum yapabilirsiniz saçma sapan yorum yapmaya gerek yok kardeşim
bu kadir abinin kendi kullandıgı araçmı yoksa aynısından yapıldımı ?
edit : o araçmış
üstünde çok emek var zamanında güzel arabaydı güle güle kullanın ;)
çok sert şeyler yazılmış,
aracı bende beğenmedim,
yay, jant ve ön liple tadından yenmez bir görüntüye sahip olurdu diye düşünüyorum,
sonuçta cabrio bir araç, stock olsa bile dikkat çeker :)
lakin genede abartılı yorumlar hoş olmamış,
kırıcı olmadan eleştiri yapmak daha iyi olurdu,
bizim siteyede bu yakışır diye düşünüyorum :icon_tup:
son olarak kazasız, belasız, inip binmeniz dileklerimle :)
Maşallah kazasız belasızz :)
Toprağım tavrını biraz daha yumuşat bence.
kazasız belasız.
maşallah kazasız belasız..
yasin abi tamam ben bisey demıyorum zaten tabıkı kendi fikri saygı duyarım yascada benden buyuk tamam onada eywallah ama yok ferrari amblemi kac hp verıyor gibi sözler bılmıyorum ben yakıştıramadım kendisi oyle uygun gördüyse tamam öyle olsun kendi bileceği iştir.Herkese iyi forumlar
katılıyorum kardeşim okudum baştan sona konuşmanın yada yazmanın yaşla alakası yok bu noktada hemfikirim araç o stiker amblemi olayı olmamış yazmasaymış daha iyiymiş boş yorum... araç arkadaş kendine göre yapmış biniyor farklı olmak güzeldir sevimli araba ;) illa tüm türkiye tuner cımı olucak ?? Tipi olmasın ama yürüsün yok öyle bir dünya