orjınale don dıyen gencler abartı olmus dıyıp herturlu yorum hakkını kullananlar sıdık yarıstıran eskı uyelerr sızde haklısınızz...
Printable View
orjınale don dıyen gencler abartı olmus dıyıp herturlu yorum hakkını kullananlar sıdık yarıstıran eskı uyelerr sızde haklısınızz...
Öncelikle Aracına maşallah arkadaş güle güle kullan,hçbişeye kafanı takma ;)
Ayrıca yorumlara baktım da gerçekten saçmalayanlar olmuş.Şundan 10 sene önce bu tarz araçlar vardı ortalıkta ve gayette ilgi çekiyordu,şimdi öyle bi abartmışsınız ki Sticker'den kaç hp aldın muhabbeti bile olmuş ki ona cevap verene ters cevap verecek kadarda kızmış anlaşılan Yaş mevzularına gelmiş,kusura bakma ABİCİM,ama yaşına göre yorum yapmamışsın.
Araç sahibiyle en ufak konuşmuşluğum yoktur tanımam,ismi nedir bilmem ama yorumlar gerçekten çok kötü,kimseye nasıl yorum yapacağını tabi ki ben anlatamam ama YANLIŞ.
''Bize yakışmamış '' ;)
tekrar güle güle kullan arkadaşım.
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
Gezmelik değil de haftasonu oraya buraya çekilip içten içten bakılabilir :) Emek verilmiş emek verilen herşeye saygı duymak lazım.
Ben pek beğenmiyorum aracı :)
Beğendiğim tek şey sesi ;)
Zevk meselesi sonuçta ... MAŞALLAHH
Kaput, tomponlar eski haline dönse, çamurluklarda ki ferrari logoları çıksa, gayet hoş bir araç olacak. Show car olabilir fakat caddede hoş durmuyor. Bu saydıklarım dışı gayet hoş, maşallah.
Araç zamanının en güzel yapılı araçlarından JSV 106 zamanlarında falan yıkımdı çok emek var üstünde yakındanda bilirim çok zaman geçirdik fuarlarda, lakin para ile imanın kimde olduğu bilinmez araç sahibi yarın bi evo alıp gırtlak yapar o zaman kişiye bakış açıları değişir insanların bi tarafı düşer , buraya yeni üye olan insanları siteden soğutmadan eleştiri yapılmasını öneririm,.
emeğe sayıgı.ama biraz fiber yıgını olmuş..
kasaplık :D kazasız belasız
Zamanın efsane araçları şu anda apaçi durumuna düştü ne yazıkki. Allah kaza bela vermesin
Zevk meselesidir. Öncedende beğenmiyordum gene beğenmiyorum. Fiber tamponlar falan benim tarzım değil emeğinize saygı elinize sağlık maşallah kazasız belasız...
camdaki KÜTÜÇOCUK yazısı cıkarılırsa cok daha ıyı olur ve yandakı ferrarı amblemlerı cıkması gerek 17''oz jantlarla çok daha iyi durur ;)
maşallahh ...
kımse k.bakmasın emege saygıda yapan ustanın bos vaktı cokmus hehrlde ben sahsen ugrasmazdım reklamn ıyısı kotusu yoktur dıe bırsy yok bana göre bu sekılde bınceme hıc olmasın daha ıyı ozellıkle o ferrari stıcker ları kotu cocuk yazusu cıkmalı zevk meselesı ama cok kotu bu arada arkadas herkese arabanı vs goreyım demıs ama buranın tr dekı en ıyı araba forumu oldugundan haberı yok herhalde kazasız belasız bad boy
Yau bi araba icin herkez birbirine girio :D
Gule gule kullan kardes. Sen mutluysan sorun yok
Elestirim soyle olucak: Tarz olarak sadeligi tercih etmisimdir o yuzden benim gozumde cok abartili bi arac daha sadelige gidilirse stickerler sokulurse jantlar fiberler cikartilirsa gercekten cok guzel olur. Hatta fiberleri cikartmadan camurluk lastik seviyesi sifira indirilirse cidden guzel olur gibi gibi :)
Emek zaman ve para cok harcanmis Allah kaza bela vermesin.
Maşallah kazasız belasız sen begenip aldıysan bize allah kaza bela vermesin demek düşer ..
herkes fikrini belirtmiş ama keşke biraz daha kibar olunsaymış. sonuçta bu adam bu kadar emek ve para harcamış arabasına. ve herkesin hemfikir olduğu gibi zamanının en gözde modifiyeleri böyleydi. ama değişime ayak uydurmak da fena olmaz diye düşünüyorum.
benim modifiye anlayışıma göre biraz daha sade olsa daha şık dururmuş. kazasız belasız sürüşler :)