zamanında imrenerek bakılan araçlar şimdi apachi işi oluyo milet orjinale dönüyo modifiye neresinde kalıyo bu işin çözemedim bn
kazasız belasız kullan zevktir saygı duyarım modifiye değişti ayak uyduramayan apaçi oluyo herkez zevke ve emeğe saygı duymalı...
Çok kıskanç adamlar varmış gerçekten burda. Tamam aracı beğenmemiş olabilirsiniz ama aptal saptal laflar etmeye de gerek yok. Ben arabayı tanımam etmem ama baya bi emek harcandığı belli aracın. Bu forumların ortak yönü genelde, araç sahibi arkadaşları olunca "ooo kral çok iyisin" tanımadığı kişilerin araçları olunca "bu ne yaaa apaçiye bak" tarzında yorumlar. Sanki millet anlamıyor nasıl tipler olduğunuzu 2 dk'da. Neyse araçdaki emeğe saygı..
hemşerim kazasız belasız ,kadir tuncer de fuardaki sarı hali en iyisiydi
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Kısmına katılıyorum devamına katılmıyorum Modifiye evet her yıl değişiyor neredeyse Söz konusu araçda 2005-2006 yıllarında yolda görününce Ohaa! denecek cinstendi çünkü o zaman dış görünüme abartılı parlak renklere jantlara önem veriliyordu şimdi kaput altına işlem yay ve jant ile ufak doknuşlara yer veriliyor 3-5 sene sonra belki değişecek yine şu ankilere bu yorumu yapıcaz ezici yorumlara gerek yok küçük düşürmenin anlamı yok sadece günümüzün gözde modifiyesine göre değil araç olay bundan ibaret uzatmanın anlamı yok aslında..
Araca maşallah sarı renkli hali çok hoşmuş.![]()
yalanmotors
araç fuar aracı. fuarda ilgi çeker felan fılan.ama günümüz modasında artık bunlar abartılı ve göze hoş gelmiyor. abimiz emek harcamış.keyfini o sürsün.beğenmeyenlerede saygı duyulsun
Eklenecek pek birşey kalmamış zamanın iyilerindendi herkesin bakışı anlayışı değişti şuan ne görmek istiyosa onu dile gitrmeye çalışıp dalgaya alanlar olmuş olmaması gereken yorumlar yansıtıldı bencede hiç hoş şeyler değil aynısı bu forumda benimde başıma geldi..(tanıdık-tanımadık ilkesi )
Kazasız belasız maşallah aracınıza..
Çok acımasız yorum yapılmış evet bende beyenmedim ama sadece bunu belirtim beyenilmeyen noktalara değinip kazasız belasız diyip yorum bırakıp çekilsek daha hoş olurdu diye düşünüyorum
Instagram : WideBodySixty
maaşallah araban zamanının en iyilerinden bence saçma sapan yorumları okuyupta moralini bozma eskiden imrenilerek bakılan araba şimdi ağızlara sakız olmuş tekrardan allah kaza bela vermesin
kazasız belasız
bence de çok ağır yorumlar yapılmış , gurur-heves kırıcı olabiliyor bazen bu tür yorumlar ki hiç gerek yok bence . aracın üstünde belli ki harcanmış baya emek var beğensek de beğenmesek de saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum . diğer yorumlarda da belirtildiği gibi gerçekten zamanında "vay be" denilecek ve güzel araçlardan biriymiş ancak son zamanlarda modifiye anlayışı-tarzı biraz daha sadeye yönelik değiştiği için insanların gözüne ilginç gelmiş olabilir .
Bir de "Madem aracını buraya koyuyor her türlü eleştriye açık olması gerek" gibi yorumlar var . Eleştri var , Eleştri var . İnsanların Gururunu , hevesini kırmadan yapılan eleştriye kimse ağzını açıp bişey demez ancak ağır sözlü , emeği vs. silip atacak eleştriler her zaman tepki görür kanaatindeyim . Emeğe saygı , Maşallah güle güle binin .
iyi veya kötü yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum kimseyle polemiğede girmek istemiyorum araçın geçmişi ortadadir belli bir kalitesi vardır harcanan emek ortadir. saygsızlığa gerek yokdur
Maşallah kazasız belasız.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)