Trabzonda dimi bu her gorsugumde gozlerimi alamiyorum bu kadar enterasan bir otomobil galiba gormedim cok guzel kazasiz belasiz :)
Printable View
Trabzonda dimi bu her gorsugumde gozlerimi alamiyorum bu kadar enterasan bir otomobil galiba gormedim cok guzel kazasiz belasiz :)
Kazasız belasız
yannıs hatırlamıyorsam 2 yada 3 senelik bi arac olması lasım dergiden hatırlıyorum hala bu fekildemi guncel resimler varmı
aracın hakkında yapılıcak tek yorumm.....ALLAH kaza bela vermesın..
yorum yapan arkadaslar da bıraz daha dıkkatlı olmalıdırlar.. alay eder gıbı yorum yapılmamalı...
mecbur yorum yapacak degılsın begenmedıysen yorum yapmayabılırsın...
bıraz daha dıkkatlı olmalı sıte sakınlerı =)
zamanında milletin dibinin düştüğü araçlar şimdilerde apaçi oluyosa demek ki zamana göre güncellenmemiştir araba.. yalan yok sarı hali o zamanlar hoşuma gidiyodu ama şimdi beğenmedim arabayı..
yapıcı eleştiridir yazdıklarım baştan söyliyim..
krom jant diye bişey kalmadı bi kere, değiştirirdim ben
kötü çocuk vs stickerları değil bu arabada gerçek ferraride olsa kalitesini düşürür benim gözümde arabanın, onları ve ferrari stickerlarını sökerdim..
ön tamponun alt kısmı yamuk duruyo, sağ taraf.. düzeltilip boyanması lazım
arka tamponu komple değiştirirdim ferrariye özenip yapmaktnsa kendim yaparım.
kapıları orjinaline çevirir krom namına ne varsa sökerdim arabadan..
marşpiyeleri de orjinale çevirirdim son olarak
Konuyu ilk sayfadan itibaren okudum çok abartılı yorumlar yapılmış hiç gerek yok böyle şeylere. Araç Sahibinin kendi zevki
Maaşallah Allah kaza bela vermesin..
Allah kaza bela vermesin. Emek...
Jant ve stickrlerden kurtulursa araba cok daha güzel durur diye düşünüyorum tampondaki krom olan seylerden kesinlikle kurtulmalısın ! allah kazadan beladan korusun .
maşallah kazasız belasız
bu konu 10 sene önce açılsa güzel olabilirdi.şimdi bu sekildeki mod lar. garip gelio insana. emek verilmiş ii günlerde kullanın.
Cok emek var ama , bu kadar ugrasa degicek bir araba olmamıs bence. Sticker olayi zaten cok iddali olmus :)
Bir ara posteri duvarımda duran araçtı :)
Zamanına göre en ilgimi çeken araçlardan birtanesiydi hatta :)
Kazasız belasız binin inş. Herkesin kendi zevki sonuçta ;)
eyvl saolun arkadaşlar aracı konyaya sattım hayırlısı
Türkiyedeki ilk krom jant takan araçların belkide en başında gelen bir arabaydı Kadir çok emek çok para harcadı bu arabaya 2005 miydi 2004 mü ilk güzellik yarışmasında türkiye guzeli şeçilmişti (Hazarfen de) ondan sonra çok şekil değiştirdi bu araba sayesinde Kadir çok paralar kazandı romanyadan dahi arabalar geldi yaptı etti şuan beğenilmiyo olabilir ama çok para kazandırdı yani reklamı iyi oldu ;)
hüseyin tuncerin megane cup.u değil mi bu :confused:
Zamanında emek verilmiş yapılmış, Maşallah. Alan arkadaşta hayrını görsün...
bakalm aracın yeni sahibi görüntüsünü değiştirecek mi ?