farımın bir tanesi buhu yapmış ondan xenonları yakıp cektım
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Maşallah Onurum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Maşallah abi
Allah kaza bela vermesin
Geçen gün göztepe minibüs caddesinde gördüm yanlış hatırlamıyosam oralarda mı oturuyorsunuz?
pis bir oem'ci bu kikbaksır denilen zat-ı muhterem
adam arabayı kaporta boyaya soktuğunda , sorunlu civata ve somunları bile gidip çuvalla para vererek baytur dan aldı.
Onurcum şu WRC magnezyum manifoldu artık takalım, meraktan ölüyorum nasıl bi şey olacak diye
4111111111111111111111 kere maşallah.
Boxer in side
maşşşşallah inşşaaallah(Adnan oktar style)
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
beyler goofymotorsporttta vf35 var pazarlık yaptık anlaştık. Tanıyan yardımcı olabilecek varı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tago kutun dolu pm atamıyorum
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
boş şuan kanka
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Maşallah Allah kaza bela vermesin.. Bendede vardı 96 model beyaz sedan subaru gt 4 sene bindim sonra asker psikolojisi ile sattım ve çok pişman olmuştum. Ben komple 2000 görünüm yapmıştım ama sonra onada pişman oldum size tavsiyem arabayı bu şekilde 96 görünüm olarak bırakın bence çok daha marjinal duruyor 2000 lere göre. Tekrar maşallah..
masallahh masallahh allah kaza bela gostermesın ınsallah çok guzel...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
sağol allah hiç birimize kaza bela göstermesin inşallah
sagolun beyfendı daha işlemi gerçekleştiremedimsınav var yarın ıkı tane
yarın bu aksam halletcm
aynen öğle yapmayı duşunuyorm bende ondan değiştirmedim içi 96 dışı 2000 olması cok rahatsız eder beni bu arada çok teşekkür ederim daha iyiler sizn olsun inşallah
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)