Konuyu bastan bı hatım ettimde arabadan sogudum ya sen bı cıkarda cesaret gelirse bende bi girişirim inceden asitler fosfatlar bize ters ama
maşallah 41 kere
Konuyu bastan bı hatım ettimde arabadan sogudum ya sen bı cıkarda cesaret gelirse bende bi girişirim inceden asitler fosfatlar bize ters ama
maşallah 41 kere
arkadaş kaçıncı yuzyıldayız sıyah beyaz boya yaptırıon koysana oraya bı sarıresımdekı renklerden herhangi biri ..
evet arkadaslar son guncellemeyıarabam yuzunden ıkıncı kere yaralandıktan hemen sonra yapıyorum
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
abs sensorler kablolarını temız aksamını temızkledım pas donusturucu surup uzerıne farklı bı pas astarı atıcam...
el fren tellerm saglamdı temizledim ve pas dönüştürücü sürdüm onlarada özel astar atılıcak
depoyu soktukten sonra gaza geldım ve basladım temızlemeye
sonrarında ıcınde 1 aydır benzın olmuyan ve içinde su olan depo btn temızlık bitip ince temizliğe geçince depoda kalan buhar parladı hemde cok uzaktan tutulan fönle
elim yandı sac bas hafıf yandı ama aklım hala arabadayapılıcak işlerimi yapamama çok sınırlendım baska bır sıkıntım yok
elim komple sarılı ama yanık olan yer 3 parmagım 1. derece ve 2. derece yanıklar var muhım bsy değil.
altına fosfat kaplamnıs cıvataların bır kısmı sarı cınko kromattır
kaliperler kumlandı ve teflon boyayala boyanıp tamir takım değişti
Uploaded with ImageShack.us
birinci parti
şimdilik bu kadar diğer işlemler daha janjanlı olucak iyi aksamlar![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Geçmiş olsun kardeşim![]()
Kolay gelsin![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
herkeze teşekkür ederim oldu artık beterinden korusun bizi.Bugün gittim depocuya verdim içinin gazını halledip son bi temizlik yapıcak statik boyaya verilcek
Onurcum yanan saclarıda koyarmısın ozel istek![]()
Onur korkuyorum![]()
Boxer in side
eee yandığımıza değmişmi
komple dışını kazıdım depo cinkoya havuzuna batırlmış cidden paslanmaya karşı mukavemeti yüksek bi malzemeydi depocu içinin yanıcılığını halledip dışını komple telle pasları temizledi ince kalanlar statikcide skoçlanıp fosfat kaplandı ve sonuç
iki parça olduğundan depo aralardaki ulaşılmamış olan ksımları güzelce wwürth pütür attım önce sağlamlık![]()
baya guzel renk olmus Onur
masallah cok iyi olmus![]()
maşallah kazasız belasızgeçmiş olsun bu arda
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)