yigit onur bole bı ıscılık yapmasaydı sen ne kadar ıyı cekersen cek yıne olmazdı ama guzel cekmıssın aferım.
onur snn ızınden d gıdıcem ama olmıcak galıbala ıkı parca aldım canım sıkıldı daha alıncak bı ton parça var
pampişlerim bnm .
yigit onur bole bı ıscılık yapmasaydı sen ne kadar ıyı cekersen cek yıne olmazdı ama guzel cekmıssın aferım.
onur snn ızınden d gıdıcem ama olmıcak galıbala ıkı parca aldım canım sıkıldı daha alıncak bı ton parça var
pampişlerim bnm .
bu arada benim kaputu bugün yolduk knka berbat bi görüntü meydana çıktı haberin olaaracın geri kalanını hafta içi toplanıp yolmamız lazım
![]()
sürekli takip etmekten sıkılmadığımız her civatasında emek yatan nadir araçlardan biri emeğinize sağlık Allah kolaylık versin nazardan saklasın
evett konuyu güncel tutmaya devam edelim
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Ön panel boyasında deformasyondan dolayı pas dönüştürücü ve zehrli astar uygulaması yaptım gözükmiycek yerlere
motor takıldı artık incik boncuk inşallah dualarınızı esirgemeyin marşa basacagımız gunlerıde gorelım
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
çok teşekkür ederim umarım istediğinizden iyi olur
kanka bu iş göründüğünden çooook daha zor umarım zorlugu gordugunde hazırlıklı olursun her acıdan![]()
çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için bu zorlu yolda cok ciddi destek bunlar
![]()
ağır ama emin ilerliyoruz inşallah![]()
şanzıman hala stock dimi kanka
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Cok guzel masallah. Kazasiz belasiz
Verelım kelepir dogbox![]()
Onur masallah senin konuya baktikca arabamdan soguyorum
Faruk ayni cumleyi banada kurmustu bence subarularin sanzimanlari gayet saglam bilincli kullanildiginda tabi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)