okuldan erken çıkabilirsem gelicem kardeşim numaranı özelden atarsan sevinirim :)
Printable View
Şuan TR'de en basık Clio 34 xx bilmem kaçtır. :cool:
:redspotda
Melih abim bilir işini adam duayen aga. Modanın duayeni bu adam. Sarı logo yaptıysa illa vardır bi bildiği yakında oda moda olmazsa hiç şaşırmam..
maşallah arabanız guzel duruyor ama neden bu kadar yuksek?? dag tepe falan çıkıyorsunuz sanırım dizel clioyla:D:D:D
Numaranı aldım kardeşim gittiğimde haber edicem :)
Kanka clioyla bir iddiam yok 10 cm basabildim şartlardan dolayı atarlarım ilerleyen zamanlarda ahahaha :D
Sağol kardeşim :) Sarı-gri-siyah kombinasyonuyla devam edicem arabada o şekilde kurdum kafamda :)
Estağfurullah abi bu basıklıkla pek iddiam yok :) Fiestadan sonra az geliyo bu bana ama şuan bişey yapamıyorum konfor iyi geliyo :D
Arkasında 4x4 yazıyo görmedin mi güzel kardeşim :D Dağ tepe bayır ne demek her yere çıkıyoruz biz senden böyle gördük:icon_tup: :)
Kanka normalde yazmamda işte dayanamıyorum bazen :D
farlar ne zaman değişçek ön tarafın noktası olsun.
iyisin iyi gene :D
yok yok gayet basık.bırak mütevaziliği şimdi. :) bide anlamadığım hani şu piyasada fatihin eski araç olsun,senin fiesta olsun,eserin clio olsun,azizin bastığı araçlar olsun ve daha birçok arkadaşın aracı basık olduğu halde çıkıp ta biri demiyor ya tekim die,çukura çeken aracı tekim diyor :D ona takılıyorum.
Hocam aracın maşallah kazasız belasız..far karartma istiyo sanki :)
maşallah melih her geçen gün daha da güzelleşiyor eline sağlık...
çerçeve hazır :D
Yok abi mütevazilik değil cidden öyle bana göre az bi basıklık bu :) Ben hiçbir zaman tekim noktayım demedim beğeniler o yönde oldu Allah razı oldu insan mutlu oluyo öyle yorumlar görünce ama genelleme olduğu zaman şarterlerim atıyor :)
Yapılcak hocam sağolasın zamanı var daha :)
Sağol kardeşim :)
Tamam kanka tükkanda hazır et bir ara uğrayıp alıcam senden :) Perşembe günü olabilir :)
Bu da bugünden bi kare. Gözüme hoşgeldi birden çekeyim dedim :)
http://a1112.hizliresim.com/s/6/xzgt.jpg
maşallah çok iyi bastın aracı Melih ;)
maşallah kazasız belasız....