Melih abim bilir işini adam duayen aga. Modanın duayeni bu adam. Sarı logo yaptıysa illa vardır bi bildiği yakında oda moda olmazsa hiç şaşırmam..
maşallah arabanız guzel duruyor ama neden bu kadar yuksek?? dag tepe falan çıkıyorsunuz sanırım dizel clioyla![]()
Numaranı aldım kardeşim gittiğimde haber edicem
Kanka clioyla bir iddiam yok 10 cm basabildim şartlardan dolayı atarlarım ilerleyen zamanlarda ahahaha
Sağol kardeşimSarı-gri-siyah kombinasyonuyla devam edicem arabada o şekilde kurdum kafamda
Estağfurullah abi bu basıklıkla pek iddiam yokFiestadan sonra az geliyo bu bana ama şuan bişey yapamıyorum konfor iyi geliyo
Arkasında 4x4 yazıyo görmedin mi güzel kardeşimDağ tepe bayır ne demek her yere çıkıyoruz biz senden böyle gördük
![]()
Kanka normalde yazmamda işte dayanamıyorum bazen![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yok yok gayet basık.bırak mütevaziliği şimdi.bide anlamadığım hani şu piyasada fatihin eski araç olsun,senin fiesta olsun,eserin clio olsun,azizin bastığı araçlar olsun ve daha birçok arkadaşın aracı basık olduğu halde çıkıp ta biri demiyor ya tekim die,çukura çeken aracı tekim diyor
ona takılıyorum.
Yok abi mütevazilik değil cidden öyle bana göre az bi basıklık buBen hiçbir zaman tekim noktayım demedim beğeniler o yönde oldu Allah razı oldu insan mutlu oluyo öyle yorumlar görünce ama genelleme olduğu zaman şarterlerim atıyor
Yapılcak hocam sağolasın zamanı var daha
Sağol kardeşim
Tamam kanka tükkanda hazır et bir ara uğrayıp alıcam sendenPerşembe günü olabilir
Bu da bugünden bi kare. Gözüme hoşgeldi birden çekeyim dedim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)